Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Cabanillas 21 x SL Carmina

Rautias (eeAa) - Hollanninpuoliverinen - 165cm - Ori
9.8.2013, 4-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Linton Akker, Stoeterij Baarsma NLD Koulutustaso Vaativa B / 150cm
Kapasiteetti Vaativa B / 150cm

Cortés 12

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Cortés on fiksu ja kiltti hevonen. Sen kanssa sujuu hommat ja hymy nousee huulille vähän huonompanakin päivänä. Cortés ei turhia hötkyile ja kisamatkatkaan eivät saa sitä pois tolaltaan. Se tulee muiden tallin orien kanssa toimeen hyvin, mutta ei pelkää myöskään puolustaa itseään tarpeen vaatiessa.

Käsiteltäessä Cortés on rauhallinen ja se rakastaa rapsutuksia ja satunnaisia herkkupaloja. Se tulee tarhasta haettaessa kiltisti portille kutsuttaessa ja seuraa lammasmaisen kuuliaisesti taluttajaa. Karsinassaan se seisoo rauhassa aloillaan hoitajan harjatessa ja nostelee kavionsa kiltisti pelkästä kosketuksesta. Cortésin voikin pitää vaikka vapaana hoitotoimenpiteiden ajan. Varustaminen sujuu myös varsin mutkattomasti ja Cortés onkin yleensä ensimmäisten joukossa valmiina lähtöön. Eläinlääkäri ja kengittäjä voittavat Cortésin helposti puolelleen parilla porkkanan palalla, jonka jälkeen se sietää erikoisemmatkin toimenpiteet mainiosti.

Cortés on varmasti yksi tallimme miellyttävimpiä hevosia ratsastaa. Se on yritteliäs ratsu, josta löytyy sopivasti herkkyyttä ja nopeutta olematta kuitenkaan liian kuuma. Sileällä Cortés kantaa itsensä kauniisti ja toimii ratsastajan ohjeiden mukaan kuuliaisesti. Sillä olisi varmasti kykyjä kouluradoillekin, mutta esteistä se tuntuu itse nauttivan enemmän. Cortés on peloton ja hyvin tekninen hyppääjä, joka ei kuitenkaan ota turhia riskejä. Se odottaakin ratsastajalta järkeviä päätöksiä ja hiemankin epävarman kuskin kanssa se tekee päätökset itse. Cortésilla on hyvin pyörivä melko lyhyt laukka ja siitä löytyy hyvin nopeutta uusintaradoille. Erityisen hyvä se onkin radoilla, joilla vaaditaan lyhyempiä reittejä esteeltä toiselle. Maastoiluunkin Cortés on oiva ratsu ja maastoesteitäkään se ei karsasta. Se ei säiky autoja tai epäilyttävän näköisiä puskia ja pysyy hyvin kuulolla ilman aitoja tai maneesin seiniä.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Cabanillas 21 evm
prt, 166cm, kwpn
Córdoba II evm
trt, 168cm, kwpn
Córdoba evm
Essence evm
Subira van het Schoonhoeve evm
rn, 165cm, kwpn
Vaccaro evm
Sultana evm
SL Carmina evm
trn, 167cm, kwpn
Valentinov evm
trn, 170cm, kwpn
Valerio evm
Joëlle evm
SL Carmella evm
prt, 166cm, kwpn
Outlaw evm
Carmelita evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.17.01.2017 KWPN-t Kyoto Fall om. Romilly e. Nagano Flame
2. s.30.01.2018 KWPN-o Poncé de Leon om. Romilly e. Kromhof Wijnanda
3. s.09.10.2018 KWPN-o Columbus v.d. Romilly om. Harmony Sporthorses e. Eurydike