Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Karkadann x Portaferry Star

Ruunikko (Ee/AA) - Hollanninpuoliverinen - 170cm - Ori
30.11.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, KTK-II, FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 150cm
Kapasiteetti Vaativa B / 150cm

Karadhras Fall

Karadhras on kantatammamme Portaferry Starin toinen varsa ja siinä onkin paljon samaa näköä sen puoliveljen Quinton kanssa, joka asustelee myös Romillyssä. Halusimme Starista toisen varsan itsellemme ja päätimme astuttaa sen omalla tuontiorillamme Karkadannilla, joka oli suoriutunut upeasti esteradoilla. Marraskuisena aamuna talliin syntyikin uusi ruunikko orivarsa, joka sai nimekseen isänsä mukaan Karadhras. Karadhrasin suhteen meillä onkin paljon suunnitelmia niin kilpailu- kuin jalostuskäyttöönkin.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 9+7½+10+8½+8+5½+6+5½+3
(70,000 %)

31.03.2018 Auric Dressage, irtoSert (Päätuomari: Kati)
20.03.2018 Priton Budyonnys, BIS1, MVA-SERT (Päätuomari: Kati)

Kantakirjattu II-palkinnolla Hevoskantakirjan tilaisuudessa 10/18 pistein 19 + 20 + 18 + 19 = 76p.

Palkittu I-palkinnolla Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 11/2018 pistein 8 + 40 + 22 + 20 + 15 = 105p.
Karadhras on tullut isäänsä muutenkin kuin ulkonäkönsä puolesta. Päällimmäisenä orista tulee mieleen sen toisinaan hieman haitallinenkin rohkeus esteradalla sekä loputon itsevarmuus. Karadhrasin kanssa ei varmasti tule tylsää hetkeä niin selästäkäsin kuin muutoinkin.

Karadhras osaa olla käsiteltäessä varsin yhteistyökykyinen ja miellyttävä hevonen, vaikka välillä sillä tuntuukin olevan huonompia päiviä. Useimmiten se seisoskelee karsinassa aloillaan ja antaa hoitajan tehdä työnsä rauhassa. Pyydettäessä se väistää ja nostaa jalkansa nätisti eikä nyrpistä naamaansa sen enempää varusteillekaan. Toisinaan Karadhras tuntuu hieman kokeilevan rajojaan etenkin uusien tuttavuuksien kanssa ja koittaakin pelotella irvistelemällä tai nostelemalla uhkaavasti takajalkojaan. Ori kuitenkin ymmärtää lopettaa, kun ei välitä sen pelleilyistä. Kengittäjä ja eläinlääkäri ovat jo vanhoja tuttuja eikä Karadhras temppuile sen kummempia erikoisiempienkaan toimenpiteiden aikana.

Ratsastaessa Karadhras on kuin ihmisen mieli. Sen selkään kiipeää aina mielellään oli sitten edessä letkeä maastoreissu tai vaativammat estetreenit. Karadhras on eteenpäinpyrkivä ja sen valtaisat askeleet antavat vielä vähän lisävauhtia. Orin kanssa haasteellisinta onkin pidellä vauhti sopivana ja lyhentää askeleita sarjoille. Sileällä Karadhras toimii yllättävän hyvin ja miellyttämishaluisena ratsuna se yrittää aina parhaansa. Esteillä ori on kuitenkin selvästi omassa elementissään ja se tuntuu itsekin nauttivan kunnon treeneistä. Karadhrasin tavaramerkkinä esteradoilla on harvinaisen ilmavat hypyt ja iso laukka eikä sen kanssa sovikaan vauhtia pelätä. Karadhras on myös hyvin rohkea hyppääjä ja se harvemmin kieltäytyy hyppäämästä, vaikka tie olisikin haasteellisempi. Myös kisaradat ovat orille vain toinen koti eikä se tunnu stressaavan yleisöä tai ylimääräistä meteliä suorituksensa aikana.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Karkadann
Q, Bronze Premium
rn, 172cm, kwpn
Gregorian evm
rn, 167cm, kwpn
RN Serpente evm
Medina evm
Wivi Jazz evm
rn, 168cm, kwpn
Fantaisie evm
Saran evm
Portaferry Star
ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KWPN-I, FC
rn, 170cm, kwpn
Patriot Dky evm
m, 172cm, kwpn
Fatherland evm
Chimaera evm
Missile evm
rt, 168cm, kwpn
Gravity's Rainbow evm
Londow evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.05.01.2017 KWPN-t Shinobi Fall om. Yateley Showjumpers e. Sakura Fall
2. s.04.01.2018 KWPN-o Karagor Fall om. Romilly e. Divide Et Impera
3. s.14.03.2018 KWPN-o Morgai Fall om. Harmaatuulen oriasema e. Pyrate Fall