Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Opus Dei x Hellcat O'Acqua

Ruunikko (EE/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Tamma
11.5.2005, 22-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-II, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Maahantuoja davis, VRL-10105 Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Deus Ex Machina

Deus Ex Machina tuotiin Bogart&Britanoviin kilpailu- ja jalostushevoseksi hienojen vanhempiensa vuoksi. Se oli kiertänyt muutamalla kilparatsastajalla jo ennen Davisille tuloa etsien sitä oikeaa ihmistä. Machinan kilpailumenestys oli ollut hyvin vaihtelevaa sen herkän ja hieman vaativan luonteen vuoksi.

Davisin ratsuna Machina alkoi niittää palkintoja esteradoilla ja se menestyikin oikein mukavasti Bogart&Britanoviin siirryttyään. Machina ilmoitettiin ERJ –laatuarvosteluun, jossa se palkittiin toisella palkinnolla. Jalostuksessa Machinaa ehdittiin käyttää kahden jälkeläisen verran ja se onkin hienon Dream Of Scipion emä. Lisäksi Machinalla on fwb tammavarsa Lux Aeterna.

Romillyyn Machina päätettiin ottaa kilpailumenestyksensä ja jalostusarvonsa vuoksi. Machinalta odotetaankin useampaa hienoa jälkeläistä valloittamaan esteratoja ympäri virtuaalimaailman ja toiveissa siintää myös YLA:n palkinto.
Palkittu ERJ-laatuarvostelussa II-palkinnolla(ennen 11/2014).

Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 4½+7½+7+6+4+8½+6½+4+6 (60,000%)
Reaktiivinen Machina on nopea ja herkkä tamma. Machina rakastaa kovaa menemistä ja se kaahottaakin läpi kaiken joskus ajattelematta ensin. Machinan kanssa sattuu ja tapahtuu sen höseltäessä ja touhutessa koko ajan jotakin. Tallissa Machina huitoo päällään, talloo varpaille ja piiskaa hännällään.

Machina on kiva esteratsu ja se hyppää hyvällä tyylillä käyttäen selkäänsä oikein. Machina saattaa kuitenkin lähteä hyppäämään vääriä esteitä, tai mennä esteiden ohi, jos sitä ei pidä tarkasti hyppysissään koko ajan. Machina itse laukkailisi ympäri esterataa ja hyppäisi esteitä järjestyksessä kuin järjestyksessä välittämättä siitä, että tuleeko okseri tai trippeli hypättyä väärästä suunnasta. Machina on ehdottoman herkkä suustaan eikä se siedä ollenkaan kovempia pidätteitä ohjista. Machina vaatiikin ratsastajakseen taidokkaasti istuntaa ja painoapuja käyttävän ihmisen.

Machina on maastossa innoissaan ja selvästi riemunsa kukkuloilla. Metsässä rämpimiseen se ei kuitenkaan oikein sovi rauhattoman luonteensa vuoksi, sillä se ei aina malta katsella mihin jalkansa pistää ja kompuroi tämän tästä. Machina onkin sopivampi ratsastusteille tai sänkipellolla laukkailuun.

Aina täpinöissään oleva Machina ei kouluratsuksi sovi, vaikka se tekeekin annetut tehtävät nätisti ja mukisematta. Sen häntä viuhuu kokoajan ja se pureskelee kuolainta rauhattomasti. Sen kanssa saa pakolliset kouluratsastustreenit vedettyä läpi kunnialla, kunhan ei vaadi siltä hirmuisesti liikoja. Machinalle sopii paremmin salakavala maastovenyttely, jolloin avot ja sulut tehdään tiellä siksakkia reunasta reunaan mennen.

Laumassa Machina on yleensä kaikkien kaveri ja se ottaa uudet hevoset heti mukaansa. Machina ei pidä yksinolosta ja etenkin tarhassa sillä on hyvä olla seuralainen. Mikään mahdoton eroahdistustapaus Machina ei kuitenkaan ole, mutta hiukan levottomaksi se yksinollessaan muuttuu ja arvokkaan kilpahevosen kyseen ollessa turhia riskejä ei kannata ottaa.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Opus Dei evm
rn, 169cm, kwpn
Pax Britannica evm
m, 167cm, kwpn
O Fortuna evm
Ladonna evm
Bizet Eulalie evm
rn, 170cm, kwpn
Triton evm
Wiebke I evm
Hellcat O'Acqua evm
m, 165cm, kwpn
Wolfhound evm
mkm, 170cm, xx
Ironclad evm
Rose of Arimathea evm
Detroit evm
rn, 165cm, hann
Chevrolet evm
Celtic Tale evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.24.12.2012 KWPN-o Dream of Scipio ERJ-I om. Romilly i. Fall of Icarus
2. s.30.12.2016 KWPN-t Divide Et Impera FC om. Romilly i. Masterblod
3. s.20.07.2012 FWB-t Lux Aeterna om. Narie, Boneyard i. Monster
4. s.26.01.2017 KWPN-o Ghost Division om. Romilly i. Bataillon