Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Xibalba x Vishera

Musta (Ee/aa) - Englantilainen täysiverinen - 173cm - Ori
14.12.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Allround
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa A / 140cm / CIC4
Kapasiteetti Vaativa A / 140cm / CIC4

Kukulkan Ly

Kukulkan, Romillyn ensimmäinen täysiverinen kasvatti, sai alkunsa, kun totesimme Xibalban ja Visheran olevan kuin luotuja toisilleen. Onneksi Kukulkanissa yhdistyykin molempien vanhempiensa hyvät puolet, emän kaunis ulkonäkö ja isän valloittava luonne. Toisinpäin Kukulkanista ei ehkä olisi tullut yhtä suosikkioreistamme, sillä isän hieman rujo ulkonäkö yhdistettynä emän sotkuiseen luonteeseen olisi todella ollut yhtä painajaista.

Kukulkan osoittautui hyvin pienestä pitäen sopivaksi kenttäradoille. Se oli tasaisen varma joka lajissa ja sen rohkeus riitti hyppäämään massiivisimpiakin maastoesteitä ja kahlaamaan syvimmänkin näköisissä lätäköissä. Kukulkan tekikin upean kilpailu-uran Davisin varmoissa ohjaavissa hyppysissä ja yksi parhaista kenttähevosistamme oli nopeasti valmis siirtymään jalostuskäyttöön. Jälkeläisiä ori ei ole jättänyt vasta kuin yhden, mutta sen jalostusorin ura näyttää erittäin lupaavalta.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 3½+9+7+8+8+7+8½+6½+8
(72,778 %)
Isältään luonteen, luojan kiitos, perinyt Kukulkan on peloton ja helppo käsiteltävä. Vaikka Kukulkan saattaakin olla levoton hoidettaessa, on se saanut emältään ripauksen enemmän kärsivällisyyttä, kuin sen isällä on. Taluttaessa Kukulkan on reipas, mutta sen kanssa ei ole mikään mahdottomuus kulkea aavistuksen rauhallisemmallakin tahdilla. Se on helppo lastata ja kuljettaa yksinkin, eikä Kukulkania haittaa jäädä talliinkaan yksin.

Karsinassa Kukulkan on emäänsä siistimpi, tämä varmistettiin vieroittamalla varsa mahdollisimman nuorena, ettei se opi huonoja tapoja. Kukulkan nauttii piehtaroinnista, mutta se ei ole sille mikään pakkomielle ja Kukulkan onkin yleensä sisään haettaessa perussiisti ja helppo harjattava. Ori seisoo nätisti paikoillaan harjaamisen ajaksi, jos sille on annettu heiniä, muuten se saattaa steppailla paikoillaan hermostuneesti, mutta vaaralliseksi sitä ei saa vaikka heinät unohtuisivatkin. Kukulkanin kengittäminen on toisinaan tuskaa, kun töitä tarvitsee tehdä enemmänkin, mutta nopeat kengän vaihdot sujuvat ongelmitta orin tutkaillessa käytävän elämää.

Ratsastaessa Kukulkan vastaa apuihin mielellään ja aina valmiina tositoimiin. Se osaa näppärästi koulukiemurat, vaikkei olekaan liikkeiltään parasta kastia. Erinomaisen laukan vuoksi se saa kuitenkin kouluradoiltakin hyviä pisteitä ja esteradoilla sen kanssa on helppo työskennellä tarkkaa tempoa vaativien ratojen sisällä lyhentäen ja pidentäen laukkaa pienen pieniä apuja käyttäen. Esteiden hyppääminen on Kukulkanin intohimo, se rakastaa nopeatempoista ja vaativaa lajia koko sydämestään. Ori toimii vain maastoesteradalla paremmin, kuin rataesteillä ja sen kanssa ei tarvitsekaan murehtia mistään maastoesteosuuksilla.

Innokas ja peloton Kukulkan on tarhassa vaarallinen yhdistelmä vähemmän sosiaalisen ja dominoivamman orin kanssa. Kukulkan on kova innostamaan muita leikkimään kanssaan, eikä se tajua välttämättä pelätä itseään rotevamman ja kookkaamman yrmeän orin varoitusmerkkejä. Niinpä Kukulkan tarhataankin yleensä nuorempien orien kanssa, joiden kanssa se pääsee purkamaan loppumatonta energiaansa painimalla koko päivän kuin nuori varsa.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Xibalba
ERJ-I, KTK-III, Q
rtkm, 167cm, xx
Xandinho evm
rnkm, 165cm, xx
Xanthos evm
Incredibly Close evm
Cabano Silverbird evm
rtkm, 170cm, xx
Nova Roma evm
Silver Liquor evm
Vishera
ERJ-I, FC
m, 166cm, xx
Bulldozer evm
m, 170cm, xx
Opteron evm
Lilou de Giles evm
Duchess C evm
m, 165cm, xx
Lord Protector evm
Rozenn de Tremblay evm

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.01.01.2017 X-o Sky Witness FC om. Romilly e. Genheit Ihsan