Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Beatboxer x Bloody Pearl

Ruunikko(Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 169cm - Ori
6.10.2014, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


SP

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Effie Xylander Koulutustaso Helppo A / 160cm
Maahantuoja Romilly Kapasiteetti Helppo A / 160cm

Mathemanic

Mathemanic ostettiin Romillyyn ensimmäisten hevosten joukossa kasvattajaltaan Effie Xylanderilta. Peruskoulutettu näyttävä ori löysi tiensä sydämiimme kapasiteetikkaana ja lupaavana kilpahevosena. Mathemanic oli jo aikaisemmin astunut tamman Trinidad Scorpionin, joka myös sattumalta löysi tiensä Romillyyn. Halusimme taata kaksikon varsalle, Tasmanian Redille, huippuhyvät vanhemmat ostamalla myös Mathemanicin ja sekä se, että Trinidad Scorpion näyttivätkin pian kyntensä kilparadoilla sijoittuen useissa kilpailuissa.
Silber Prize VRHA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 7+7½+9+6½+7½+7½+8+6+8 (74,444 %)
Mathemanic on hieman rauhaton säheltäjä luonteeltaan. Sillä täytyy olla aina jotain tekemistä, jotta se pysyy hyvällä tuulella ja rauhallisena. Hyväntahtoinen Mathemanic on kaikkien kaveri ja sen kanssa viihtyy kuka tahansa. Ori on hyvin seurallinen ja kaipaa ihmisiä ympärilleen lähes 24/7.

Tallissa Mathemanic on kiltti ja sitä voi käsitellä aloittelijakin pelkäämättä tippaakaan. Se on aina ensimmäisenä hörisemässä aamutallintekijälle ja se seurailee silmä kovana tallin käytävillä kulkevia ihmisiä, jos vaikka saisi jonkun vahingossa rapsuttamaan. Mathemanic on hoitaessa rauhallinen, mutta joskus se höseltäessään talloo vahingossa varpaille kipeästi. Ahneen Mathemanicin saa pysymään paikoillaan tupolla heinää, jos sen meno yltyy liian kovaksi.

Ratsastaessa vahvasti eteenpäinpyrkivä ja reipas ori on aina menossa. Hypätessä se ei turhaan kuluta itseään liian suurilla loikilla, vaan se osaa tarkasti katsoa, kuinka korkea hypyn on oltava. Mathemanic onkin mainio estehevonen säästeliään luonteensa vuoksi. Se pärjää hyvin uusintaradoilla säästeltyään voimiaan myös sinne, Mathemanic ei turhaan tee ylimääräistä työtä vaan se tekee juuri pyydetyt asiat.

Maastoillessa Mathemanic on reipas, kuten kentälläkin, mutta se myös kestää kovaa tempoa keskivertohevosta paremmin. Mathemanicilla olisikin saattanut olla lahjoja kenttäratsuksi, jos se taipuisi koulukiemuroihin paremmin. Tyhmän rohkea Mathemanic menee pyydettäessä vaikka heikoille jäille, joka myös saattaisi olla kenttäratsulle sopiva ominaisuus, esteratsulle se ainakin sopii erikoisesteiden pelkäämättömyyden vuoksi.

Laitumella Mathemanic on alistuvainen ja huomaamaton, joten se sopii vähän päälle päsmäröivämmänkin orin kaveriksi. Mathemanic kaipaa parasta kaveria, jonka kanssa se saa touhuta ja kisailla, sillä yksin ollessaan siitä tulee lähes apaattinen ja selvästi tylsistynyt. Tammojen perään Mathemanic ei osaa haikailla ihan niin paljon, kuin orin kuuluisi, ja se helpottaa muiden orien kanssa laitumella oloa.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Beatboxer evm
rn, 167cm, kwpn
Basist evm
rt, 162cm, hann
Drummin' All Time evm
Modena Angel evm
Siska evm
rn, 169cm, kwpn
Beniamino evm
Jaime's Marian evm
Bloody Pearl evm
m, 162cm, kwpn
Carnival evm
m, 161cm, kwpn
Italian Elke evm
Qinghou evm
Escort evm
rn, 167cm, kwpn
Arthur Silver evm
Sarajevo Money evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.08.12.2015 KWPN-t Tasmanian Red ERJ-I, BA om. Romilly e. Trinidad Scorpion
2. s.16.02.2017 KWPN-t Prettymanic Fall om. Jesy e. Ursopretty