Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Dream of Scipio x Aberash Empire

Ruunikko (Ee/AA) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Ori
1.1.2017, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Allround
Kasvattaja VRL-12530 Marksman Sporthorses Koulutustaso Vaativa A / 150cm / CIC4
Kapasiteetti Vaativa A / 150cm / CIC4

Apology of Socrates

Socrates sai alkunsa, kun etsimme sen isälle Dream of Scipiolle estetammaa puolisoksi. Meiju näytti meille omaa kenttätammaansa Aberash Empirea ja rakastuimme ensi silmäyksellä, vaikka tamma ei ollutkaan estepainotteinen. Astutus päätettiin sillä samalla hetkellä, vaikka hetken viivyttelimmekin päätöksen esittelyä Meijulle. Niin saimme muutaman kuukauden päästä talliimme suloisen ruunikon orivarsan Socratesin.

Socrates kilpaili niin menestyksekkäästi sukunsa tapaan sekä koulu-, este- että kenttäkilpailuissa, että päätimme siirtää sen jo melko pian jalostuskäyttöön. Hieno ori onkin nyt jättänyt ensimmäisen jälkeläisensä ja tulevaisuus näyttää meille miten Socrates toimii jalostusorina.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 3½+9½+7+9½+6+4½+5½+7½+6½ (66,111%)
Hyvin rauhallisista ja varmoista vanhemmista tuleva Socrates on perinyt erittäin hyvän käyttöhevosen luonteen, eikä sen kanssa tarvitse huolehtia mistään. Socratesin kanssa on aina ilo työskennellä, sillä se ei turhia säiky tai yritä päästä niskan päälle. Rohkea ja varma ori on omaa luokkaansa kenttäratsastuskilpailuiden maastoesteradoilla, sillä se ei kahta kertaa katso pelottavimpiakaan esteitä, vaan hyppypaikan katsottuaan ori menee esteen ylitse kuin juna.

Hoitaessa Socrates on rauhallinen, kuin ihmisen mieli, se pitää kaikenlaisesta huomiosta ja nauttii niin pitkistä harjaussessioista kuin kylpytuokioistakin. Madotus on Socratesin heikko kohta ja se osaakin kadottaa lääkeaineen mitä erikoisimmilla tavoilla sylkien sen kuin laama ulos aina, kun silmä välttää. Muuten eläinlääkärinkin kanssa Socrates on niin hyvää pataa kuin hevonen olla voi ja sen kanssa työskentely onkin niin vaivatonta, että eläinlääkärimme jopa kyselee, mitä oripojalle tänään kuuluu.

Varustuksen jälkeen töihin lähtiessä Socrates puhkuu intoa ja saattaa ottaa pari raviaskeltakin matkalla kentälle. Socrates tekee työnsä aina halukkaasti ja kunnolla, vaikka liikkeiltään se ei ole mikään kouluratojen vahvin yksilö. Socrates kuitenkin liikkuu nätisti oikeinpäin tehden vaaditut liikkeet kauniisti ja mukisematta. Esteillä ori syttyy ja kierrokset kasvavat nopeasti, vaikka se onkin suhteellisen helppo hillitä ja pitää hyppysissä. Jos edellisestä hyppykerrasta on ollut pitkä aika, ori saattaa yrittää ryöstää ja silloin sen kanssa onkin oltava tarkkana.

Niin esteillä, kuin maastossakin Socrates on rohkea ja se hyppää empimättä mitä tahansa. Sen kanssa saakin olla hieman varuillaan, ettei se hyppää vääriä esteitä ja esimerkiksi pellolla laukatessa ojan yli, vaikka tarkoitus oli työskennellä vain sillä yhdellä pellolla. Socratesin kanssa voikin rohkean luonteen ansiosta tehdä helposti vaikka öisiä maastoreissuja yksin, niin varma se on.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Dream of Scipio
ERJ-I, KWPN-I, FC
rn, 170cm, kwpn
Fall of Icarus
ERJ-I, YLA1, KWPN-I, KTK-II, Q
mkm, 170cm, kwpn
Fall of Man evm
Serena Libre evm
Deus Ex Machina
ERJ-II, BA
rn, 168cm, kwpn
Opus Dei evm
Hellcat O'Acqua evm
Aberash Empire
rt, 166cm, kwpn
Empire of Lacspor
ERJ-II, YLA2, KWPN-II
rt, 170cm, kwpn
A Flash of Spring evm
Vow of Love evm
Gloves Off Angelien
ERJ-I, KRJ-II, YLA1, KWPN-III
rnkm, 161cm, kwpn
Ring My Bell xx evm
Angelica HD evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.03.04.2017 KWPN-o Cursed Ly KTK-II, Q om. Alisé (VRL-13542) e. Kyanite v.d. Romilly
2. s.07.03.2017 KWPN-t Unbreakable HMS om. Harmony Sporthorses e. Oasis v.d. Romilly