Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Everest x Season's Tropical

Musta (EE/aa) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Ori
12.11.2008, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-I, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja , Blackmore Stud, NLD Koulutustaso Grand Prix / 90cm
Maahantuoja VRL-10105 Kapasiteetti Grand Prix / 90cm

Nevermore

Davis osti Nevermoren isolta Pjotr Tysonin kilparatsastustallilta Saksasta, jonne se oltiin myyty kasvattajaltaan Blackmore Studista. Saksassa Nevermoresta oli tullut lähes käsittelykelvoton, sillä se ei sopeutunut ison ratsastustallin jatkuvasti vaihtuviin ihmisiin ja kovaan hälinään. Davis kuitenkin näki orissa kovasti potentiaalia, kunhan sen villin luonnon ensin kesyttäisi. Tällöin hän ei arvannut kuinka paljon työtä ori tosissaan tarvitsisi tullakseen yhteiskuntakelpoiseksi hevoseksi, saatika kunnon kilparatsuksi.

Valmentajamme olivat aluksi ihmeissään, mitä luuskia taas raahaamme talliimme, kun Nevermore saapui Romillyyn. Pian kuitenkin kävi ilmi, että käsissämme oli todellinen helmi: Nevermore oli aivan uskomattoman hyvä ratsastaa, kunhan sen kanssa vain pääsi yhteisymmärrykseen ja käsitteli sitä silkkihansikkain. Niinpä Nevermore sai jäädä pysyvästi Romillyyn, emmekä enää luopuisi siitä mistään hinnasta, sen jo jätettyä ensiluokkaisia jälkeläisiäkin talliin.
Palkittu KRJ:n laatuarvostelutilaisuudessa I-palkinnolla 15.2.2017 pistein 8 + 40 + 20 + 20 + 15 = 103 p.

Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 11.3.2017 pistein 9+3+4½+9½+3+6+4½+5+8(58,333%)
Nevermore on herkkäsieluinen ja –hipiäinen ori, joka kaipaa itselleen yhtä luottoihmistä, jonka kanssa jakaa ilot ja surut. Yhdenihmisen hevonen kun Nevermore on, se ei juurikaan pidä eläinlääkäreistä, kengittäjistä tai muista turhanpäiväisistä ihmisistä ympärillään, vaikka näitä sietääkin.

Nevermore rakastaa kouluratsastukseen liittyvää näpertämistä ja perfektionistisuutta. Sen kanssa voi treenata samaa kuviota huippuunsa asti vaikka koko päivän orin väsymättä siihen. Nevermoren näyttävät liikkeet ja hyvä kokoamisaste takaavat isot pisteet kilpailuissa, vaikka kaikki muu ei menisikään nappiin. Se kuuntelee ratsastajaansa pilkuntarkasti, joka joskus tuottaa ongelmia, kun avut eivät osukaan aivan millilleen oikeaan kohtaan.

Kilpailuissa Nevermore sädehtii, vaikka se ei rakastakaan kaikkia ihmisiä ja suurta huomion määrää, se ymmärtää kouluradan olevan näytön paikka. Radalla Nevermore esittää kaikki liikkeet täydellisyyttä hipoen korvat hörössä ja häntä vispaamatta. Kauniisti radalla liitelevä Nevermore onkin tuomareiden suosikki, koska sen näkee nauttivan jokaisesta askeleesta, jonka se ottaa.

Kotona Nevermore tarvitsee sen oman hoitajansa ja ihmisensä, jonka kanssa hommat sujuvat. Vieraamman ihmisen kanssa Nevermore on hieman arka ja epäileväinen. Jos Nevermore jää ilman luottoihmistään, se muuttuu ajan kanssa hermostuneeksi ja ilkeäksi näykkijäksi. Luottoihmisensä kanssa Nevermore on oikea lellikakara, kun hoitaja tietää millä harjalla harjataan mistäkin kohtaa ja kuinka turparemmin pehmusteet tulee asentaa, jotta ne eivät ärsytä oria.

Tarhaillessaan Nevermore pitää tarkkaa kuria alamaisilleen, vaikka se ei olisikaan lauman ylin pomo. Nevermore päästää parhaan kaverinsa jakamaan heinäkasansa, mutta auta armias, jos joku muu sille yrittää. Yleensä Nevermore ei alistu varsamaisiin typeriin leikkeihin, vaan se mieluummin seistä jököttää paikoillaan ja tutkailee ympäristöään pää korkealla. Joskus se kuitenkin innostuu kunnon pukkilaukkoihin oikean kaverin kanssa ja jälkeenpäin ori näyttääkin vähän hölmistyneeltä, kun se on alentunut lapsellisiin leikkeihin nolaten itsensä.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Everest evm
m, 168cm, kwpn
Monument evm
rn, 170cm, swb
Governor evm
Geneva I evm
Mayan M evm
rn, 167cm, kwpn
Eston evm
Mi Dawn evm
Season's Tropical evm
m, 164cm, kwpn
Ottawa evm
mkm, 168cm, holst
Oliver Twist evm
Deborah evm
Taiga evm
m, 170cm, kwpn
Siberia evm
Tambourine Wil evm

Jälkeläisiä yhteensä 6
1. s.30.11.2016 KWPN-o Tamerlane v.d. Romilly KRJ-I, KWPN-II, Q om. Romilly e. Bedtime Story
2. s.30.11.2016 KWPN-o Poet v.d. Romilly Fn, KTK-I om. Anne L. e. Saratoga
3. s.12.01.2017 KWPN-t Hushabye v.d. Romilly om. Marksman Sporthorses e. Bedtime Story
4. s.04.02.2017 KWPN-t Dizzy Miss Lizzy om. Roibrant e. Rubber Soul
5. s.14.01.2017 KWPN-o Neverland v.d. Romilly om. Adina e. Es Vedra
6. s.01.01.2018 KWPN-o Grotesque v.d. Romilly om. Zonjiet Stud e. Of Want and Misery