Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Cortés 12 x Nagano Flame

Rautias (ee/AA) - Hollanninpuoliverinen - 166cm - Tamma
1.12.2016, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Kyoto Fall

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Kyoto on kaunis tamma, joka on lisäksi myös luonteeltaan täyttä kultaa. Se onkin oikea unelmahevonen. Vanhemmiltaan Kyoto on perinyt parhaat puolensa ja fiksu tamma on voittanut koko tallihenkilökunnan puolelleen jo varsasta asti. Kyoto on sosiaalinen ja yhteistyökykyinen hevonen, jolla ei tunnu olevan huonoja päiviä laisinkaan. Uusiin asioihin se suhtautuu varsamaisella uteliaisuudella ja tutut arkirutiinit luonnistuvat mutkattomasti ilman ikäviä yllätyksiä.

Kyoton uskaltaisi antaa vaikka pikkulapsen käsiteltäväksi. Se pitää kaikista ihmisistä ja luottaa hoitajiinsa asiassa kuin asiassa. Tarhan portille Kyoto tulee vastaan valmiina päivän treeneihin ja antaa ottaa itsensä kiinni kiltisti. Taluttaessa se seuraa nätisti nykimättä riimunnarua tai pysähtelemättä turhia. Ympäristöstään Kyoto on kyllä kiinnostunut ja esimerkiksi muita hevosia nähdessään se tervehtii niitä äänekkäästi. Karsinassaan Kyoton voi pitää huoletta vapaana ja vaikka karsinan ovi olisi auki, se ei poistu sieltä kuin luvan kanssa. Harjaamisesta Kyoto nauttii ja se seisoo rauhassa aloillaan antaen hoitajan touhuta omiaan. Kaviotkin tamma nostaa kiltisti seisten puhdistuksen ajan omilla ajoillaan nojaamatta hoitajaan. Varustaminen sujuu niin ikään ongelmitta eikä Kyoto irvistele edes satulavyötä kiristäessä.

Ratsastaessa Kyoto on rauhallinen ja yritteliäs hevonen, josta löytyy kuitenkin nopeutta ja voimaa esteradalla. Kyoto on hyvin vastaanottavainen kaikille avuille ja se työskentelee halukkaasti myös sileällä. Vaikka Kyoto onkin melko helppo ratsastettava, se vaatii voimakasta eteen ratsastusta etenkin alkutunnista saadakseen moottorinsa käyntiin. Kyoto ei ole luonnostaan erityisen eteenpäinpyrkivä hevonen ja sen kanssa onkin hyvä ottaa jo alkutunnista reipas ote. Tamma kerää kyllä hyvin kierroksia ja päästyään alkukankeudesta se pysyy hyvässä tahdissa kunnon verryttelyjen jälkeen. Kilparata onkin Kyotolle jopa helpompi paikka esteille, sillä pieni stressi kaikesta ympärillä tapahtuvasta hälinästä saa sen virkeämmäksi. Esteillä Kyoton vahvuuksia on erityisesti hyvät hermot ja rohkeus. Se ei ala hötkyillä turhia radalla vaan pitää päänsä kylmänä ja hyppää varmasti eikä pelkää erikoisempiakaan esteitä. Kyoto on myös hyvin yritteliäs hyppääjä ja se ei kiellä juuri koskaan, vaikka lähestyminen menisikin hieman pieleen.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Cortés 12
rt, 165cm, kwpn
Cabanillas 21 evm
prt, 166cm, kwpn
Córdoba II evm
Subira van het Schoonhoeve evm
SL Carmina evm
trn, 167cm, kwpn
Valentinov evm
SL Carmella evm
Nagano Flame
rn, 167cm, kwpn
Firewalker evm
m, 168cm, kwpn
Cool Flame evm
Dear Malina evm
Sapporo evm
rn, 168cm, kwpn
Medeiros evm
Lake Placid evm

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.17.01.2017 KWPN-t Osaka Fall om. Romilly i. Graviton Fall