Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Cardinal x La Jana

Musta - Suomalainen puoliverinen - 170cm - Ori
12.12.2012, 10-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Greta Ackermann, Ackermann Sportpferde Koulutustaso Grand Prix / 100cm
Maahantuoja Tuontikeskus Alegre Kapasiteetti Grand Prix / 100cm

Napoleon

Useammalla omistajalla pyörinyt Napoleon muutti Romillyyn Narielta, joka etsi orille loppuelämänkotia. Emme varsinaisesti tarvinneet Napoleonia, mutta päätimme tarjota sille kodin ja tulevaisuuden jalostusorina. Napoleon oli alkuun hermostunut uudessa kodissaan jouduttuaan vaihtamaan omistajaa useamman kerran elämänsä aikana. Tutustuttuaan paremmin uuteen elämänrytmiin ja saatuaan muutaman laidunkaverinkin, ori kotiutui ja alkoi taas syömään paremmin keräten massaa jopa hieman liikaakin.
Ei mainittavia saavutuksia.
Yleisesti Nappis on luonteeltaan kiltti ja lempeä kaveri, joka rakastaa rapsutuksia ja herkkuja. Ori kunnioittaa ihmisiä tilanteessa kuin tilanteessa, eikä se koskaan kiukuttele. Pojalle huono päivä on tuntematon käsite, sillä orilla on aina hyvä päivä, satoi tai paistoi. Hoitaessa Nappis on utelias ja lempeä kaveri, joka tarkistaa aina kaikki hoitajan hoitopaikalle tuomat tavarat perusteellisesti. Taskutkin tyhjenevät nopeasti, sillä herralle herkut maistuvat aina. Nappis käyttäytyy kiltisti hoitotoimenpiteissä, oli kyseessä sitten kengitys tai vain ihan tavallinen harjaus. Kaviot herra nostaa hyvin, eikä se yritä laskea kaviotaan ennen kuin hoitaja on putsannut sen. Varusteiden laitossakaan ei ole mitään ongelmaa ja Nappis laskee päätänsä herrasmiesmäisesti suitsia laittaessa.

Ratsastaessa ori on vähän tahmea etenkin alkuratsastuksesta, mutta vertyessään se alkaa reagoimaan ratsastajan apuihin nopeammin. Raippaa käyttäessä ori ei juurikaan lisää vauhtia, vaan se ennemminkin ottaa vaan yhden vähän isomman askeleen. Orin saa pidettyä aktiivisena tekemällä paljon siirtymisiä, jolloin sille ei jää aikaa hidastella. Vaikka herra onkin vähän hidas ratsastaa niin se kantaa itsensä silti rehellisesti, eikä se yritä painaa ohjalle. Koululiikkeiden kanssa Nappis on oikea maisteri ja se taitaa kaikki koululiikkeet Grand Prix -tasolle saakka. Kokoamisastetta pojalta tuntuu löytyvän lähes rajattomasti, joten kaikki kokoamista vaativat liikkeet sujuvat täysin ongelmitta. Esteillä ori tuntuu olevan välillä vähän hukassa, mutta pikkuesteet sen kanssa kyllä sujuu. Nappis liikkuu radalla hitaasti, mutta varmasti. Poika hyppää esteet usein voimalla ja isolla ilmavaralla, sillä se on hyvin varovainen jaloistaan. Jotkut vähän hankalassa paikassa olevat esteet saattavat tuoda herralle vähän vaikeuksia, eikä se oikein tiedä mistä ponnistuspaikasta se hyppäisi. Erikoisesteet ovat henkeen ja vereen olevalle kouluhevoselle liikaa ja se saattaa pysähtyä juuri ennen estettä kuin seinään ja tujottaa erikoisestettä järkyttyneenä pöristen. Pitkän erikoisesteeseen tutustumisen jälkeen ori saattaa uskaltautua hyppäämään siitä yli, mutta kannattaa varautua voimalla ylöspäin suuntautuvaan hyppyyn.

luonteesta kiitos Kira!
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Cardinal evm
m, 171cm, fwb
Sir Almighty evm
m, 167cm, fwb
evm
evm
Nidara evm
rt, 163cm, fwb
evm
evm
La Jana evm
rn, 168cm, fwb
Tom Dows evm
km, 169cm, swb
evm
evm
Lilypad evm
rn, 168cm, fwb
evm
evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.30.03.2013 FWB-t Hopearinteen Supryana om. varpu. VRL-14111 e. Doin't Great
2. s.06.09.2016 FWB-o White Bonaparte om. Grandefelt e. January
3. s.11.10.2016 FWB-t White Nagini om. Kida, VRL-08368 e. Fringe Division
4. s.05.02.2018 sf-t Valyria du Boux om. Romilly e. Elyria Du Thielle