Virtuaalihevonen | A sim-game horse
 Perustiedot Hollanninpuoliverinen, Ori, Musta (Ee/aa),166cm

Painotuslaji: Kouluratsastus
Koulutustaso: Grand Prix / 100cm (Tavoitetaso: Grand Prix / 100cm)

Omistaja: VRL-05567 & VRL-10105
Kasvattaja: Rêve de Haussea

Syntynyt 10.1.2016, 13-vuotias(Satunnainen ikääntyminen)
 Jalostuskäytössä
 VH16-012-0045


Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 4+4½+8+7+7+9+5½+9½+4½(65,556%)

  Kilpailukalenteri
  Lue päiväkirjaa


Kuvista kiitos Solaris Sport Horses
Kaikki tekstit omistajien käsialaa ellei toisin mainita.


Washington saapui meille Petäjävaaran lopetusmyynnistä: emme voineet vastustaa upeaa le Rêveläistä ja olimme onnemme kukkuloilla, kun ostotarjous meni läpi. Upea musta ori saapui meille seuraavana päivänä hirnuen uusille tuttavilleen ja kotiutuen nopeasti. Rakastuimme Washingtoniin päivä päivältä enemmän sen osoittautuessa kaikilta ominaisuuksiltaan jopa toiveitamme paremmaksi. Washingtonia käytettiinkin pian jalostukseen toivoen sen periyttävän hienoja ominaisuuksiaan eteenpäin.
Washington on lempeä ja utelias hoidettava, joka tarjoaa päänsä alas suitsia laitettaessa, eikä pullistele satuloidessa. Ori seisoo nätisti paikoillaan harjaamisen ajan, eikä se temppuile edes hampaita raspatessa. Washingtonia voikin hoitaa ihan pienimmätkin heppahullut, jos nämä vain uskaltavat tulla ison mustan orin karsinaan. Kiinni Washingtonia ei tarvitsisi välttämättä sitoa, vaikka turvallisuussyistä näin aina tehdäänkin, ettei tallin alueella joku kaunis päivä juokse irtonaista oria.

Perusturvallinen ja toisinaan jopa hieman hidas Washington on ratsuna nöyrä ja tottelevainen. Se vaatii ratsastajaltaan kovaa kuria eteenpäinvievien apujen kanssa, jotta se ei pääse laiskistumaan. Vaativalla ratsastajalla Washington liikkuu kauniisti eteenpäin ja sen näyttää suorastaan liitelevän kentällä kauniiden askellajiensa ansioista. Koulukentällä notkean Washingtonin parhaita puolia ovat pohkeenväistöt ja taivutukset, joita se tekee mielellään kauniisti kaartuen.

Esteillä Washington ei loista, vaikka sen silmiin syttyykin innostus hyppäämään päästessään. Mielellään ja aina innoissaan hyppäävä Washington pudottelee puomeja tämän tästä, eikä se ole erityisen nopea, vaikka kääntyykin tarvittaessa kuin pennin päällä. Maastossa Washington sen sijaan on omiaan: se on rohkea, reipas ja varma, eikä sen kanssa tarvitse pelätä räksyttävän koiran tai traktorin ohittamista yksinkään. Maastoesteitä Washingtonin kanssa ei ole kokeiltu ihan pienen pieniä tukkeja ja ojia lukuunottamatta, sillä sen taipumus pudottaa puomeja saattaisi osoittautua kohtalokkaaksi isoilla kiinteillä esteillä.

Traileriin Washington kipuaa vanhasta tottumuksesta rauhallisesti ja epäröimättä. Ori on helppo taluttaa minne vain, sillä se tottelee maastakäsin ihmistä kuin unelma. Kilpailupaikoilla Washingtoniin syttyy pieni kipinä ja se on aavistuksen rauhattomampi, kuin muuten, mutta se pysyy käsissä silti helposti. Washingtonin kanssa kannattaakin suunnata paraatipaikalle, josta se saa seurailla rauhassa kilpailujen kulkua ja muiden hevosten liikkeitä.
  Suku ja jälkeläiset
3-polvinen
le Rêve Warmond
KRJ-I
rn, 164cm, kwpn
Woodrow BAP
KRJ-I, YLA2, KWPN-I, KTK-II
rn, 168cm, kwpn
Moch's Wonderbaar
Big Dream Believer
le Rêve Aferdita
rn, 163cm, kwpn
One and Only
KRJ-I, YLA2, KWPN-I
Abayard VIA
KTK-II
le Rêve Adorra
KV-II
rt, 166cm, kwpn
le Rêve King of the Evil Storytellers
KRJ-I, KTK-II
rt, 167cm, kwpn
Encryption of Satyr
KRJ-I, KTK-II
Kiowa Mousse
KRJ-II, KTK-II
Alegre's Lady Blood
KTK-II
mkm, 165cm, kwpn
Daftomor's Jack Black
Blooq Wilg

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.26.01.2017 KWPN-t Nowell Codex om. Romilly e. Aesar Beowulf
2. s.10.02.2017 KWPN-o Lincoln Wolf om. Romilly e. Russian Taiga PB
evm Hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.

  Lue sukuselvitys

le Rêve Washington on tarjolla jalostukseen. Hevoskasvatus-sivulta voit lukea lisätietoa astutuksista.