Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Firewalker x Sapporo

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 167cm - Tamma
17.3.2014, 13-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja , Stoeterij Bagni, NLD Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Nagano Flame

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Nagano tuli meille jo vanhempana koulutettuna ratsuna ja huomasimmekin heti sen kanssa tehdyn hyvää työtä eikä tammasta ole juuri huonoa sanottavaa. Ensimmäisistä päivistään lähtien Nagano on osoittautunut erinomaisen hyväkäytöksiseksi hevoseksi, josta löytyy sopivasti ruutia esteradoille. Naganossa ei ole juuri lainkaan niin sanotusti tammamaisia piirteitä vaan se ottaa aina rauhallisesti ja osaa käyttäytyä fiksusti tilanteessa kuin tilanteessa. Nagano tulee toimeen kaikkien kanssa ja tuntuu rauhoittavan olemuksellaan myös niitä heikkohermoisempia lajitovereitaan.

Käsiteltäessä Nagano on oikea unelmahevonen. Se tulee tarhan portille innoissaan vastaan valmiina lähtöön ja seuraa taluttaessa kiltisti sopivaa vauhtia. Karsinassaan Nagano seisoo kohteliaasti aloillaan väistäen aina pyydettäessä. Harjauksen ajan tamma laskee päänsä ja rentoutuu havahtuen transsistaan vasta, kun on aika puhdistaa kaviot. Nagano nostaakin jalkansa kiltisti pyydettäessä ja seisoo nätisti omilla jaloillaan nojaamatta hoitajaan. Varustaminen sujuu Naganon kanssa mutkattomasti eikä se luimistele satulavyön kiristämistä tai pure hampaita yhteen kuolaimia laittaessa. Eläinlääkärin ja kengittäjän vierailuihin Nagano on totutettu hyvin ja se kestää vaikeammatkin toimenpiteet kärsivällisesti.

Ratsastaessa Nagano on reippaasti eteenpäinpyrkivä ja erityisen ketterä hevonen, jolta löytyy ponnistusvoimaa. Nagano sopisikin hyvin opetusmestariksi nuoremmalle esteratsastajan alulle, sillä se on rehti ja rohkea työskentelijä, joka antaa anteeksi ratsastajan tekemiä virheitä. Nagano toimii myös sileällä hyvin ja se tekee annetut tehtävät aina sataprosenttisesti. Mikään koulutaituri tamma ei kuitenkaan ole ja esteillä se pääseekin paremmin elementtiinsä. Nagano hyppää hyvällä tekniikalla sekä reilulla ilmavaralla ja se on varsin rohkea hyppääjä, joka yrittää vähän vaikeammistakin paikoista yli mieluummin kuin kieltäytyy. Naganolla on hyvin etenevä laukka ja ketteränä hevosena se suoriutuu tiukemmistakin reiteistä mainiosti. Maastossa Nagano on hyvähermoinen ja rauhallinen ratsu, jonka kanssa onkin mukavaa lähteä toisinaan pidemälle lenkille.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Firewalker evm
m, 168cm, kwpn
Cool Flame evm
rn, 170cm, kwpn
Flamma evm
Barcelona evm
Dear Malina evm
m, 165cm, kwpn
Baines evm
Malinda St evm
Sapporo evm
rn, 168cm, kwpn
Medeiros evm
rt, 169cm, kwpn
Megalos evm
Yadira evm
Lake Placid evm
rn, 170cm, kwpn
Tedesco Quality evm
Grenoble evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.17.01.2017 KWPN-t Kyoto Fall om. Romilly i. Cortés 12
2. s.12.03.2018 KWPN-t o. Einstein/Tesla/Pascal t. Noriko/Inoe/Tokoyo Fall om. Myynnissä i. Heisenberg