Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Untouchable Kern x Elbereth vd Shadow

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Tamma
20.12.2016, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Hamzi (VRL-02163) Shadow (SHAD2833) Koulutustaso Vaativa B / 140cm
Kapasiteetti Vaativa B / 140cm

Evenstar vd Shadow

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 9+10+3½+10+4+9½+5+4½+8
(70,556 %)

Palkittu I-palkinnolla Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 11/2018 pistein 8 + 40 + 21 + 20 + 15 = 104p.
Miellyttävä ja hyväkäytöksinen Evenstar on yhteistyökykyinen kaikkien kanssa. Se jaksaa katsella ympärillään niin kilpailupäivänä stressistä vauhkoontuneita ihmisiä kuin hieman kovakouraisempaa ukkeliakin. Evenstar ottaa rauhallisesti vaihtuvat ihmiset ympärillään ja luonteeltaan se olisikin aivan ihanteellinen ratsastuskouluhevonen.

Lahjakas esteratsu kun Evenstar on, ei se kuitenkaan ole päätynyt tuntihevoseksi. Evenstar hyppää kauniisti ja eleettömästi, eikä se pudota puomeja tai kiellä turhaan. Evenstar ei kuitenkaan ole tyhmänrohkea, eikä se hyppää, jos se ohjataan esteelle aivan väärin tai liian tiukaksi vedetyllä tiellä, jota joku hyppäämisenahneempi hevonen voisi vielä kokeilla. Tiukoilla tievalinnoilla hävityn ajan Evenstar kirii yleensä helposti hyvällä ja matkaavoittavalla laukallaan, eikä sen kanssa ole ongelma tehdä hyviä pohja-aikoja uusintaradoilla.

Hoitaessa Evenstar on seurallinen ja miellyttämisenhaluinen, eikä sen mielestä harjaamista tarvitsisi lopettaa koskaan. Se ottaa kuolaimet kiltisti suuhunsa ja antaa kiristää satulavyön rauhassa, vaikka ihan tiukkaan sitä ei saakaan heti vetää ilman hieman nyrpistyvää naamaa. Evenstar nostaa myös kaviot kiltisti eikä sen hännän harjaamista tai letitystä tarvitse suorittaa varoen viuhuvia takajalkoja.

Maastossa Evenstar on hieman rauhaton, se säikähtää yllättäviä tilanteita helposti, mutta ei riistäydy käsistä. Yksin Evenstarin kanssa ei liikkeelle kannata lähteä, sillä silloin tamman kaikki aika menee kyttäilyyn ja se ei uskalla rentoutua edes luottoratsastajansa kanssa täysin. Seuralaisen kanssa Evenstar nauttii maastoilusta ja se palaa lenkiltä selvästi virkistyneenä ja vaihtuvista maisemista nauttineena.

Laitumella Evenstar tulee toimeen kaikkien kanssa, vaikka se ei kaipaakaan suurta kaveriporukkaa, vaan nyhjää mieluummin parhaan kaverinsa kanssa omassa rauhassa. Evenstar on emänä huolehtivainen ja tarkka, eikä se päästä varsaansa pahoille teille. Evenstar opettaa kauniit käytöstapansa varsoilleen lähes poikkeuksetta ja sitä ja sen varsoja onkin aina mukava käsitellä niin yhdessä kuin erikseen.
3-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Untouchable Kern
rn, 170cm, kwpn
Sonic's Masquerade
rn, 169cm, kwpn
Marquering
ERJ-I
Rival R
Sensation
ERJ-III, YLA3, KWPN-III
rn, 170cm, kwpn
Satisfaction
Donatella
Elbereth vd Shadow
KTK-II
km, 168cm, kwpn
Honest Broker FW
rt, 168cm, kwpn
Freeloader
ERJ-II, YLA2
Nabriana
ERJ-III, YLA2, KTK-III
Elendil vd Shadow
km, 167cm, kwpn
Grasshopper Experiment
ERJ-I, KRJ-II, KWPN-I
Coulda Woulda Shoulda
ERJ-II, EV-II, KWPN-I, KTK-II

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.21.02.2017 KWPN-t Electra Fall om. Romilly i. Bonfire CO
2. s.15.02.2017 KWPN-t Extrasolar Fall om. Stratocaster i. Guerrilla Fall
3. s.31.03.2017 KWPN-o Lord of War om. Romilly i. God of War
4. s.20.03.2018 KWPN- o. Avantgarde/Charmeur/Grimoire t. Nimrodel/Mithrellas/Aredhel Fall om. Myynnissä i. Flamboyant Fall