Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Roughneck x One More Party

Ruunikko (EE/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Tamma
15.12.2016, 10-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Jannica Adina Koulutustaso Grand Prix / 100cm
Kapasiteetti Grand Prix / 100cm

A.D. Rough Party

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 9½+7+9½+4+3½+3+7+9½+7
(66,667%)
Party on perinyt selvästi emänsä rauhallisen ja miellyttävän luonteen. Se pitää kaikista ja kaikesta eikä sen kanssa tunnu olevan huonoja päiviä koskaan. Party on myös ruualle hyvin perso hevonen, joka on helppo maanitella namipalojen kanssa tekemään mitä tahansa. Kesäisin tämä persous näkyykin pienenä elintasomahana, kun tamma nyhtää laitumelta kaiken ruohon minkä ehtii ennätysvauhtia. Ruokinnan kanssa saakin olla tarkkana, sillä Party on erinomainen rehunkäyttäjä ja se kyllä varastoi kaiken ylimääräisen energian syömästään ruuasta pahan päivän varalle.

Käsiteltäessä Party on kiltti ja vähän huomionkipeä tamma. Se rakastaa rapsutuksia ja harjauskin on sen mielestä äärettömän miellyttävää puuhaa. Tarhasta Party tulee aina mielellään eikä kiinniottamisessa ole mitään ongelmaa. Taluttaessa tamma on hieman laiskanoloinen ja sitä saakin maanitella välillä eteenpäin, kun ruohonkorret olisivat niin kamalan maistuvan näköisiä. Karsinassaan Party ottaa rauhallisesti. Sen voikin pitää vaikka irti harjatessa, sillä tamma lähinnä nuokkuu ja korkeintaan välillä vaihtaa lepuutettavaa jalkaa toimituksen ajan. Varustamista Party ei juuri huomaakaan uneksiessaan seuraavasta ateriasta ja herää vasta, kun on aika lähteä ulos. Eläinlääkärin ja kengittäjän toimitukset sujuvat varsin mutkattomasti ja Party jaksaa erikoisemmatkin toimenpiteet hyvin.

Ratsastaessa Partysta löytyy yllättävän paljon virtaa ja eteenpäinpyrkimystä. Ratsastajan päästyä tamman selkään se lähtee virkeänä eteenpäin ja vaatii jopa vähän pidätteitä alkuun. Party liikkuu hyvin eteen ja kantaa itsensä kauniisti. Paino- ja pohjeapuihin tamma vastaa hieman paremmin ja edestä se on helposti jopa hieman raskas. Partyn kanssa ei kannatakaan lähteä vetokilpailuun, jos sen haluaa pysähtyvän vaan käyttää yhdessä paino- ja ohjasapuja. Partylla on kauniit ja melko isot liikkeet, joissa riittää näyttävyyttäkin. Se esittelee mielellään kouluratsun taitojaan ja toimii yhteistyökykyisesti kouluradalla. Esteillä tamma ei ole mikään varsinainen tykki, vaikka se hyppääkin ihan kelvollisesti. Maastossa Party on varsinainen höyryjuna ja se paahtaisi mielellään eteenpäin hirvittävää vauhtia.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Roughneck
rn, 168cm, westf
Ringneck evm
rt, 170cm, westf
Rowdy evm
Erlen evm
Meopta evm
rn, 166cm, westf
Meopro evm
Norica evm
One More Party
rn, 168cm, kwpn
One More Night evm
km, 168cm, kwpn
Monsun evm
Dynastie evm
Colour Mint evm
rn, 163cm, kwpn
Inferno Sticks evm
Femke evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.26.12.2016 KWPN-o Armada v.d. Romilly om. Romilly i. Armani v.d. Bogart
2. s.01.03.2017 KWPN-t Party Hard v.d. Romilly om. VRL-10954 i. Tamerlane v.d. Romilly