Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Ros Bayard x Earth Star

Rautiaankimo (ee/Aa/Gg) - Holsteininhevonen - 167cm - Tamma
13.1.2007, 16-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-II, KTK-III, QS

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Beata Keller, GER Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Graff Pink

Graff Pink tuli meille muutamien tahattomien sattumusten kautta hevosvälittäjältä Saksasta. Tammaa myytiin siitoskäyttöön sukunsa turvin, kilpahevoseksi siitä ei myyjän mukaan ollut. Pink olikin kokenut kaikenlaista 7-vuotisen elämänsä aikana ja kaltoinkohtelu näkyi tamman epäluuloisessa suhtautumisessa ihmisiin. Se oli kuitenkin kaikinpuolin terve emmekä olleet uskoa silmiämme, kun näimme millaisella ilmavaralla ja erinomaisella tekniikalla se loikki esteiden yli ilman ratsastajaa. Muutama vuosi ja useita satoja hikisiä tunteja myöhemmin Pinkistä kuoriutuikin esteratsu vailla vertaa.
Kantakirjattu Hevoskantakirjaan III-palkinnolla kantakirjaustilaisuudessa 2/18 pistein 16 + 16 + 17 + 16 = 65p.

Quintessential RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 7+4+3+3½+6+7+7½+6+4½
(53,889 %)

27.03.2017 Waldenfeld, irtoSert (Päätuomari: Siiri K.)

Palkittu II-palkinnolla ERJ:n laatuarvostelutilaisuudessa 10/18 pistein 6,5 + 40 + 19 + 22 + 10,5 = 98p.
Pink on herkkä ja viisas tamma. Se osaa olla hyvinkin yhteistyöhaluinen ja miellyttävä, mutta huonosta tai vääränlaisesta kohtelusta loukkaantuu verisesti. Pinkillä onkin omat tarkat rutiinit ja hoito-ohjeet, joita noudattaessa sen kanssa tulee pääosin toimeen erinomaisesti. Herkkänä hevosena Pink ei siedä lainkaan kovia otteita ja se osoittaa kyllä varsin nopeasti sekä selvästi epämukavan olonsa. Tamma on myös erityisen tarkka omasta henkilökohtaisesta tilastaan, johon se ei omien varsojensa lisäksi päästä juuri muita hevosia.

Käsiteltäessä Pinkin kanssa tulee parhaiten toimeen, kun sitä kohtelee silkkihansikkain. Se seisoo kyllä kauniisti aloillaan, nostaa kavionsa ja väistää pyydettäessä kunhan toimenpiteet tehdään rauhassa. Pinkiä voi huoletta pitää karsinassa vapaanakin, sillä se viihtyy parhaiten omassa tutussa kopissaan. Käytävällä tamma alkaa toisinaan hermoilla ja esimerkiksi kengitys on paras hoitaa pihalla, jos se vain on mahdollista. Varustaessa Pink saattaa toisinaan vilautella hampaitaan ja viskoa päätään mielenosoitukseksi, mutta yleensä tämä on vain harmitonta näyttelemistä. Taluttaessa Pink seuraa nätisti ilman sen suurempia ongelmia.

Ratsastaessa Pink on huomattavasti miellyttävämpi kuin maasta käsin. Se on erittäin yhteistyökykyinen ja miellyttämishaluinen ratsu, jolla on mukavan pehmeät askellajit ja hyvä hyppytekniikka. Sileällä Pink on hieman herkempi ja vastaa jo hyvin pieniinkin apuihin ja sen kanssa saakin olla oma kehon hallinta kunnossa. Pink taitaa koulukiemuroita riittävästi toimiakseen esteradalla, mutta vaativamman tason kouluratsuksi siitä ei ole. Esteillä tamma syttyykin silmin nähden. Pink rakastaa hyppäämistä. Sillä riittää ponnistusvoimaa ja notkeutta vaativiinkin ratoihin ja ratsastajan ei juuri tarvitse kuin ohjata tamma oikealle esteelle. Pink on myös kaikesta herkkyydestään huolimatta yllättävän rohkea hevonen, joka ei juuri erikoisesteitä karsasta. Maastoilukin on mukavaa ajanvietettä Pinkin kanssa, sillä se on varmajalkainen ja rauhallinen.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Ros Bayard evm
rtkm, 166cm, holst
Dendermonde evm
rt, 170cm, hann
Marengo evm
Wandegeya I evm
Cherry Blossom evm
rnkm, 169cm, holst
Goodbye Marie evm
Cherry evm
Earth Star evm
mkm, 170cm, old
Batikan evm
rnkm, 171cm, old
Bayram evm
Havanna evm
Millenium Star evm
mkm, 165cm, holst
Martinez evm
Sancy evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.01.11.2016 KWPN-t Sakura Fall ERJ-I om. Romilly i. God Particle
2. s.12.01.2017 HOLST-t La Pelegrina ERJ-I om. Liia i. Iconoclast
3. s.30.01.2017 HOLST-t Martian Pink om. Romilly i. Urano
4. s.04.02.2018 KWPN-t Eureka Fall om. Supernatural i. Bataillon