Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Majoron x Gotha Fenice

Ruunikko (Ee/AA) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Ori
12.11.2006, 10-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, KWPN-I, YLA1, FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja , Gotha Stal, NLD Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

God Particle

God Particle ostettiin aikanaan Bogart & Britanoviin kilpahevoseksi. Törmäsin siihen KWPN-orihuutokaupassa Leidenissä. Aluksi en ollut kovin vakuuttunut silloin nelivuotiaasta orista, mutta tutkailtuani sen sukutaulua hieman tarkemmin päätin tarjota. God Particle lähti verrattain edulliseen hintaan sukuunsa nähden ja mieleni valtasi pieni epäilys tulisiko siitä koskaan mitään. Kärräsin orin kuitenkin mukanani takaisin kotiin ja päätin antaa tulevaisuuden näyttää.

Jo 5-vuotiaana God Particle näytti minullekin ettei ollut mikään maanantaikappale. Se osoittautui hyvinkin kapasiteetikkaaksi esteratsuksi ja voitti startteja toisen perään. Bogart & Britanovin lopetettua toimintansa God Particle oli yksi niistä hevosista, jotka halusin ehdottomasti ottaa mukaani uuteen paikkaan. Romillyssa sillä onkin jo kaksi jälkeläistä Sakura Fall sekä Graviton Fall, jotka ovat kumpikin erittäin lupaavia esteratsun alkuja.

First Champion RHLA:n koetilaisuudessa 28.2.2017 pistein 4½+9½+5½+9+6½+10+3½+7½+4½ (67%).

Palkittu I-palkinnolla ERJ:n laatuarvostelussa 28.2.2017 pistein 7,5 + 40 + 20 + 20 + 15 = 102,5 p.

Palkittu I-palkinnolla KWPN-laatuarvostelussa 3/2018 pistein 3 + 4 + 40 + 10 + 20 + 15 = 92p.

Palkittu Yleislaatuarvostelun tilaisuudessa 11/2018 I-palkinnolla pistein 34 (15+19) + 32 (20+12) + 17 + 17 + 3 = 103p. Arvostelun 2. parhaat pisteet.
Particle on kuumuva ja nopea ori, jonka kanssa silmät saa olla selässäkin. Particle pakenee nopeasti paikalta, kun se huomaa jotain omasta mielestään vaarallista, eikä siinä tarkkaamaton taluttaja tai ratsastaja enää paljoa mutise vastaan. Perusluonteeltaan Particle on kuitenkin varsin miellyttämisenhaluinen ja kiltti hevonen.

Kiltisti kaikkiin toimenpiteisiin suhtautuva Particle on mukava ja helppo hoitaa, eikä sen kanssa tarvitse arvuutella onnistuuko tänään satulavyönkiristys ilman nyrpistelyitä tai hampaiden kalistamisia. Talutettaessa Particlen huomio kannattaa pitää itsessään höpöttelemällä orille, jolloin se ei huomaakaan pieniä vihreitä miehiä ympärillään. Pääsääntöisesti Particle on talutettaessakin kiva tapaus, mutta joskus se ottaa metrin sivuloikan ja säntää pakoon pelästyessään jotakin.

Muuten vähän säikky ori ei yleensä hypätessä huomaa mörköjä. Particle hyppää valtavan kauniisti ja hyvällä tekniikalla terävästi ja tarkasti. Se ei turhia aikaile ja uusintakierrokset ovatkin sen bravuuri nopean ja matkaavoittavan laukan vuoksi. Joskus harvoin Particle arastelee uusia erikoisesteitä ja silloin se kieltäytyy, jos ratsastaja on liian turtunut matkustamaan muuten niin varman hyppääjän selässä.

Kouluratsastus Particlelle ei sovi jatkuvan kyttäämisen ja mukasäikähtämisien takia. Se on taipuisa ja osaava, mutta kouluratsastus ei vie sitä samalla tavalla mennessään, jolloin se ehtii keskittymään kaikenlaiseen temppuiluun. Maastossa on hyvin pitkälti sama juttu, varman kaverin ja nopean temmon kanssa maastoilut onnistuvat mielellään raskaassa mäkisessä maastossa, mutta mikään hiekkateiden rentoutumismaastoilija Particle ei ole.

Kilpailupaikoilla Particle helposti jännittyy ja alkaa hermoilemaan, jos sitä ei pidä työn touhussa tai kuljetusautossa rauhassa. Kun sitä jaksaa aktivoida jatkuvasti ja pitää sen mielen poissa hulinasta, se keskittyy paremmin ja unohtaa säikähtelyt. Radalla Particle käyttäytyy aina yhtä hyvin ja heti lähtömerkistä eteenpäin se keskittyy täydellisesti ratsastajan apuihin ja nopeaan sekä tarkkaan suoritukseen.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Majoron evm
rn, 169cm, kwpn
Comptons evm
rt, 171cm, kwpn
Larkhill evm
Amborella evm
Fly Sugarcane evm
rn, 164cm, kwpn
Viper evm
Lemon Cake evm
Gotha Fenice evm
rnkm, 170cm, kwpn
Thunderbird evm
rt, 173cm, kwpn
Easton C evm
So Happy evm
Gotha Mathilda evm
rnkm, 169cm, kwpn
Sunset Legion evm
Marbella evm

Jälkeläisiä yhteensä 5
1. s.01.11.2016 KWPN-t Sakura Fall ERJ-I om. Romilly e. Graff Pink
2. s.14.12.2016 KWPN-o Graviton Fall ERJ-I, Q om. Romilly e. Trinidad Scorpion
3. s.22.02.2017 KWPN-t Platypus Kern om. Keskeneräinen e. VIP Sea Animal
4. s.19.03.2017 KWPN-t Wijchen Fall om. Royal Gear e. Rockanje NLD
5. s.21.03.2018 KWPN-t Arachnida v.d. Romilly om. VRL-11303 e. Trinidad Scorpion