Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Calibro x Amaris

Rautias (ee/aa) - Hannoverinhevonen - 172cm - Tamma
25.7.2016, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Preferent, QS

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Kida, VRL-08368 Dawnfrost Koulutustaso Grand Prix / 100cm
Kapasiteetti Grand Prix / 100cm

Dawnfrost Cala

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
25.07.2016 Preferent palkittu

Quintessential RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 11.3.2017 pistein 9+6+3+5+6½+3+4½+3½+5½
(51,111%)
Cala on hyvin rauhallinen ja tallin arjessa miltei näkymätön hevonen. Se käyttäytyy salonkikelpoisesti tilanteessa kuin tilanteessa eikä koe turhaan tarvetta esiintyä. Cala viihtyy parhaiten omassa rauhassaan, mutta tarvittaessa tulee toimeen myös muiden hevosten, ja ihmistenkin, kanssa. Hiljainen ja nöyrä Cala onkin harvinaisen helppo tapaus eikä se aiheuta ongelmia kotona tai kisapaikoillakaan.

Käsiteltäessä Cala on helppo tapaus. Se antaa ottaa tarhasta kiinni, vaikkei tulekaan portille vastaan innoissaan niin kuin jotkut muut hevosistamme. Taluttaessa se seuraa nätisti vierellä mukauttaen oman vauhtinsa ihmisen vauhtiin sopivaksi. Karsinassaan Cala seisoskelee nätisti omalla paikallaan ja väistää pyydettäessä eikä sitä tarvitse sen enempää sitoa kiinni mihinkään. Kaviot tamma nostaa nätisti ja varustaminenkin onnistuu harvinaisen mutkattomasti. Eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa Cala tulee yhtä hyvin toimeen kuin muidenkin ja se kestää vaativammatkin toimitukset hyvin.

Ratsastaessa Cala ei ehkä ole mikään näyttävin showhevonen, mutta se työskentelee aina täydellä sydämellä ja toimii saumattomassa yhteistyössä ratsastajan kanssa. Cala onkin hyvin nöyrä hevonen, joka kuuntelee ja noudattaa auliisti ratsastajan ohjeita. Se vastaa apuihin nopeasti ja tarkasti eikä loukkaannu heti vähän kovemmista tai epäselvistäkään avuista. Calan vahvuuksia kouluradalla onkin sen tarkkuus ja ketteryys, ja se saakin näyttävyyden puutteesta menetetyt pisteet kyllä takaisin tekniikallaan. Cala on myös sopivan eteenpäinpyrkivä ratsu eikä sitä tarvitse juuri herätellä. Esteitäkin Cala hyppää tarvittaessa ihan hyvin, vaikkei se mikään hyppytykki olekaan. Maastossa tamma on miellyttävän rauhallinen eikö se säiky tai säpsyile turhia.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Calibro
m, 174cm, hann
Celabron evm
m, 174cm, hann
Celadus evm
Dorothié evm
Bierdanette evm
km, 168cm, hann
Barilon evm
Letterlove evm
Amaris
rt, 171cm, hann
Amur evm
rt, 174cm, hann
Amarillo evm
Henrika evm
Phallas evm
m, 168cm, hann
Perseus evm
Warine evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.06.10.2016 FWB-o Consicious Oasis om. VRL-08368 i. Consigliere
2. s.29.01.2017 HANN-o Quantico Fall om. Moonrise i. Wolf's Quincy
3. s.23.02.2017 HANN-o Despero v.d. Romilly om. Romilly i. Bizarro