Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Candydealer GER x Baby Split-Up

Rautias (ee/AA) - Trakehnerinhevonen - 167cm - Ori
15.7.2010, 12-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I

Omistaja VRL-05567 & VRL-10105 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja B.B. Steeds Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Candythief Steeds

Candythief tuli Romillyyn Alegresta, josta sen bongasin etsiskellessäni lisää hollanninpuoliverisiä. Trakehner ei ole oikeastaan koskaan miellyttänyt rotuna itseäni, mutta Candythiefin kasvattaja B.B. Steeds on tallina sellainen, jonka aiemmilta vuosilta muistan ja joka muistuu mieleen hyvänä kasvattajana. Tämän lisäksi Candythiefin nimi on suorastaan vastustamaton. Candythief osoittautui myös koeratsastuksessa kapasiteetikkaaksi ja osaavaksi ratsuksi, jolla ponnua esteille riitti. Kuvankaunis ori ei jättänyt kylmäksi ketään ja sen kaunis käytös kruunasi koko komeuden.

Niinpä vastoin tapojani tein tästä hienosta trakehnerorista tarjouksen ja ori lähtikin mukaani. Aiemmin yhden varsan jättänyt Candythief tulisi vihdoin saamaan loppuelämän kodin kierrettyään useammalla omistajalla elämänsä aikana. Candythief oli jonkin verran kilpaillut esteratsastuksessa jo entisillä omistajillaan, mutta Romillyssä sen kanssa tultaisiin tähtäämään tosissaan kilpakenttien huipulle.
31.03.2017 Marksman Sporthorses, irtoSert (Päätuomari: Sorel)

Palkittu Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 12/2018 I-palkinnolla pistein 8 + 40 + 18,5 + 20 + 15 = 101,5p.
Thiefissä yhdistyy sen emän reaktiivisuus ja isän hyvä käsiteltävyys, joskin isältään se on perinyt myös hieman showmies-taitojaan. Thiefin näkeekin usein hirnahtelemassa tammoille ja tanssahtelemassa omassa tarhassaan sen esiintyessä tallin naisväelle. Thief on kuitenkin ennen kaikkea erinomainen esteratsu, siltä löytyy mahtavasti ponnua ja nopeutta sekä sopivasti ketteryyttä.

Käsiteltäessä Thief on melko helppo, jos tuntee sen esiintymisen tarpeen etukäteen. Taluttaminen onkin ainoa tilanne, joka saattaa aiheuttaa ongelmia orin kanssa. Thiefin kanssa on hyvä käyttää aina orikuolainta tai suitsia taluttessa, sillä orilla on tapana hieman esiintyä ja meno voi äityä turhankin villiksi, jos se pääsee vähänkin niskan päälle. Hoitotoimenpiteet sen sijaan onnistuvat pääosin varsin mallikkaasti. Thief seisoo nätisti aloillaan ja antaa hoitajan tehdä hommansa rauhassa harjaamisesta varustamiseen. Eläinlääkäri ja kengittäjä saattavat aluksi olla Thiefin mielestä hieman epäilyttäviä tyyppejä, mutta tutustumisen jälkeen ori antaa yleensä heidänkin tehdä työnsä ilman sen suurempaa showta.

Ratsastaessa Thief on reaktiivinen ja nopea hevonen. Sen selkään ei kannata kiivetä, jos ei pidä vauhdista ja vaarallisista tilanteista. Thief rakastaa pitkiä laukkapätkiä sänkipellolla, esteiden yli liitelemistä isolla ilmavaralla sekä pukittelemista aina silloin tällöin esteradan päätteeksi. Sileällä Thief toimii jotenkuten, se kulkee oikeinpäin ja taitaa koulukiemuroita mukiinmenevästi, mutta ori ei selvästikään ole yhtä täysillä mukana kouluaitojen sisäpuolella kuin esteradalla. Thiefillä on kolme puhdasta ja nättiä askellajia, joista laukka on selvästi vahvin. Esteillä Thief on herkästi kuumuvaa tyyppiä ja sitä saakin hiukan pidätellä radalla. Se on toisaalta myös uskomattoman ketterä hevonen ja selviytyy välillä aika hurjankin näköisistä lähestymisistä hipaisematta puomiakaan. Maastoillessa Thief on yllättävän rauhallinen kaveri ja sen kanssa lähteekin mielellään pienelle sunnuntaikävelylle silloin tällöin. Myös maastoesteet ovat kivaa vaihtelua ja Thief onkin aika rohkea hyppääjä eikä pelkää erikoisempiakaan estevirityksiä.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Candydealer GER
ERL-III
rt, 164cm, trak
Schönsten evm
rt, 170cm, trak
Undiszipliniert evm
Little Chicken GER evm
Welt Zum Lachen evm
rt, 162cm, trak
Lacht Nicht Sprechen evm
Gift for Sweetheart evm
Baby Split-Up
ERL-III, VIR MVA CH
rt, 167cm, trak
Tam Touchdown evm
rt, 170cm, trak
Messyboy evm
Tam Tourney Queen evm
Baby Tamporien evm
km, 165cm, trak
Song for My My evm
Tam Tamporien evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.01.04.2016 TRAK-o Dear Oh My om. Talvikki Havia (VRL-14181) e. Brokeback Dear Twiggy
2. s.09.10.2018 KWPN- o. Candyfreak/Candyholic/Candyking Fall t. Bolivian Rainbow/Caribbean Red/Sugar Rush om. Myynnissä e. Tasmanian Red
3. s.03.11.2018 FWB-t Pasadoble Silvers om. Silvertop e. Pandora Silvers
4. s.24.03.2017 trak-t Nova F om. VRL-08179 e. Nightwind Hexen