Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Macdaniel x Arsinoe

Voikko (ee/Aa/nCr) - Hollanninpuoliverinen - 165cm - Tamma
12.9.2016, 4-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-05567 & VRL-10105 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Felix Oliveira, GB Koulutustaso Helppo A / 120cm
Maahantuoja VRL-05567 Kapasiteetti Vaativa A / 140cm

Eurydike

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Kaunis Eurydike on kultaa niin ulkoa kuin sisältäkin. Se on hemmottelunkipeä ikuinen varsa, jonka seurassa mieli piristyy huonompanakin päivänä. Eurydike suhtautuu kaikkeen loputtomalla uteliaisuudella ja iloisella asenteella eikä se näytä olevan itse ikinä pahalla tuulella. Oli sitten inhottava sadepäivä tai hyytävät paukkupakkaset Eurydike on aina valmiina työn touhuun.

Käsiteltäessä Eurydike on kiltti kuin lammas ja se rakastaa rapsutuksia, makupaloja ja huomiota. Eurydike tulee tarhan portille innoissaan nähdessään ihmisen vaikka sitten ohikulkumatkalla ja se antaa ottaa itsensä kiinni kiltisti. Karsinassa Eurydiken voi pitää huoletta vapaana, sillä se seisoskelee rauhassa aloillaan. Uteliaana hevosena Eurydike tykkää seurailla hoitajan touhuja ja saattaa toisinaan tutkia myös harjapakin sisältöä tai hoitajan takataskuja namien toivossa. Eurydike nostaa kaviot pyydettäessä ja sen varustaminenkin sujuu kivuttomasti. Eläinlääkäri ja kengittäjäkin ovat Eurydiken mielestä kivoja kavereita eikä erioisetkaan toimenpiteet aiheuta ongelmia.

Ratsastaessa Eurydike on herkkä ja reipas ratsu, jolla on miellyttävät pehmeät askellajit. Se on suustaan hieman herkkä ja kovakätisellä ratsastajalla muuttuu helposti etupainoiseksi. Eurydike vastaakin parhaiten hienovaraisiin ja eleettömiin apuihin. Sileällä Eurydike työskentelee mielellään kantaen itsensä hyvin, vaikka mikään liitokavio se ei olekaan. Esteillä tamma pääseekin näyttämään paremmin potentiaalinsa. Eurydikella on erinomainen hyppytekniikka ja se on melko itsevarma hyppääjä, joka ei turhia kieltele. Esteiden välillä Eurydike etenee nopeasti ja pienikokoisempana hevosena tiukemmatkaan reitit eivät tuota sille ongelmia. Radalla Eurydike kuumuu jonkin verran ja sen kanssa ei sovikaan jäädä roikkumaan ohjiin, sillä liiasta paineesta tamma alkaa vain juosta lujempaa. Esteilläkin Eurydiken kanssa on muistettava hienovaraisuus avuissa. Maastossa Eurydike on peloton sekä rauhallinen ja se sopiikin hyvin vähän säikympien hevosten kaveriksi. Eurydiken kanssa onkin mukavaa lähteä rauhalliselle maastolenkille vapaapäivänä.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Macdaniel evm
vkko, 167cm, kwpn
Macrae evm
vkko, 163cm, kwpn
Dougal evm
Pericallia evm
Cameron's Croc evm
rt, 161cm, kwpn
Hindostan evm
Madison evm
Arsinoe evm
rn, 164cm, kwpn
Death Letter Blues evm
m, 167cm, kwpn
Dry Spell Blues evm
Third Medicine evm
Kleopatra evm
rn, 164cm, kwpn
Neofolk evm
Miliband evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.06.03.2017 KWPN-t Eurybia Fall om. Manaaja i. Ryder's Tilikum
2. s.04.04.2017 KWPN-t Merneith Fall Q om. VRL-10533 i. Xibalba
3. s.01.05.2018 KWPN-o Tamanend Fall om. Romilly i. Chippewa
4. s.09.10.2018 KWPN-o Columbus v.d. Romilly om. Harmony Sporthorses i. Cortés 12