Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Guinness x C Vidya

Rautias (ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 165cm - Ori
22.2.2004, 21-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-I

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Jens de Wit, NLD Koulutustaso Grand Prix / 100cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Grand Prix / 100cm

Jimmy Choo

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Palkittu Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 3/18 I-palkinnolla pistein 10 + 40 + 18 + 22 + 12 = 102 p.
Jimmy on olemukseltaan arvokkaan oloinen hevonen, jolla on käyttäytymisetiketti hyvin hallussa. Tämän hevosen kanssa lähtee aina mielellään töihin ja ori tuntuu itsekin olevan hyvällä tuulella lähes poikkeuksetta. Jimmyn korvia näkee harvoin luimussa ja se tulee aina vastaan tarhan portille valmiina töihin. Toisinaan tuntuukin, että ori pitää enemmän ihmisten seurasta kuin lajitovereittensa. Muista hevosista Jimmy ei juuri välitäkään. Mikään tappelupukari se ei ole vaan enemmänkin välinpitämätön tarhailukavereita kohtaan ja viihtyykin parhaiten omissa oloissaan.

Käsiteltäessä Jimmy on varsin mutkaton ja sen voikin pitää vaikka irrallaan karsinassa. Pääasiassa Jimmy seisoskelee rauhassa aloillaan ja antaa hoitajan touhuta omiaan. Kaikki toimenpiteet kavioiden puhdistamisesta hännän letitykseen sujuvat ongelmitta tämän hevosen kanssa. Eläinlääkäri ja kengittäjäkin ovat Jimmyn mielestä ihan kivoja kavereita eikä se arasta ikävempiäkään toimenpiteitä. Taluttaessa Jimmy kulkee rauhallisin ja varmoin askelin vieressä pää korkealla ympäristöään tutkien. Tammoille se saattaa höristä hetken aikaa, mutta ei koe tarvetta esiintyä niillekään sen enempää.

Jimmy on fiksu ja miellyttävä ratsu, jonka ainoana miinuksena on hieman hitaasti käynnistyvä moottori. Jimmyn kanssa saakin aloittaa lämmittelyt hyvissä ajoin ja ravityöskentelyn sijaan sen kanssa saa aloittaa muutamalla reippaalla kierroksella laukkaa. Kunhan oriin saa riittävästi eteenpäinpyrkimystä se kantaa itsensä hyvin ja kuuntelee ratsastajan apuja tarkasti. Jimmyn kanssa onkin ilo työskennellä, sillä se toimii hyvin yhteistyössä vaatimatta hirveästi tukea. Esteiden hyppäämisestä Jimmy ei erityisemmin välitä ja sen kanssa ei niitä harrastetakaan satunnaisia kavalettiharjoituksia lukuunottamatta juuri ollenkaan. Maastoilu sen sijaan on Jimmynkin mieleen ja rauhalliset sunnuntailenkit ovat mukavaa virkistystä treenipäivien välissä. Mikään kovin virtaisa tapaus Jimmy ei ole maastossakaan ja sen kanssa ei tarvitse säikkymisiä tai muuta pöllöilyä pelätä.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Guinness evm
rt, 165cm, kwpn
Starzewski evm
m, 168cm, swb
Richmond evm
Rosa Mundi evm
Melisende evm
rt, 168cm, kwpn
Prospect evm
Mercedes evm
C Vidya evm
rtkm, 167cm, kwpn
Aeron evm
m, 170cm, kwpn
Aesop evm
Goddess evm
Vincenza evm
km, 166cm, kwpn
Chieftain evm
Honeysuckle I evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.12.05.2011 KWPN-o Armani v.d. Bogart KRJ-I, KTK-I om. Romilly e. Symphonie
2. s.01.12.2016 KWPN-o Pacific des Îles KTK-III om. Lea H. (VRL-11523) e. Atlantika
3. s.22.03.2018 KWPN-o Fendi v.d. Romilly om. Stud Roibrant e. Bedtime Story