Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Fall Of Icarus x Deus Ex Machina

Ruunikko (EE/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 170cm - Ori
24.12.2012, 17-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, KWPN-I, FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Bogart&Britanov Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Dream of Scipio

Romillyyn Scipio tuli Bogart&Britanovista isänsä Fall Of Icarusin tapaan. Bogart&Britanovin kasvattama hieno tulevaisuuden jalostusori kilpaili laatuarvostelun vaatimat kilpailusijoituksen täyteen nopeasti ja helposti. Se loisti kilpakentillä ja teki vaikutuksen yleisöön kuin yleisöön leijumalla esteiden ylitse helposti kuin mikä.

Scipion ERJ –laatuarvostelutilaisuus oli menestys ja suuri ylpeys erityisesti Davisille, jonka hevonen Scipio suurimmaksi osaksi Bogart&Britanovin aikaan oli. Scipio otti hienon ERJ-I –laatuarvostelupalkinnon ensiyrittämällä ja siitä tuli heti vakava kilpailija isänsä rinnalle tallin hienoimpana jalostusorina.

Isänsä tavoin Scipio päätettiin heti tuoda Bogart&Britanovista Romillyyn, kun päätös uuden tallin avaamisesta tehtiin. Scipiolle onkin mietitty jo tulevaisuuden suunnitelmia muun muassa YLA:n parissa, jossa siltä toivotaan menestystä niin kuin ERJ –laatuarvostelussakin kävi.
Palkittu ERJ-laatuarvostelussa I-palkinnolla(ennen 11/2014).

Palkittu KWPN-I-palkinnolla KWPN-yhdistyksen helmikuun laatuarvostelutilaisuudessa pistein 4 + 4 + 40 + 10 + 15 + 15 = 88p.

First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 10+9½+3½+3+8½+10+6½+9+3½ (70,556 %)
Scipio on perusluonteeltaan hyvin rauhallinen ja varma. Sitä on aina mukava harjailla ja hoitaa, eikä sen kanssa olekaan maastakäsin mitään ongelmia. Ori kulkee nätisti vierellä taluttajan taitotasosta huolimatta. Kuitenkaan ratsastaessa Scipio ei ole kaikkein helpoimmasta päästä, eikä sen selkään voi laittaa ihan ketä tahansa.

Esteillä Scipio loistaa tehokkuudellaan ja osaamisellaan. Se hyppää esteen kuin esteen puhtaasti hetkeäkään epäröimättä. Scipio innostuu esteradalla helposti hieman liikaakin ja se vaatiikin taitavan ratsastajan, joka osaa pitää sen hallinnassaan myös orin kuumetessa. Scipio kääntyy salaman nopeasti ja sen vauhti kiihtyy nollasta sataan hetkessä, jonka vuoksi sen kanssa on helppo lähteä kilpailemaan ajasta uusintaradalla.

Kilpailuissa Scipio on kuin mikäkin macho, se tanssahtelee kaunista ravia ympäriinsä ja hörisee tammoille valloittavasti. Radalla Scipio ampaisee lähtömerkin kuultuaan varomattomalla ratsastajalla hetkessä täyteen laukkaan kohti esteitä. Radan jälkeen Scipio haluaisi selvästi jäädä suoraan kunniakierrokselle vauhdin kiihtyessä entisestään: sen kanssa saakin todella tehdä töitä, jotta se ei vallan villiinny ja unohda, että vielä pitäisi uusintakin hoitaa kunnialla.

Kotioloissa laitumella Scipio tulee toimeen vähän kaikkien kanssa, mutta tarhaan sitä ei parane pistää toisen orin kanssa. Tilanahtaus aiheuttaa jatkuvaa nahistelua ja pörhistelyä, eikä Scipio halua jäädä toiseksi. Isommassa laumassa Scipiolle kelpaa keskivälin paikkakin, eikä sen tarvitse päästä koko lauman niskan päälle pomottamaan.

Hoitaessa Scipio on kiltti ja hyvin herttainen tapaus. Se rakastaa huolenpitoa ja huomiota, eikä se aiheuta ylimääräistä vaivaa ilkeillä päähänpistoillaan. Scipio on kuitenkin hieman varomaton ja vapaana karsinassa ollessaan se saattaa tallata koko painollaan varpaiden päälle tai pukata hoitajan seinään päällään. Tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole, kun se pidetään visusti seinässä kiinni tai käytävällä, niin ettei se pääse höseltämään ylimääräisiä.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Fall Of Icarus
ERJ-I, YLA1, KWPN-I, KTK-II, Q
mkm, 170cm, kwpn
Fall of Man evm
mkm, 168cm, kwpn
Sir Middlesworth evm
Bombay Sapphire evm
Serena Libre evm
rnkm, 167cm, kwpn
Lyon King evm
Final Candace evm
Deus Ex Machina
ERJ-II, BA
rn, 168cm, kwpn
Opus Dei evm
rn, 169cm, kwpn
Pax Britannica evm
Bizet Eulalie evm
Hellcat O'Acqua evm
m, 165cm, kwpn
Wolfhound evm
Detroit evm

Jälkeläisiä yhteensä 6
1. s.08.11.2016 KWPN-t Thousand Dragon ERJ-I, YLA2 om. Royal Gear e. Bavaria Solo
2. s.15.04.2013 KWPN-o le Rêve Excidi ERJ-III om. VRL-11720 e. Aurora
3. s.01.01.2017 KWPN-o Apology of Socrates om. Romilly e. Aberash Empire
4. s.12.01.2017 KWPN-o Prometheus Fall om. Marskman Sporthorses e. Tasmanian Red
5. s.07.01.2017 KWPN-t Grand Portrait of Gold om. Liia e. Agrippa Fisticuffs
6. s.18.02.2017 KWPN-t Destroyed Dream Kern om. Keskeneräinen e. Wiesje vd Shadow