Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Starfighter x Once Upon A Time

Ruunikko (EE/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 167cm - Tamma
2.5.2015, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-I, SG

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Ryan Pfarr Koulutustaso Grand Prix / 80cm
Maahantuoja Romilly Kapasiteetti Grand Prix / 80cm

Bedtime Story

Betty saapui Romillyyn suoraan ratsuttajaltaan lumisena päivänä ajokelin ollessa lähestulkoon mahdoton. Pitkän ja liukkaan matkan jälkeen Betty saapui Romillyyn iltamyöhällä vain kadotakseen seuraavana aamuna. Betty kuitenkin löytyi satulahuoneesta, sitä miten se sinne oli päässyt, ei ole saatu selville. Mitään kahlekuningatarta Bettystä ei kuitenkaan ole kuoriutunut.

Ratsuttajallaan Betty oli päässyt kilpailemaan jo Prix St. Georges – luokkia menestyksekkäästi, mutta kouluvalmentajamme Lieven avulla Bettystä saatiin nopeasti Grand Prix –tason lupaus. Myöhemmin tamma näyttikin olevan kaiken vaivan arvoinen ja sijoittui peräti 51 kertaa kilpauransa aikana suuren osan ollessa GP-tasolla. RHLA:n tilaisuudessa Betty ansaitsi hienon Superior Grade –palkinnon ja siitostammanakin se on näyttänyt olevansa erinomainen.
Palkittu Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 2/18 I-palkinnolla pistein 9 + 40 + 15 + 22 + 14 = 100 p.

Superior Grade RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 10+6+8½+10+8+7+9+8½+7½ (82,778 %)
Betty on käsiteltäessä hyvin rauhallinen ja varma. Sen kanssa on aina mukava työskennellä yhteistyökykyisen ja miellyttämisenhaluisen luonteen ansiosta. Betty nauttii saamastaan huomiosta ja se on oikea seurapiiriperhonen. Betty onkin kilpailupaikoilla kuin kotonaan, se selvästi pitää kaikesta hälinästä ja hosumisesta ympärillään.

Tilanteessa kuin tilanteessa hillitysti käyttäytyvä Betty syttyy kouluradalla ja kauniiden askellajiensa ansiosta leijuu siellä kuin keijukainen. Betty vastaa apuihin nopeasti ja lähes ajatuksen voimalla vähäeleisesti ohjeistavan ratsastajan kanssa. Rajummin apuja käyttävän alla Betty muuttuu jäykäksi ja raskaaksi ratsastettavaksi. Betty on notkea ja se kokoaa itsensä helposti vaaditulla tavalla. Bettyn bravuuri on laukanvaihdot ja se tarjoaakin niitä aina kun mahdollista. Tämä tietenkin aiheuttaa vaikeuksia vastalaukan kanssa ja välillä Bettyn kanssa saakin vääntää siitä, että vaihdetaanko se laukka nyt vai ei.

Estehevoseksi Bettystä ei ole. Se hyppää muutamia pieniä esteitä mielellään, mutta pidemmän radan loppupuolella Betty alkaa jänistämään. Bettyn hyppytyyli ei myöskään ole mitenkään ensiluokkainen, eikä sen kanssa olekaan sitä varten hypätty muuten kuin pieneksi jumpaksi silloin tällöin.

Betty pelkää jonkin verran isoja koiria ja sen kanssa saakin maastoratsastuksella olla varovainen vastaantulijoiden kanssa. Kilpailupaikkojen hulinassa koirat jäävät yleensä huomaamatta, eivätkä ne siten häiritse kilpailusuoritusta. Tallissa Betty käyttäytyy yleensä nätisti ja sen karsinaa onkin oikea nautinto siivota. Iltaruoka on Bettyn heikko kohta eikä se aina malttaisi odottaa sitä. Betty saattaakin joskus kopautella lähes naurettavan onnettomasti karsinansa ovea saadakseen ruokaa nopeammin. Tietenkin siinä onnistumatta.

Emänä Betty on hyvä ja opettavainen, joskin hieman turhan suojelevainen. Betty hoitaa pienokaisensa tarkasti ja suurta huolenpitoa käyttäen. Laumassa Betty kaitsee mielellään myös muiden varsoja, eikä sen valvova silmä herkeä hetkeksikään hoidokeista. Bettyä ja sen varsakoulua on mukava seurata niin kauan kuin lauman muut tammat ovat huolettomampia omien varsojensa suhteen.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Starfighter evm
m, 168cm, old
Beyond Stars evm
m, 176cm, old
Starry Night xx evm
Felicity evm
JH Stranger evm
m, 164cm, kwpn
Snack Jack evm
JH Stunning evm
Once Upon A Time evm
rn, 160cm, kwpn
Frozen Rum evm
rn, 162cm, bwp
Rum evm
Temporary Winner evm
Reddie evm
rn, 165cm, hann
Hallelujah evm
Karan evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.30.11.2016 KWPN-o Tamerlane v.d. Romilly KRJ-I, KWPN-II, Q om. Romilly i. Nevermore
2. s.12.01.2017 KWPN-t Hushabye v.d. Romilly om. Marksman Sporthorses i. Nevermore
3. s.18.02.2017 KWPN-o Baron v.d. Romilly KRJ-I om. Harmony Sporthorses i. Baudoin
4. s.22.03.2018 KWPN-o Fendi v.d. Romilly om. Stud Roibrant i. Jimmy Choo