Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Masterblod x Deus Ex Machina

Ruunikko (EE/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 164cm - Tamma
30.12.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, First Champion

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-05567 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Divide Et Impera

Deus Ex Machina oli astutettu ruotsalaisella orilla Masterblod ja odottelimme innoissamme varsan syntymää. Varsa toisi hieman uutta verta jalostusmateriaalimme sekaan ja odotukset olivat korkealla. Machina alkoi varsoa juuri ennen uuden vuoden aattoa ja 30. päivä joulukuuta sen karsinassa hoiperteli pieni ruunikko tammavarsa. Varsa sai nimekseen emänsä mukaan latinankielisen lausahduksen Divide Et Impera - hajoita ja hallitse.

Divin kasvua sen emän rinnalla oli ilo seurata. Se tuntui matkivan emäänsä kaikessa tai sitten siihen oli valmiiksi ohjelmoitu niin kovin Machinamainen käyttäytyminen. Divi osoitti kapasiteettinsa esteradoille jo nuorena ja pikkuhiljaa siitä muovautuikin mitä mainioin esteratsu. Tamma valloittikin esteradat ensimmäisistä starteistaan lähtien.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 5+7½+8+8½+6½+5½+7+10+8
(73,333 %)

01.11.2018 Stratocaster, irtoSert (Päätuomari: Elisa)

Palkittu I-palkinnolla Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 12/2018 pistein 6,5 + 40 + 22 + 20 + 12 = 1+3,5p.
Divi on vallattoman energinen ja rasavilli hevonen, joka jaksaa aina yllättää uusilla tempauksillaan. Se pistää liikettä niin hoitajiinsa kuin lajitovereihinkin ainaisella kissahiiri-leikillään. Tamma onkin tullut emäänsä luonteensa puolesta niin vahvasti, että niitä ei toisinaan erota kuin ulkonäöllisesti.

Ratsastaessa Divi on täynnä virtaa ja sen matkaavoittavan askeleen perässä pysyminen tuo oman haasteensa treeneihin. Koulukiemurat on Divin mielestä äärettömän tylsiä ja sen kanssa saakin hyvin hien pintaan, kun lähdetään oikein harjoittelemaan. Osaava ratsastaja saa toki tästäkin tammanretaleesta salonkikelpoisen, mutta vaativamman tason kouluratsua siitä on turha haaveilla. Esteillä Divi pääseekin paremmin ominaisuuteensa ja se jaksaa keskittyäkin kun tehtävät ovat mieluisia. Divillä riittää vauhtia sekä rohkeutta ja sillä on erinomainen hyppytekniikka. Divin näkee harvemmin kyttäämässä erikoisempiakaan esteitä ja se kieltäytyykin lähinnä ratsastajan osaamattomuuden johdosta.

Käsiteltäessä Divi osaa olla toisinaan varsinainen maanvaiva. Se ei malttaisi millään pysyä paikoillaan vaan pyörii ja kuopii ja tunkee nokkansa joka asiaan. Divi on myös hyvä pitää aina narun päässä, sillä se kyllä käyttää tilaisuutensa hyväksi ja lähtee omille teilleen hyvin äkkiä. Kaikesta vaativuudestaan huolimatta Divi ei kuitenkaan ole missään nimessä ilkeä eikä se esimerkiksi purisi hoitajaansa koskaan, vaikka sählätessään saattaakin talloa varpaille. Kengittäjä ja eläinlääkäri ovat Diville kivoja uusia ihmisiä, joiden takintaskut ja muut tarvikkeet on syytä tutkia joka kerta. Pidemmät toimenpiteet alkavat toisinaan kyllästyttää tammaa, mutta kaikesta on tähän asti selvitty ilman suurempia ongelmia.

Muiden hevosten kanssa Divi tulee pääsääntöisesti toimeen ja se tarhaileekin mieluummin kavereiden kanssa kuin yksin. Divi on osoittautunut myös erinomaiseksi siitostammaksi. Se huolehtii varsoistaan olematta kuitenkaan ylisuojeleva niitä kohtaan ja ne tuntuvat hiukan rauhoittavankin tätä sählääjää. Varsan kanssa Divi onkin kuin eri hevonen.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Masterblod
rn, 163cm, swb
Exfontan evm
Huligan evm
Jinge evm
Menistrania evm
Wendale evm
Merín evm
Deus Ex Machina
ERJ-II, Quality
rn, 168cm, kwpn
Opus Dei evm
rn, 169cm, kwpn
Pax Britannica evm
Bizet Eulalie evm
Hellcat O'Acqua evm
m, 165cm, kwpn
Wolfhound xx evm
Detroit evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.13.01.2017 KWPN-t Agnus Dei om. Romilly i. Quinto Real
2. s.04.01.2018 KWPN-o Karagor Fall om. Romilly i. Karadhras Fall
3. s.14.03.2018 KWPN- o. Chargino/Pomeron/Gravastar Fall t. De Facto/Dies Irae/Modus Operandi om. Myynnissä i. Graviton Fall
4. s.14.03.2018 KWPN-o Pomeron Fall om. Harmaatuulen oriasema i. Graviton Fall