Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Guerrieri x Mad Melon

Ruunnikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 159cm - Tamma
29.7.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Ralph Warren, RPW Warmbloods Koulutustaso Helppo A / 140cm
Maahantuoja Romilly Kapasiteetti Helppo A / 140cm

Curacao

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Curacao on hieman ailahtelevainen rouva, josta ei oikein ikinä ota selvää mitä sen päässä liikkuu. Oltuaan meillä jo useamman vuoden se osaa edelleen yllättää uusilla tempauksillaan niin positiivisesti kuin negatiivisestikin. Toisena päivänä Curacao on kuin ihmisen mieli hörähtäen lämpimät tervehdykset ihmisen nähdessään ja toisena taas - no, tamma osaa olla aikamoinen hirviö sille päälle sattuessaan. Curacaon kanssa ei varmasti tylsää tulekaan koittaessaan pysyä askeleen edellä sen aivoituksista ja yrittäessään lukea sen mielenkäänteitä.

Käsiteltäessä Curacaon kanssa saa olla koko ajan varuillaan ja silmät pitäisi olla selässäkin. Toisinaan se antaa ottaa tarhasta kiinni nätisti, seuraa taluttaessa kuin parhaiten koulutettu koira ja seisoo karsinassa tyynenrauhallisena aloillaan. Ja sitten on taas niitä päiviä kun jahtaat tammaa kaatosateessa ympäri tarhaa ja kun vihdoin saat yltäpäältä mudassa olevan otuksen kiinni, se lähtee repimään tallia kohti sinun roikkuessa perässä kaikin voimin. Kun pääsette talliin yhtenä kappaleena, Curacao kääntää ensimmäisenä takamuksensa sinuun päin ja nyrpistelee naamaansa happamana. Tällöin on paras vain koittaa olla välittämättä tamman oikuttelusta ja näyttää sille että on ihan turha kiukutella. Curacao ei missään nimessä ole ilkeä vaan sen huonommat päivät rajoittuvat tällaiseen mukavaan kiusantekoon eikä se ikinä pure tai potki - kunhan uhkailee.

Ratsastaessa Curacao onkin jo helpompi tapaus, vaikka sen mieliala vaikuttaakin aika paljon siihen kuinka mielellään se työskentelee. Muutamat perusasiat vallitsevat kuitenkin aina ja Curacao on esimerkiksi avuille aina hyvin vastaanottavainen ja se tekee työtä käskettyä oltiin sitten sileän treeneissä tai hyppäämässä. Tamman oikuttelut näkyvätkin lähinnä pukitteluina, asioiden säikähtelynä ja kieltäytymisinä. Näistä sen kanssa selviää kun näyttää heti ettei tällaista käytöstä katsele kovin pitkään ja pistää tamman kunnolla työn touhuun. Esteillä Curacao onkin parhaimmillaan varma hyppääjä ja nopea jaloistaan. Sen kanssa ei tarvitse aikarajoja pelätä, sillä se hyppää tiukimmistakin reiteistä rohkeasti ja kaasua löytyy hyvin.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Guerrieri evm
mkm, 164cm, kwpn
Hawkeye evm
rnkm, 163cm, xx
Insomnia xx evm
Mistakes xx evm
Vanilla Tropic evm
m, 167cm, kwpn
Francisco Love evm
Ol Chiki evm
Mad Melon evm
rt, 159cm, kwpn
Opportunity evm
rt, 167cm, kwpn
We'll Meet Again evm
Highlights evm
Triple Sec evm
rt, 160cm, kwpn
Loringhoven evm
Berry Fusions xx evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.12.01.2019 KWPN-t Aruba Fall om. Kastanjeholm i. Suburban
2. s.21.03.2018 KWPN-o Shadowman Fall om. Romilly i. Riotstarter