Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Niño Precioso x Thousand Dragon

Rautiaankimo (ee/AA/Gg) - Hollanninpuoliverinen - 170cm - Ori
1.12.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, SG

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Guerrilla Fall

Guerrillan syntymää ja kasvamista odotettiin kuin kuuta nousevaa. Varsalle oli kovat odotukset, sillä sen suvussa yhdistyivät tallimme estepuolen kantahevoset ja tuotteliaimmat linjat. Guerrillan emä Thousand Dragon alkoi vihdoin varsoa 1. päivä joulukuuta ja hetken kuluttua maailmassa oli yksi pieni KWPN-varsa enemmän. Varsa sai nimensä isälinjansa mukaan.

Guerrillasta kasvoikin nopeasti upea ja suorituskykyinen esteratsu. Se voitti startteja toisensa perään ja aloimmekin suunnitella orille tulevaisuutta jalostusorina.
Palkittu Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 3/18 I-palkinnolla pistein 9 + 40 + 25 + 20 + 14 = 108p.

Superior Grade RHLAN:n koetilaisuudessa 28.2.2017 pistein 7½+10+6½+7½+9+6½+8+7+6½ (76,1%)
Guerrilla on isänsä tapaan erittäin hyväkäytöksinen ja miellyttävä hevonen - siis varsinainen herrasmies. Orin kanssa tulee hyvin harvoin, jos koskaan, vastaan huonoa päivää ja sen kanssa lähtee aina mielellään töihin. Guerrilla tulee hyvin toimeen myös lajitoveriensa kanssa, vaikka poikien kesken se saattaakin lähteä välillä vähän isottelemaan.

Käsiteltäessä Guerrilla on lähes poikkeuksetta aina rauhallinen ja säyseä. Se seisoskelee aloillaan ja antaa hoitajan hoitaa työnsä rauhassa. Guerrillaa voi pitää irrallaan karsinassa huoletta ja sen käsittely onnistuu melkeinpä missä tilanteessa tahansa ongelmitta. Eläinlääkäri tai kengittäjäkään ei saa tätä hevosta hätkähtämään vaan se on oppinut, että vähän ikävemmistäkin toimenpiteistä pääsee helpoimmalla olemalla aloillaan.

Ratsastaessa Guerrillasta löytyy virtaa ja eteenpäinpyrkimystä. Sileällä se vaatii välillä ratsastajalta hermoja pitää ori sopivassa temmossa, kun tämä paahtaisi mielellään menemään eteenpäin höyryjunan lailla. Esteillä Guerrilla pääseekin paremmin ominaisuuteensa ja ponnistusvoimaa sillä tuntuu riittävän äärettömiin. Isokokoisena hevosena Guerrilla ei ole kuitenkaan se ketterin ja tiukemmat käännökset tuovatkin toisinaan lisähaastetta radoilla. Maastoilusta Guerrilla nauttii täysin sydämin ja etenkin avoimilla pelloilla laukkaspurtit ovat sen kanssa erinomaista vapaapäivän viihdettä. Guerrilla on ennen kaikkea hyvin rohkea ja ennakkoluuloton ratsu eikä sen kanssa tarvitse juurikaan pelätä yllättäviä tilanteita.3-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Niño Precioso
ERJ-I, Q
rtkm, 170cm, kwpn
Quinto Real
ERJ-I, YLA1, KTK-II, KWPN-I, SG
rn, 172cm, kwpn
Spanish Bars
Portaferry Star
ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KWPN-I, FC
Sakura Fall
ERJ-I
rnkm, 167cm, kwpn
God Particle
ERJ-I, KWPN-I, YLA1, FC
Graff Pink
ERJ-II, KTK-III, QS
Thousand Dragon
ERJ-I, YLA2
rnkm, 168cm, kwpn
Dream of Scipio
ERJ-I, KWPN-I, FC
rn, 170cm, kwpn
Fall of Icarus
ERJ-I, YLA1, KWPN-I, KTK-II, Q
Deus Ex Machina
ERJ-II, Q
Bavaria Solo
km, 165cm, fwb
Ironsky
ERJ-II, KERJ-I, YLA2, SPL-I
Umbrella
ERJ-I, KERJ-I

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.25.01.2017 KWPN-t Zodiac Moonscape om. Romilly e. le Rêve Monglow Ivy
2. s.15.02.2017 KWPN-t Extrasolar Fall om. Stratocaster e. Evenstar vd Shadow
3. s.24.04.2017 FWB-o Sokerikuun Gandara om. Moon Sugar Ltd e. Nefertari's Philadelphia