Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Brigaad x Zosime L

Ruunikko (Ee/Aa) - Belgianpuoliverinen - 171cm - Ori
12.10.2010, 11-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, KTK-II, Silber Prize

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Catharina De Vos, BEL Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Bataillon

Olimme ihastelleet Bataillonia muutamaan kertaan jo esteratsastuskilpailuissa ennen kuin se tuli myyntiin. Eräissä kilpailuissa kuuluttajan mainitessa Bataillonin olevan myytävänä, otimme pikimmiten yhteyttä sen kasvattajaan Catharina De Vosiin, jonka omistuksessa tuolloin 7-vuotias belgialaisori vielä oli. Sovimme vierailuajan orin kotitallille ja kesällä 2018 teimme lyhyen visiitin Belgiaan. Olimme jo tietoisia Bataillonin saavutuksista esteradoilla ja tutkineet sen suvunkin hyvin pitkälle, joten jäljellä oli enää koeratsastus ja eläinlääkärin lausunto. Bataillon osoittautui varsin fiksuksi nuoreksi hevoseksi ja sen saatua terveen paperit ilmoitimmekin ostavamme oriin. Romillyn belgialaisvahvistus saapuikin uuteen kotiinsa vain pari viikkoa ostopäätöksemme jälkeen.
Silber Prize VRHA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 9+4½+3+10+9½+9½+6½+8+7½ (75,000 %)

27.03.2017 Waldenfeld, irtoSert (Päätuomari: Siiri K.)
01.03.2017 Illegitimate, BIS3, MVA-SERT (Päätuomari: Sorel)

Kantakirjattu II-palkinnolla 1/2018 pistein 18 + 17 + 19 + 18 = 72p.

Palkittu Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 12/2018 I-palkinnolla pistein 9,5 + 40 + 18 + 20 + 15 = 102,5p.
Bataillon on energinen ja iloinen hevonen, joka on aina valmiina työn touhuun. Sille ei ole väliä mennäänkö treenaamaan esteitä vai hiomaan sileällä työskentelyä, kunhan se pääsee liikkumaan. Tarhassakin sen näkee usein touhuamassa omiaan tai villitsemässä kavereita mukaan leikkiin. Kaikki hevoset ja ihmiset ovat Bataillonin kavereita, joita se tervehtii iloisella hirnahduksella.

Käsiteltäessä Bataillonin kanssa pärjää hyvällä huumorintajulla. Se on kyllä kuuliainen ja kiltti hevonen, mutta säheltää toisinaan omiaan eikä aina ymmärrä omaa kokoaan. Taluttaessa Bataillon haluaisi mahdollisimman nopeasti määränpäähän, mikä se sitten onkaan. Sitä saakin jarrutella ja orikuolain tai suitset ovat vahvalle hevoselle parempi vaihtoehto kuin pelkkä riimu. Karsinassa Bataillon kannattaa pitää kiinni tai laittaa se kuntoon käytävällä. Bataillon on aikamoinen sählääjä tylsistyessään ja alkaa esimerkiksi tutkia mielellään harjapakkia, kaivelemaan kuivikkeita tai jutustelemaan naapurinsa kanssa. Se ei myöskään aina muista karsinassa olevaa hoitajaa ja saattaa talloa varpaille tai tönäistä kääntyillessään. Kaviot ori antaa puhdistaa yllättävän kivuttomasti ja varustaminenkaan ei ole ongelma. Eläinlääkäri ja kengittäjä saattavat toisinaan kiristellä hampaitaan Bataillonin kanssa, sillä sen kanssa rutiinitoimenpiteetkin vievät enemmän aikaa kuin muilla hevosilla.

Ratsastaessa Bataillon on hyvin eteenpäin pyrkivä ja nopea jaloistaan. Avuille se on sopivan herkkä, mutta toisinaan päättää olla huomaamatta kuskin pyyntöjä hidastaa vauhtia. Sileällä Bataillon toimii hyvin ja se työskentelee mielellään. Mikään liitokavio ori ei ole, mutta kantaa itsensä hyvin ja taitaa koulukiemuroita sopivasti. Esteillä Bataillon onkin omiaan ja se itsekin tuntuu nauttivan hyppäämisestä. Bataillon on nopea ja hyvin etenevä hevonen, joka hyppää hyvällä ilmavaralla vaivattoman näköisesti. Radalla se kuumuu jonkin verran ja vaatii ratsastajalta hereillä oloa etenkin tiukemmissa käännöksissä ja sarjoilla. Bataillon on myös mukava maastoilukaveri ja sen kanssa on hyvää vaihtelua esimerkiksi maastoestetreenit. Pelottomana ratsuna Bataillon sopii seuraksi myös nuorille tai hieman säikymmille hevosille maastoon.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Brigaad evm
trn, 170cm, bwp
Patrol evm
rn, 168cm, kwpn
Division W evm
Godiva evm
Caro Medousa evm
rt, 165cm, bwp
Sabbadin evm
Mechteld evm
Zosime L evm
m, 168cm, bwp
Newton evm
m, 169cm, hann
Nicastro evm
Royal Lenore evm
Zowie evm
trn, 170cm, bwp
Hackett Z evm
Zahra evm

Jälkeläisiä yhteensä 5
1. s.17.01.2017 KWPN-o Battaglia Fall om. Moonrise e. James Kidd
2. s.26.01.2017 KWPN-o Ghost Division om. Romilly e. Deus Ex Machina
3. s.09.01.2018 BWP-o Commandant Fall KTK-II om. Romilly e. Blümchen GER
4. s.04.02.2018 KWPN-t Eureka Fall om. Supernatural e. Graff Pink
5. s.10.03.2017 BWP-t Capri '88 om. Romilly e. Carmen