Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Dernier du Noir x Alegre's Autumn Hill

Ruunikko (Ee/Aa) - Saksalainen ratsuponi (poniprosentti 62,5%) - 146cm - Ori
11.1.2017, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Allround
Kasvattaja VRL-12530 Marksman Sporthorses Koulutustaso Vaativa B / 110cm / CIC1
Kapasiteetti Vaativa B / 110cm / CIC1

Dondarrion Mark

Dondarrion Mark tuli Romillyyn, kun Davisille iski ponikuume. Hienolle poniorille löytyi vanhemmat Keskustan kautta ja odotusaika oli pitkä ja kuumeinen, kun Davis kihisi jännityksestä. Heti saatuamme ilmoituksen, että poniori oli viimein syntynyt, ajoimme paikalle salamana katsomaan tätä ihmettä. Veikeä pikkuponi oli niin suloinen tapaus, että Davis oli heti paikalla sen nähtyään myyty, eikä Asilkaan kylmäksi jäänyt, vaan alkoi heti katselemaan myynti-ilmoituksia sillä silmällä, jos Dondarrionille löytyisi tulevaisuuden vaimomateriaalia omaan talliin.
Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 4½+4+4½+4½+5½+7½+5½+6+9½
(57,222 %)
Dondarrion on pieni poni, jolla on valtava ego. Jo astuessaan ensimmäistä kertaa ulos hevosautosta se ilmoitti tulostaan naapuritallille asti kuuluvalla kimeällä hirnaisullaan. Dondarrion on aina menossa ja haluaisi tutustua kaikkeen uuteen ja mielenkiintoiseen - mielellään myös heti eikä huomenna. Ratsuna poni on varsin oiva menopeli ja siitä onkin moneen lajiin. Dondarrion vaatii ehkä kärsivällisyyttä ja jämerää otetta, mutta palkitsee hyvällä ratsastettavuudellaan sekä loputtomalla kapasiteetillaan.

Ratsastaessa Dondarrion on hyvin eteenpäinpyrkivä. Se tuntuu pursuavan energiaa ja vaatii paljon tehtävää. Sileällä työskentely saa orin kyllästymään helposti mikäli sitä ei pidä koko ajan työntouhussa. Osaavalla ratsastajalla Dondarrion suoriutuu vaativimmistakin kiemuroista erinomaisesti ja kulkee tarvittaessa kauniissa muodossa takaosaansa käyttäen. Esteet ovat Dondarrionin mieleen - olivat ne sitten maasto- tai rataesteitä. Orilla riittää niin vauhtia kuin kestävyyttäkin maastoradalle ja rataesteillä se on ketterä kuin kissa. Dondarrion on ajoittain vähän turhankin vauhdikas ja herkästi kuumuva minkä vuoksi sitä saakin hypätessä hieman jarrutella. Dondarrionilla on hyvä hyppytekniikka eikä se kiellä juuri koskaan.

Käsiteltäessä Dondarrion on hieman levoton tapaus ja se kannattaakin pitää kiinni lyhyemmällä narulla. Ori steppailee tylsistyessään paikoillaan ja kehittää helposti itselleen tekemistä, jos vain saa siihen mahdollisuuden. Dondarrionin kanssa pärjää kuitenkin hyvin, kun pysyy jämäkkänä eikä anna ponin riekkua omiaan. Eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa ori tulee toimeen ilman suurempia ongelmia. Taluttaessa Dondarrionilla on hyvä pitää orikuolainta. Se rakastaa pitää meteliä itsestään ja esiintyisi mielellään tallin tammoille matkalla tarhaan. Dondarrionin kanssa täytyykin muistaa pitää naru lyhyenä ja osoittaa sille jo alkumetreillä kaapin paikka.

Dondarrion tarhataan yksin tai jonkun turvallisen kaverin kanssa. Sillä on tapana kuvitella itsestään hieman liikoja ja pikkuori yrittää helposti lähteä isottelemaan kookkaammille lajitovereilleen. Kunhan nokkimisjärjestys on selvillä, Dondarrionkin osaa rauhoittua.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Dernier du Noir
rn, 144cm, chrp
Downy Final
KV-III
rt, 143cm, nf
Wicked Final evm
Unlucky evm
Sevenoaks Rosie
trn, 140cm, brp (50%)
Hamptons Jacque evm
Sevenoaks Flowerpower evm
Alegre's Autumn Hill
rt, 150cm, frp (50%)
Geneva's Heron Hills
m, 168cm, brdbg
Martin's Worry evm
Ameristar's Marie-Austria evm
Blue Autumn
km, 147cm, conn
Dryas G evm
Ms. Tripple Threat evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.19.02.2017 DRP-o Clegane Noir om. Romilly e. Rhof Sparkling Paradise
2. s.19.02.2017 DRP-t Louisiana om. Romilly e. Lexie ox