Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Paragon x Dragonera

Ruunikko (Ee/Aa) - Ranskanpuoliverinen - 169cm - Tamma
11.10.2011, 12-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-I, KTK-II

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Pascal Bret, FRA Koulutustaso Intermediate II
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Intermediate II

Es Vedra

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Kantakirjattu Hevoskantakirjaan lisätilaisuudessa 28.2.2018 II-palkinnolla pistein 18 + 19 + 18 + 18 = 73p.

20.01.2018 Atorina, irtoSert (Päätuomari: Lissu T.)

Palkittu Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 12/2018 I-palkinnolla pistein 9 + 41 + 19 + 20 + 15 = 104 p.
Vedra on aina ollut hieman arkajalkainen ja herkkä hevonen. Se kiihtyy nopeasti nollasta sataan ja vaatii hyvähermoisen ratsastajan selkäänsä. Vedran kanssa ei ainakaan aika käy pitkäksi, kun koittaa pysyä askeleen edellä tamman aivoituksista. Se keksii toisinaan draaman aihetta vaikka tavallisista kottikärryistä ja uudet asiat ne vasta järkyttäviä onkin. Vedran kanssa pärjääkin, kunhan tuntee sen tarpeeksi hyvin ja osaa itse ottaa rauhassa tamman loikkiessa sivulle jotain ihmeellistä nähdessään.

Käsiteltäessä Vedra on ihan mukava kunhan ei välitä sen säpsyilyistä. Tarhasta tamma antaa ottaa kiinni hyvin, mutta taluttaessa sillä kannattaa pitää pitkää liinaa ja vaikka kuolaimiakin varmuuden vuoksi. Vedra saattaa nimittäin tehdä yhtäkkisiä pyrähdyksiä mihin suuntaan tahansa jotain pelästyessään ja taluttajan pitää olla koko ajan tilanteen tasalla. Karsinassaan Vedra osaa ottaa rauhallisemmin, mutta äkkinäiset liikkeet saavat sen säikähtämään. Rauhallinen ote onkin valttia tamman kanssa ja Vedra seisoskelee rauhassa aloillaan harjattaessa, kun ei itse riehu turhia. Varustaminenkin sujuu samoilla toimintaperiaatteilla hyvin eikä Vedra luimi turhia edes satulavyötä kiristäessä. Eläinlääkäri ja kengittäjäkin saavat hoitaa hommansa yleensä rauhassa eikä Vedra karsasta niitä ikävimpiäkään toimenpiteitä.

Vedra on reaktiivinen ja herkkä ratsu, joka liikkuu nopeasti ja pyrkii voimakkaasti eteen. Apuihin se vastaa nopeasti ja liian voimakkaisiin apuihin hieman liioitellustikin. Vedran kanssa saakin olla oma kehonhallinta ja ratsastus kunnossa, sillä se vastaa ratsastajan jokaiseen painoapuun ja kädenliikkeeseen herkästi. Toisaalta epäselviin tai kovakouraisiin apuihin Vedra turhautuu nopeasti ja esimerkiksi turhan kovakätisellä ratsastajalla se puree kuolaimeen kiinni ja alkaa juosta pää ylhäällä välittämättä enää ohjia repivästä ihmisestä. Oikeanlaisella ratsastajalla Vedrasta löytyykin reilusti potentiaalia. Se kantaa itsensä kauniissa muodossa ja liikkuu kevein askelin vastaten ratsastajan pienimpiinkin apuihin pilkuntarkasti. Voimakkaasti eteenpäinpyrkivänä hevosena Vedralla on myös hyvät valmiudet kokoamiseen kunhan sen saa ratsastettua hyvin ohjan ja pohkeen väliin. Esteet ovat hyvää vaihtelua Vedran kanssa ja se hyppääkin ihan hyvin tarvittaessa, vaikka erikoiset johteet ovatkin kovin epäilyttäviä. Maastoilu sen sijaan ei Vedran kanssa onnistu ilman todella rauhallista kaveria, joka ei lähde mukaan tamman pöllöilyyn. Maastoreittien varrelta Vedra keksii kaikkea pelättävää ja kiemurtelee ojia pitkin koittaessaan valita onko vasemman reunan puskat pelottavampia kuin postilaatikot oikealla.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Paragon evm
rn, 168cm, sf
Pergamon evm
rt, 166cm, trak
Philomel evm
Begonia evm
Barynya evm
m, 165cm, sf
Rubiner evm
Bermuda evm
Dragonera evm
rn, 168cm, hann
Tobas I evm
rn, 168cm, holst
Tropak evm
Tamfana evm
Majorca evm
m, 167cm, hann
Lincoln evm
Minorca evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.01.12.2016 KWPN-t Thule v.d. Romilly om. Romilly i. Lord of Bones
2. s.24.02.2017 KWPN-o Aston Villa om. Romilly i. Manchester United
3. s.05.03.2017 SF-o Chauvigny v.d. Romilly om. Narie (VRL-08808) i. Baal du Gagne
4. s.14.01.2017 KWPN-o Neverland v.d. Romilly om. Adina i. Nevermore