Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Greyback x Kittycat

Musta (Ee/aa) - Hannoverinhevonen - 168cm - Tamma
5.1.2017, 0-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-05567 & VRL-10105 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-00801 Spiderwick Koulutustaso Ei koulutettu
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Kallianeira Spider

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Kallianeira on varmasti tallimme helpoimpia hoidettavia. Se on melkeinpä näkymätön normaalissa arjessa, mutta kilparadoilla tamma pääsee yllättämään suorittamisellaan. Kallianeira on tyynen rauhallinen tilanteessa kuin tilanteessa ja parhaiten se viihtyy omissa oloissaan mutustellen heiniä tai hoitajan rapsuteltavana. Ruoka onkin lähellä tamman sydäntä ja se rakastaa porkkananpaloja tai omenoita, joita tallityöntekijät sille toisinaan pudottelevat. Kallianeiraa voisi kuvailla jopa laiskanpulskeaksi eikä sitä ehkä ensinäkemältä uskoisi kilpahevoseksi.

Käsiteltäessä Kallianeira on kiltti kuin lammas. Se tulee tarhan portille kutsuttaessa ja varsinkin makupaloilla sen saa taipumaan tahtoonsa alta aikayksikön. Hieman hidas Kallianeira on taluttaessa, mutta muutoin sen kanssa ei ongelmia synnykään. Hoidettaessa tammaa voisi pitää vaikka tallin pihalla vapaana ja se korkeintaan kävelisi lähimmälle ruohotupsulle tai etsisi maasta pudonneita heinänkorsia. Kallianeira ei tunnu huomaavankaan harjaamista ja kaviotkin se nostaa vanhasta tottumuksesta melkein kaviokoukun nähdessään. Satulavyötä kiristäessä Kallianeira saattaa hieman luimistaa korviaan, mutta muuten varustaminen sujuu mainiosti. Eläinlääkäri ja kengittäjä saavat useimmiten hoitaa hommansa ilman sen suurempaa haloota ja hankalampiin toimenpiteisiin Kallianeira on helposti lahjottavissa ruualla.

Ratsastaessa Kallianeira on alkuun hieman kankea ja tarvitsee perusteellisen lämmittelyn saadakseen moottorin kunnolla käyntiin. Päästyään alkukankeudesta se onkin yllättävän eteenpäinpyrkivä ja halukas työskentelemään. Kallianeira on herkkä ja nopea vastaamaan kaikkiin ratsastajan apuihin ja sen kanssa saakin olla tarkkana omasta viestinnästään. Tamma alkaa helposti seuraamaan pienintäkin painopisteen muutosta tai käden liikettä ja toisinaan ottaa sivuaskelia vähän liioitellustikin. Kallianeira toimii niin sileällä kuin esteilläkin yhtä hyvin ja sillä on aina työmoraali kohdillaan, vaikka kouluradoille sillä ei resurssit ihan riitäkään. Esteillä tamma on nopea ja sillä on erinomainen hyppytekniikka. Kallianeira nostaa kierroksia sopivasti esteradalla kuumumatta liikaa ja se on hyvin halukas hyppäämään eikä juuri kiellä, vaikka aihetta olisikin.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Greyback
ERJ-I, KTK-III
mkm, 167cm, hann
Attack evm
km, 169cm, hann
Ironclaw evm
Dreamcatcher evm
Twilight evm
rn, 162cm, hann
Monstersball evm
Grey Lady evm
Kittycat
rn, 173cm, hann
CopyCat evm
rn, 174cm, hann
Copy of Dragon evm
Pinkywinkycat evm
HaloKitty evm
rn, 168cm, hann
Kitty of Future evm
Freelancer evm

Jälkeläisiä yhteensä 2