Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
God Particle x Trinidad Scorpion

Ruunikko (Ee/AA) - Hollanninpuoliverinen - 170cm - Ori
14.12.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa A / 160cm
Kapasiteetti Vaativa A / 160cm

Graviton Fall

Graviton oli jo varsana varsin vallaton tapaus eikä viihtynyt emänsä rinnalla kovin pitkään. Parhaiten orin varsa-ajoista on jäänyt mieleen sen loputon uteliaisuus uusia asioita kohtaan - ominaisuus, joka on säilynyt aikuisiälle hyvin. Rasavillistä pikkupojasta kasvoi kuitenkin nopeasti erinomainen esteratsu, joka on sittemmin valloittanut esteradat upealla hyppytekniikallaan.
Palkittu Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 3/18 I-palkinnolla pistein 8,5 + 40 + 25 + 20 + 15 = 108,5p.

Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 4½+5+4+9½+5½+7+8+5+9½
(64,444 %)
Graviton hyvinkin reaktiivinen ja nopea hevonen, jonka kanssa täytyy itse pysyä jatkuvasti kylmänrauhallisena. Ori olisi koko ajan menossa johonkin ja jaksaa keskittyä yhteen asiaan hyvin lyhyen aikaa mikäli siltä ei vaadita tarpeeksi. Graviton on erittäin osaava ja fiksu hevonen kun sille päälle sattuu, mutta soveltuu parhaiten ammattilaisen käsiteltäväksi.

Ratsastaessa Graviton on hiukan rauhaton ja toimii parhaiten saadessaan paljon liikuntaa sekä vaativampaa tehtävää. Sileällä työskentely saa orin kyllästymään helposti, jos sitä ei muista ratsastaa koko ajan. Eteenpäinpyrkimystä Gravitonilla riittää ja siitä saa näppärän kouluratsunkin halutessaan. Se osaa kantaa itseään hyvin ja suorittaa vähän vaativimpiakin liikkeitä taitavalla ratsastajalla. Esteradalla Graviton on kuitenkin enemmän omalla mukavuusalueellaan ja se työskentelee selvästi halukkaammin jaksaen keskittyä. Gravitonilla on hyvä hyppytekniikka ja se on erityisen ketterä mikä mahdollistaa pienet riskinotot uusintaradoilla lyhyempien teiden muodossa. Ori on kuitenkin melko herkästi kuumuvaa sorttia ja vauhtia sillä on toisinaan liikaakin mikä vaatii ratsastajalta erityistä tarkkuutta ja tarvittaessa vähän voimaakin jarrutella.

Käsiteltäessä Graviton on varsinainen sättääjä. Taluttaessa sillä täytyy pitää orikuolainta, jos haluaa että ori on vielä narun päässä talliin päästessään. Harjaukset ja muut toimenpiteet kannattaa hoitaa suosiolla käytävällä tai hoitopilttuussa. Graviton hyörisi ja pyörisi mielellään ympäriinsä ja tutkisi harjoja tai keksisi jotain muuta mielenkiintoista. Ilkeä ori ei missään nimessä ole, mutta rauhattomuudessaan aiheuttaa helposti tapaturmia, jos sen kanssa ei pysy tarkkaavaisena. Kengittäjä ja eläinlääkäri ovat Gravitonin inhokkeja. Se ei millään jaksaisi seisoskella paikoillaan toimenpiteiden ajan. Ori selviytyy kuitenkin yleensä kunnialla näistäkin, vaikkakin vähän pitkin hampain.

Tarhassa Graviton on ehdoton kuningas ja jos se ei ole, se pitää huolen siitä että hetken päästä on. Näin ollen ori tarhataankin pääasiassa yksin turvallisuussyistä. Graviton viettää vapaa-aikansa tarhassa riekkuen ja pitäen valppaasti silmällä ympäristöään. Hetkeksi se saattaa rauhoittua syömään tai lepäämään, mutta jatkaa yleensä touhuamista taas kyllästyttyään.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
God Particle
ERJ-I, KWPN-I, YLA1, FC
rn, 168cm, kwpn
Majoron evm
rn, 169cm, kwpn
Comptons evm
Fly Sugarcane evm
Gotha Fenice evm
rnkm, 170cm, kwpn
Thunderbird evm
Gotha Mathilda evm
Trinidad Scorpion
ERJ-I
rn, 164cm, kwpn
Gregor evm
rt, 165cm, kwpn
Lugano Philip evm
Secret Of Death evm
Cayenne Golden evm
rn, 167cm, kwpn
Kassel 12 evm
Black Scorpions Tongue evm

Jälkeläisiä yhteensä 5
1. s.17.01.2017 KWPN-t Osaka Fall om. Romilly e. Kyoto Fall
2. s.04.01.2018 KWPN-o Gravitino Fall om. VRL-08179 e. Pyrate Fall
3. s.14.03.2018 KWPN- o. Chargino/Pomeron/Gravastar Fall t. De Facto/Dies Irae/Modus Operandi om. Myynnissä e. Divide Et Impera
4. s.05.11.2018 FWB-t Cascada Silvers om. Silvertop e. Carissa Silvers
5. s.14.03.2018 KWPN-o Pomeron Fall om. Harmaatuulen oriasema e. Divide Et Impera