Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Iconoclast x Ballade

Kimo - Hannoverinhevonen - 170cm - Ori
24.3.2018, 4-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Gestüt Silbereiche Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Invictus

Invictus sai alkunsa, kun halusimme jättää itsellemme vielä yhden hannovervarsan menestyksekkäästä tuontioristamme Iconoclastista. Emäksi valikoitui Gestüt Silbereichesta palkittu estetamma Ballade ja pian estehevoskatraamme olikin vahvistunut yhdellä hannoverilaisorilla. Invictus onkin perinyt isältään komean ulkonäkönsä sekä valtavan hyppykapasiteetin molemmilta vanhemmiltaan ja odotukset sen uralta ovat suuret.
Ei mainittavia saavutuksia.
Invictus on hevonen isolla hoolla ja ori isolla oolla. Oikeastaan sen koko nimen voisi kirjoittaa isoilla kirjaimilla eikä sekään riittäisi kuvaamaan tämän hevosen egoa. Ihmisille Invictus osaa olla hyvinkin miellyttävä työskentelykumppani ja käsiteltävyydeltään se on pahimmillaankin mutkaton. Lajitovereilleen sen sijaan Invictus kokee ainaista tarvetta näyttää kuka on lauman johtaja ja kovin pomo tallissa. Se jaksaa pitää meteliä itsestään ja kauniimmalle sukupuolelle on hyvä aina vähän esiintyä, joka onkin ainoa miinus käsiteltäessä. Taluttaessa kuolain onkin hyvä olla matkassa, sillä isokokoisena hevosena Invictus saattaa sählätessään riuhtaista itsensä vapaaksi.

Ratsastaessa Incvictus on useimmiten miellyttävä ja sillä riittää motivaatiota työskentelyyn harjoituksista riippumatta. Ori toimii hyvin niin sileällä kuin esteilläkin, vaikka jälkimmäinen onkin selvästi enemmän sen mieleen. Invictus on hyvin reaktiivinen ja nopea hevonen, jolla riittää hyppykapasiteettia esteradoille. Se kantaa itsensä hyvin ja hyppää tarkasti reilulla ilmavaralla. Ratsastettavuudeltaan Invictus ei ole erityisen vaativa hevonen ja se antaa reilusti ratsastajan virheitä anteeksi. Rauhallisuus ja hyvät hermot ovat kuitenkin valttia orin kanssa, sillä toisinaan esteradalla se saattaa kerätä hieman kierroksia ja vauhtia saa välillä hillitä.

Käsiteltäessä Invictus on melko helppohoitoinen hevonen. Se seisoskelee paikoillaan eikä juuri välitä ympärillään hyörivistä ihmisistä tuon taivaallista. Kengittäjä ja eläinlääkärikin ovat vain hoitajia muiden joukossa eikä erikoisetkaan toimenpiteet saa Invictusta sättäämään sen enempää. Ainoastaan toiset hevoset tuntuvat saavan orin pään pyörälle ja tuovat esimerkiksi tarhaukseen hieman lisähaastetta. Myös karsinassa saa olla tarkkana ettei Invictus ala haastaa riitaa naapurinsa kanssa. Orin kanssa pärjääkin parhaiten, kun sen kanssa muistaa taluttaessa pitää suitset päässä ja karsinassa pitää sen kiinni mielellään lyhyemmällä narulla.

Kisapaikalla Invictus on kova pitämään meteliä itsestään, mutta väsyy yleensä jo pienen hetken kuluttua totuttuaan uuteen ympäristöön. Invictus ei ole erityisen jännittävää sorttia ja hyppääkin vierailla kentillä kuin kotonaan. Ainoastaan verryttelyalueella sen kanssa saa olla tarkkana ettei ratsasta turhan läheltä muita ratsukoita. Lastaus ja trailerista purkaminen onnistuu Invictuksen kanssa ongelmitta.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Iconoclast
ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KTK-II, PM
mkm, 170cm, hann
Iconos evm
km, 168cm, hann
Isidor evm
Herzogs Milkyway evm
K Cinnabun evm
m, 168cm, hann
Samaritan evm
K Cupcake evm
Ballade
KTK-II, ERJ-I
rt, 168cm, hann
Balett evm
rn, 168cm, hann
Bonaparte evm
Andorra evm
Rara evm
trn, 168cm, hann
Ramon evm
Zafira evm

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.11.11.2018 Hann-t Invidia v. Helmwald om. Romilly e. Chadelle von Silbereiche