Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Counterstrike x Last Mango

Ruunikko (Ee/Aa) - Irish sport horse - 165cm - Tamma
13.5.2008, 14-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KERJ-I, ERJ-I, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Allround
Kasvattaja , Stud Indigo, IRE Koulutustaso Vaativa A / 140cm / CIC4
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Vaativa A / 140cm / CIC4

Last One Out

Ensimmäinen kenttähevosemme Last One tarttui Davisin matkaan Irlannista, jossa Davis oli katsomassa kenttäratsastuskilpailuja. Hän ihastui Last Oneen niin paljon, että meni kilpailujen jälkeen kysymään olisiko tammaa mahdollisuutta ostaa. Davisin onneksi Last One olikin tarkoituskin myydä muutaman startin jälkeen ja kasvattaja oli erittäin tyytyväinen, että tammaa ei tarvinnutkaan kilpailuttaa myymistä varten. Niin Davis osti Last Onen ja se saapui muutamaa viikkoa myöhemmin kauniina syysaamuna Romillyyn.

Romillyssä Last One pääsi heti kilpailemaan ja sen hyvä kilpailumenestys innosti meitä pian hankkimaan lisää kenttäpainotteisia hevosia. Jalostukseen Last One siirrettiin sen kerättyä huikean määrän sijoituksia kolmesta eri lajista, kentästä, koulusta ja esteistä. Se onkin periyttänyt hienosti hyviä ominaisuuksiaan pojilleen Last Man Standingille ja Cuauhtemoc Ly:lle.
Palkittu Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 3/18 I-palkinnolla pistein 6 + 41 + 20 + 20 + 15 = 102p.

Palkittu Kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 11/18 I-palkinnolla pistein 8,5 + 40 + 18 + 21 + 15 = 102,5p.

Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa III 10.3.2017 pistein 7+5½+8½+5+6+6½+5½+6½+9 (66,111 %).
Rehti ja reipas Last One on työteliäs ja eteenpäinpyrkivä ratsu, joka rakastaa pitkiä maastoreissuja ja vauhdikasta menoa. Hoitaessa hieman ärhäkkä tamma on muuten käsiteltäessä oikein fiksu, vaikka vaatiikin oman tilansa. Kuljettaessa Last One tarvitsee kaverikseen jonkun tutun ja turvallisen, muita se alkaa helposti kiusaamaan matkan aikana ja soppa syntyy, kun vastassa onkin toinen kovatahtoisempi kaveri.

Kiinnisitominen Last Onen kanssa on kaiken a ja o, kun sitä hoidetaan. Tamma ei välittäisi harjaamisesta ollenkaan ja se yrittääkin napsia harjaajaansa hampaillaan aina, kun siihen mahdollisuus tulee. Käytävällä laitettaessa Last One on yleensä rauhallisimmillaan ja silloin se seisookin nätisti paikoillaan. Kengittäjän kanssa Last One on hyvää pataa, mutta eläinlääkäri joutuu usein rauhoittamaan tamman vaativampia toimenpiteitä varten. Perusterveystarkastukset tamma sietää, mutta esimerkiksi raspaus on kauheinta mitä Last One tietää.

Ratsastaessa Last One on aivan toista maata. Se rakastaa kaikenlaista työskentelyä ja sille onkin aivan sama puurretaanko kentällä koulua, vai hypätäänkö maastossa esteitä. Kouluradat ovat Last Onelle helppoa kauraa: se on liikkeiltään keskivertokenttähevosta parempi. Se tekee vaaditut asiat aina parhaansa mukaan, eikä kiukuttele koskaan vastaan, vaikka tehtäisiinkin sadatta kertaa samaa liikettä.

Esteillä eteenpäinpyrkivä Last One täytyy pitää hellästi tuntumalla jatkuvasti, sillä muuten vauhti kasvaa huomaamattomasti kasvamistaan, kunnes yhtäkkiä ollaankin jo täydessä kiidossa. Last One hyppää hyvällä tekniikalla, eikä se arastele uusienkaan estetyyppien kanssa, vaan hyppää mielellään ratsastajan ohjeiden mukaan. Maastoesteradoilla Last Onen eteenpäinrullaava laukka yhdistettynä hyvään hyppytekniikkaan tuo etua kilpailuissa ja tamma sijoittuukin maastoesteosuuksilla helposti ja varmasti.

Jos Last Onea haluaa todella hemmotella, sen kanssa kannattaa lähteä useamman tunnin mittaiselle maastoretkelle hiekkateille laukkailemaan ja metsiin samoamaan. Tamma kulkee koko matkan korvat hörössä reipasta vauhtia ja pärskii onnellisena. Maastoreissun jälkeen Last One saattaa jopa karsinassaankin olla paremmalla tuulella ja jättää napsimiset kokonaan väliin.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Counterstrike evm
m, 167cm, ish
Camouflage evm
m, 166cm, xx
Saboteur evm
Kiewry evm
Red Quintella evm
rt, 166cm, id
Domnall evm
Molly evm
Last Mango evm
rn, 168cm, ish
Thanatos evm
m, 169cm, ish
Minos evm
Stewart's Precious evm
Mandarine evm
rn, 165cm, kwpn
End Game evm
Tamarind evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.11.01.2017 KWPN-o Last Man Standing om. Romilly i. Fall of Icarus
2. s.12.01.2017 ISH-o Cuauhtemoc Ly om. Romilly i. Xibalba