Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Eppstein x Kamira V

Ruunikko (EE/Aa) - Tanskanpuoliverinen - 170cm - Ori
17.8.2010, 12-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-I, FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja , Stutteri Randrup, DEN Koulutustaso Grand Prix
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Grand Prix

Lord of Bones

Tanskalaisori Lord of Bones hurmasi meidät ensisilmäyksellä. Olimme Tanskassa kisamatkalla, kun satuimme törmäämään tähän upeaan oriin. Lord osallistui silloin vasta toisiin kansainvälisiin kilpailuihinsa, mutta tuli toiseksi omassa luokassaan hienoin prosentein. Kiinnostuimme orista ja päätimme tiedustella omistajalta sen ostamisesta. Muutamia keskusteluja myöhemmin hevoskantamme oli vahvistunut yhdellä tanskanpuoliverisellä.
First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 8+9½+10+4+8½+8+6+5½+6
(72,778%)

Palkittu I-palkinnolla KRJ:n laatuarvostelutilaisuudessa 11/2018 pistein 7 + 40 + 18 + 20 + 15 = 100 p.
Lord on karismaattinen ja miellyttävä hevonen, joka tekee töitä mielellään ja rehellisesti. Ori tuntuu olevan aina hyvällä tuulella ja olemukseltaan se on rauhallisuuden perikuva. Muista hevosista Lord ei juuri välitä; se sietää niitä, mutta ei erityisemmin pidä ylimääräisistä seuralaisista ja vaatii oman tilansa.

Käsiteltäessä Lord sopisi vaikka pikkulapsen hoidettavaksi. Se seisoo aloillaan kuin patsas eikä liikauta korvaansakaan ilman lupaa. Pyydettäessä se taas väistää, laskee päätään, nostaa kaviot, mitä ikinä siltä halutaankaan. Lordin voi huoletta pitää vaikka irti, sillä se ei koe tarvetta lähteä omille teilleen. Eläinlääkäri ja kengittäjäkin ovat Lordille ihmisiä muiden joukossa eikä erikoisemmatkaan toimenpiteet jännitä sitä. Taluttaessa Lord on toisinaan hiukan vauhdikkaampi tapaus lähinnä erityisen matkaavoittavien askeltensa vuoksi ja sitä saakin välillä muistutella hidastamaan vauhtiaan.

Ratsastaessa Lord on erityisen miellyttävä tapaus. Aluksi se saattaa tuntua hiukan kankealta, mutta kunnollisella lämmittelyllä löytyy tästäkin hevosesta notkeutta. Lord on hyvin yhteistyökykyinen ratsuna ja se tekee mielellään töitä. Kouluturadalla orilla riittää eteenpäinpyrkimystä ja se kantaa itseensä kauniisti erityisen hyvässä ryhdissä. Vaikka Lord ei olekaan mikään estetykki, sen kanssa on kivaa virkistystä myös satunnaiset estetunnit ja ori tuntuu pitävän niistä itsekin.

Lordilla on erityisen hyvät kisahermot ja sen kanssa ei tarvitse kouluradalla pelätä ylimääräistä pelleilyä. Ori on vieraillakin kisapaikoilla kuin kotonaan eikä tunnu välittävän yleisöstä tuon taivaallista. Kuljetuksetkin sujuvat Lordin kanssa mallikkaasti, vaikka matkustuskaveri kannattaakin valita tarkkaan.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Eppstein evm
rn, 167cm, trak
Königstein evm
rn, 166cm, trak
Rodgau evm
Zarambeque evm
Estampie evm
rn, 166cm, trak
Cagliostro evm
Polka evm
Kamira V evm
rt, 169cm, hann
Quinto Fabio evm
m, 172cm, old
Fandango evm
Salamander evm
Kanella evm
rt, 170cm, hann
Strathspey evm
Kalmora evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.01.12.2016 KWPN-t Thule v.d. Romilly om. Romilly e. Es Vedra
2. s.24.02.2017 KWPN-o Night's King om. Romilly e. Jewelberry
3. s.19.03.2017 KWPN-t Piece of Eden om. Delmenhorst e. Evie
4. s.23.03.2018 KWPN-t Penny Lane Fall om. Nevelnor e. Rubber Soul