Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Cranleigh Viserys x Amalthea

Rautias (ee/aa) - Hannoverinhevonen - 164cm - Tamma
6.1.2017, 0-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Cranleigh Equestrian Centre Koulutustaso Vaativa A / 140cm
Kapasiteetti Vaativa A / 140cm

Cranleigh Vilena

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Vilena on viisas ja nöyrä tamma sekä oikea rauhallisuuden perikuva. Se ottaa mieluummin pari isoa askelta kuin monta nopeaa ja yllättääkin katsojat esteradalla ajallaan. Vilena ei turhia hötkyile eikä sitä saa pois tolaltaan juuri mikään. Kisapaikat, kuljetusauto ja uudet maastoreitit eivät saa aikaan tässä hevosessa sen suurempaa reaktiota.

Käsiteltäessä Vilena on mukavan helppo ja yksinkertainen hevonen. Sen antaa ottaa tarhasta kiinni mukisematta ja seuraa taluttaessa reippaasti temppuilematta ylimääräisiä. Karsinassaan tamma ottaa rauhallisesti ja sitä voi pitää vaikka vapaana hoitotoimenpiteiden aikana. Harjaamisesta Vilena pitää ja erityisesti pään harjauksesta pehmeällä sualla se nauttii laskien päänsä kiltisti harjauksen ajaksi. Kaviotkin Vilena nostaa nätisti ja varustamisen ajan se pysyy kuuliaisesti aloillaan. Eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa tamma käyttäytyy aina asiallisesti ja sen kanssa onnistuu erikoisemmatkin toimenpiteet melko vaivattomasti.

Ratsastaessa Vilena on isoliikkeinen ja vahvasti eteenpäinpyrkivä hevonen, joka vastaa hyvin apuihin. Se ei myöskään ole turhan herkkä ja antaa anteeksi ratsastajan virheitä. Vilenan kanssa pärjää vähän kokemattomampikin ratsastaja hyvin, sillä se on nöyrä ja erittäin yhteistyökykyinen ratsu. Sileällä tamma kantaa itsensä hyvin ja työskentelee kuuliaisesti, vaikka mikään koulukenttien taituri se ei olekaan. Esteillä Vilena pääseekin paremmin näyttämään potentiaalinsa ja se tuntuu pitävän hyppäämisestä itsekin. Vilenalla on iso laukka ja se etenee radalla yllättävänkin nopeasti. Pidätteisiin tamma vastaa kuitenkin hyvin ja sen kanssa ei tuota ongelmia pienemmätkään radat, vaikka ihan tiukimpiin reitteihin se ei kykenekään. Vilenasta on myös kaveriksi maastoreissuille ja sen kanssa onkin mukavaa tehdä reipas lenkki luonnonhelmassa. Rohkeana ja rauhallisena hevosena Vilena ei juurikaan säiky tai sätkyile ja villimmänkin peltolaukan jälkeen sen saa pysähtymään nopeasti.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Cranleigh Viserys
EV-II, KTK-I
m, 170cm, hann
Vincent VI
KTK-II
rn, 167cm, hann
Vincent V evm
Violan evm
Acacia GER
rn, 171cm, hann
Alibi evm
Vertical evm
Amalthea
EV-II, KTK-II
rt, 164cm, hann
Aurindos
ERJ-I
m, 162cm, hann
Abiesin evm
Aurlinda evm
We Ride Together
rt, 165cm, hann
We Fight Together evm
Dancing Spirit evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.14.02.2018 Hann-o Ferguson om. Romilly i. Farley
2. s.14.03.2018 KWPN/Hann- o. Civil War/Cold War/Total War t. Ivelina/Morena/Rovena Fall om. Myynnissä i. Art of War