Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Attor x Of Want And Misery

Voikko sabino (ee/Aa/nCr/nSb) - Hollanninpuoliverinen - 170cm - Tamma
30.12.2016, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja VRL-05567 Romilly Koulutustaso Grand Prix / 110cm
Kapasiteetti Grand Prix / 110cm

Of Sound And Silence

Olin jo luopumassa Silencen emästä Of Want And Miserystä, kun tarjoutui mahdollisuus teettää sillä jälkeläinen jollakin Zonjiet Studin hienoista oreista. Pitkän ja hartaan harkinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että Attorista tulisi tämän varsan isä, sillä todennäköisyys saada voikko varsa oli suurempi. Toiveinani oli joskus kasvattaa oma tuplavoikko varsa ja tästä varsasta tulisi mahdollisesti kelpo vanhempi sille tulevaisuuden toiveelle.

Eipä aikaakaan, kun ensimmäinen erikoisvärinen varsamme syntyi. Olimme haljeta ylpeydestä, kun pieni Silence kipitti emänsä rinnalla ja kompuroi pitkiin honteloihin jalkoihinsa. Vaikka varsa oli ehkä maailman suloisin näky huolehtivan emänsä kanssa, emme olisi millään malttaneet odottaa sen kasvavan isoksi, sillä kouluradat eivät olisi enää entisensä tämän kaunokaisen päästyä valloittamaan maailmaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Sound on lempeäkatseinen tamma, joka on luonteeltaan vähintään yhtä kultainen kuin peitinkarvansakin. Sen kanssa viettää mielellään aikaa huonompanakin päivänä, sillä sympaattisen tamman seura saa varmasti omankin mielialan kohentumaan. Sound pitää kaikista ja kaikesta eikä sitä juuri koskaan näe nyrpistelemässä naamaansa hoitajan toiminnalle tai nahistelemassa toisten hevosten kanssa laumahierarkiasta.

Sound on hyvin mutkaton ja helppo käsiteltävä. Sen kanssa sujuu kaikki toimenpiteet harjaamisesta kengityksiin ilman sen suurempia ongelmia. Tarhasta tai laitumelta Soundin saa helposti kiinni ja vähänkin huonommalla säällä se tuleekin tarhan portille vastaan ihmisen nähdessään. Taluttaessa tamma seuraa nätisti vierellä pysähtelemättä tai nykimättä turhia. Karsinassaan Sound seisoo rauhassa aloillaan ja antaa hoitajan toimittaa asiansa. Pyydettäessä se väistää ja kaviotkin nousevat taisteluitta. Satuloiminen ja muu varustaminen sujuvat myös varsin kivuttomasti. Eläinlääkärin toimenpiteet ja kengitys ovat Soundille tuttuja hommia eikä se temppuile erikoisiempienkaan toimenpiteiden aikana.

Ratsastaessa Sound on hyvin herkkä ja vahvasti eteenpäinpyrkivä hevonen. Se tarvitseekin selkäänsä pehmeäkätisen ratsastajan, joka hallitsee myös istuntansa hyvin. Liian koville ohjasotteille Sound turtuu nopeasti ja alkaa purra kuolaimeen kiinni muuttuen etupainoiseksi. Myös painoavuille herkkä tamma menee lisäksi kovasti heiluvasta ja painopistettään muuttavasta ratsastajasta hämilleen ja alkaa kiemurrella yrittäessään seurata apuja. Sound onkin jokseenkin haastava ratsastettava, mutta oikeanlaisella ratsastajalla siitä löytyy reilusti potentiaalia vaativimpiinkin koululuokkiin. Parhaimmillaan Sound vastaa pienimpiinkin apuihin tarkasti ja kantaa itsensä kauniisti. Kouluradalla sen vahvuuksia ovatkin erinomainen kokoamisaste ja herkkyys avuille. Esteitä Sound hyppää ihan hyvin ja sen kanssa onkin mukavaa vaihtelua hypätä jokunen este silloin tällöin. Maastossa tamma on välillä turhankin reipas, mutta hyvin hallittavissa eikä se yleensä pöllöile turhia.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Attor
KRJ-II, KTK-III
perl sab, 169cm, kwpn
Amor evm
vkko
Azalot evm
India evm
Nidette evm
vkko
Ruaner evm
Nadeejn evm
Of Want And Misery
KRJ-I

m, 170cm, kwpn
Boon Misery evm
rt, 165cm, kwpn
Beumers evm
Cry Baby evm
Waleria evm
m, 168cm, kwpn
Shocking evm
Wattana F. evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.13.01.2018 KWPN-o Cazenovia Fall om. VRL-01725 i. Ironlake v.d. Romilly
2. s.04.02.2018 KWPN-t Beyond Good And Evil om. Romilly i. Pacific des Îles
3. s.21.03.2018 KWPN-o Sundance v.d. Romilly om. Harmaatuulen Oriasema i. Great Plains