Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Coup d'État x Joie d'Sauvage

Ruunikko (Ee/Aa) - Ranskanpuoliverinen - 168cm - Ori
20.4.2010, 6-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Monique Deniau, FRA Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Coup De Grâce

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Coup on herkkäsieluinen ja fiksu hevonen, joka vaatii rinnalleen sen tarpeet ymmärtävän ihmisen. Se ei siedä huonoa kohtelua pätkääkään ja tuntuu aistivan pienimmätkin muutokset ympärillään hyvin herkästi. Kärsivällisyydellä ja hyvillä hevosmiestaidoilla Coupista saa oivan kilpakaverin ja käsiteltäessäkin se osaa olla miellyttävä.

Coupin karsina on sen linna, johon ei ole asiaa mikäli ei halua noudattaa sen sääntöjä. Coup osaa olla pelottavakin uhkaillessaan takakavioillaan tai hampaillaan, mutta sillä on myös suuri kynnys oikeasti tehdä pahojaan. Harjaaminen ja varustaminen sujuu yleensä ongelmitta, kun Coup saa oleskella vapaana karsinassaan ja muistaa olla helläkätinen sen kanssa. Turhan ronskit otteet saavat orin helposti pois tolaltaan ja se ilmaisee kyllä epämiellyttävän olonsa. Eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa Coup tulee toimeen samoja periaatteita noudattaessa kuin muutenkin käsiteltäessä.

Ratsastaessa Coup on herkkä avuille ja tulee parhaiten toimeen rauhallisen ja mahdollisimman eleettömän ratsastajan kanssa. Kovakätisellä ratsastajalla Coup alkaa herkästi painaa kuolaimelle ja heiluvista jaloista se häiriintyy. Coup on isoliikkeinen ja vahva hevonen, joka kuuntelee hyvinkin pieniä apuja halutessaan, mutta muuttuu kyllä täydeksi jyräksi mikäli ei ymmärrä mitä kuski siltä haluaa. Koulukiemuroita ori taitaa mukiinmenevästi ja se osaa kantaa itsensä hyvin, mutta esteillä Coup on elementissään. Coupilla on erinomainen hyppytekniikka ja matkaavoittava hyvin pyörivä laukka ja se selvästi nauttii esteradalla olemisesta. Vaikka ori saattaa muuten olla vähän herkkä säpsähtelijä, esteradalla sitä ei pelota juuri mikään. Maastoillessa Coup tarvitsee kaverikseen varmahermoisen hevosen, joka ei lähde mukaan sen pelleilyihin. Ori tykkää nähdä mörköjä vähän joka puolella ja tekee erinäisiä kevätjuhlaliikkeitä tämän tästä. Sanomattakin selvää, että Coupin kanssa ei maastoreissuille lähdetä kovin usein.

Muut hevoset ovat Coupille jokseenkin samantekeviä. Se viihtyy omissa oloissaan eikä noteeraa oikeastaan tammojakaan sen kummemmin.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Coup d'État evm
rn, 165cm, sf
Révolution evm
m, 166cm, sf
Carmagnole evm
Citronella evm
Duchesse de Villeneuve evm
rn, 169cm, sf
St Florian evm
Baronne evm
Joie d'Sauvage evm
mkm, 166cm, sf
Jeu Parti evm
m, 170cm, sf
Troubadour xx evm
Nadine S evm
Joie De Vivre evm
mkm, 166cm, sf
Grand Slam xx evm
Joli evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.26.01.2017 SF-t Jackdaw Fall om. Romilly e. James Kidd
2. s.20.12.2016 KWPN-t Superstar Fall om. Myynnissä e. Portaferry Star
3. s.27.11.2018 SF-o Esprit De Corps om. Romilly e. Barynia d'Antesse