Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Fabian x Ibtihaj Al Fesha

Rautiaankimo (ee/Aa/Gg) - Arabialainen täysiverinen - 149cm - Tamma
18.9.2016, 10-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-II, FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja miivi Abgelegenheit Koulutustaso Vaativa B / 110cm
Kapasiteetti Vaativa B / 110cm

Genheit Ihsan

”Ihsan ostettiin suoraan kasvattajaltaan Albgelegenheitistä kivan sukunsa vuoksi. Ihsan näytti irtohypytyksen perusteella kapasiteetikkaalta ja innokkaalta estelupaukselta. Niinpä päätinkin tehdä siitä tarjouksen, vaikka alun perin tarkoituksenani oli ollut ostaa welsh part bred ori. Mutta niin ne ajatukset muuttuvat sen oikean osuessa kohdalle…

Ihsania oli käsitelty kasvattajansa luona paljon. Sillä oli ollut oma hoitaja, joka oli kävelyttänyt sitä erilaisissa ympäristöissä ja totuttanut tammaa maailman vilskeeseen. Ratsutusta Ihsanin kanssa ei oltu vielä aloitettu, mutta se oltiin tutustutettu jo satulaan.

Rauhallisessa kodissa kasvanut Ihsan oli alusta asti luottavainen ja helppo käsiteltävä, vaikka silläkin tietysti omat kommervenkkinsä on. Ihsanin hoitaja antoi kuitenkin tamman kanssa toimimiseen huippuohjeet, joita noudattamalla Ihsanin elämä uudessa kodissa on alkanut ruusuisesti.”
Palkittu Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 3/18 II-palkinnolla pistein 4 + 42 + 20 + 20 + 10 = 96p.

First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 5½+9½+3½+7+6½+9+7+8+9
(72,222 %)
Ihsan on joka lapsen unelmahoidokki, joka seistä jököttäisi vaikka sata vuotta paijailtavana. Se rakastaa erityisesti otsan rapsutusta ja usein se torkahtaakin saadessaan suosikkirapsutuksiaan. Vaikka Ihsan onkin helppo hoidettava, ei se kuitenkaan ratsastettaessa ole helpoimmasta päästä.

Harjatessa Ihsan kutisee helposti vatsan alta ja silloin se saakin ”vilunväristyksiä” liian kovaa harjaa käytettäessä. Myös satulavyön asettamisen kanssa joutuu olemaan tarkkana, sillä se helposti hiertää Ihsania ja pahan hiertymän vuoksi Ihsan alkaa ratsastettaessa pukittelemaan ja potkimaan.

Ihsan on varsinainen estetykki. Se voisi hypätä päivät pitkät väsymättä laisinkaan. Ihsan alkaa kuitenkin innostuessaan helposti painaa kädelle ja siinä onnistuessaan se ryöstäytyy yleensä käsistä. Taitava ratsastaja osaa pelata käden ja tehtävien kanssa niin, että Ihsan ei huomaakaan yrittää kädelle painamista. Ihsan hyppää erinomaisella tekniikalla ja se on sekä nopea että tarkka jaloistaan. Notkea ja elastinen Ihsan kääntyisi vaikka pennin päällä ja sen kanssa onkin hyvä pelata aikaa ihan tosissaan uusintaradoilla.

Kilpailupaikoilla Ihsan paistattelee parrasvaloissa ja pörisee kuin se olisi hienompikin ori. Se on selvästi latautunut ja valmistautunut kilpailuihin. Jo verryttelyssä Ihsan on selvästi parempi kuin kotioloissa koskaan. Radalla Ihsan tekee työnsä tarkasti ja intohimoisesti. Sen koko olemuksesta näkee nautinnon ja voitontahdon, jonka se estekilpailuista saa. Ihsan tarvitseekin kokeneen kilparatsastajan, jota itseään tilanne ei jännitä. Kilpailutilanteissa Ihsan ryöstäytyy kaikkein helpoiten viilettääkseen radalla esteiden välistä tuhatta ja sataa.

Kouluratsuna Ihsan ei ole kovin kummoinen, se tekee pyydetyt asiat halukkaasti ja pienin avuin, mutta siltä puuttuu hienot liikkeet ja vaadittava kokoamisaste. Ihsanin rohkeus esteillä ja kilpailupaikoilla näkyy myös maastossa ratsastettaessa. Ihsanin kanssa voikin tehdä rentouttavan maastolenkin missä ja milloin vain yksin tai yhdessä. Ihsan onkin omiaan varhaisiin aamu- tai myöhäisiin iltamaastoihin, jolloin on hämärää, ja herkempi hevonen säikähtelisi jokaista rasahdusta.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Fabian
rt, 156cm, ox
Konstanty evm
ox
Stanislaw evm
Kamila evm
Honorata evm
ox
Hieronym evm
Hiacynta evm
Ibtihaj Al Fesha
mkm, 146cm, ox
Tabassum evm
ox
Thamir evm
Rugayyah al Rizz evm
Ibtisam FY evm
ox
Narullah evm
Izdihar FY evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.01.01.2017 X-o Sky Witness FC om. Romilly i. Kukulkan Ly
2. s.20.02.2017 OX-o Jahid om. Romilly i. Xamir Jubilej