Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Boon Misery x Waleria

Musta (Ee/aa) - Hollanninpuoliverinen - 170cm - Tamma
11.11.2003, 20-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-I, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Michael Rogers, Pure Warmbloods Koulutustaso Grand Prix / 80cm
Maahantuoja davis, VRL-10105 Kapasiteetti Grand Prix / 80cm

Of Want and Misery

Misery ostettiin isolta farmilta, jossa se oli seissyt pellon perällä hieman unohdettuna. Pakkohuutokaupassa ihastuimme Miseryyn ja tiesimme sen emälinjan olevan mahtava. Halvalla myyty Misery osoittautuikin emälinjansa veroiseksi.
Palkittu KRJ:n laatuarvostelutilaisuudessa I-palkinnolla 15.3.2017 pistein 6,5 + 40 + 20 + 22 + 15 = 103,5 p.

Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 3+10+4+3½+4+10+5½+9½+3(58,333%)
Misery on luonteeltaan varsin helppo ja vaivaton hevonen. Sitä voi käsitellä hieman kokemattomampikin ihminen ongelmitta ja sen kanssa hoituu erikoistoimenpiteetkin tuossa tuokiossa. Eläinlääkärit ja kengittäjät suorastaan rakastavat Miseryä. Harjatessa Misery seisoskelee tyytyväisenä aloillaan eikä sitä tarvitse sen enempää sitoa kiinni. Tamma väistää aina nätisti pyydettäessä ja kaviot nousevat puhdistettavaksi ilman vastustelua.

Ratsastaessa Misery kuuntelee ja noudattaa apuja tarkkaavaisena ja se tuntuu suorastaan nauttivan koulutyöskentelystä. Miseryllä on luonnostaan pehmeät ja matkaavoittavat askeleet, joihin on helppo mukautua. Se liikkuu hyvin ylämäkeen ja osaa käyttää voimakasta takaosaansa oikein. Miseryn kanssa onnistuu helposti niin taivuttelut ja lisäykset kuin vähän vaativammatkin kokoamista vaativat piaffet ja passaget. Tamma ei ole erityisen herkkä ja antaakin paljon ratsastajan virheitä anteeksi.

Hyppääjänä Misery ei ole mikään luonnonlahjakkuus eikä sillä esteitä ole koskaan kovin tosissaan treenatukkaan. Kyllähän se yli menee jos pyydetään, mutta mikään suuri nautinto eivät estetreenit tammalle ole. Sen sijaan tarkkuutta vaativat kavalettiharjoitukset onnistuvat Miseryltäkin ja niitä sillä harjoitellaankin ajoittain perinteisten koulutreenien tueksi.

Maastoillessa Misery tarvitsee yleensä kaverikseen jonkun hieman viileähermoisemman hevosen, sillä kentän aitojen ulkopuolella tamma tykkää nähdä kaikenlaisia mörköjä ja muita otuksia pusikoissa. Toisen hevosen seurassa tamma on oiva maastoilukaveri ja sekin osaa nauttia pidemmistä laukkapyrähdyksistä pellonreunassa.

Kisapaikalla Misery on hyvinkin rauhallinen ja tekisi mielellään tuttavuutta kaikkien kanssakilpailijoidensa kanssa. Misery ei turhia stressaile ja antaa tehdä kaikki toimenpiteet niinkuin kotonakin. Radalla tamma on yleensä hieman latautuneempi kuin kotitreeneissä, mutta ei hötkyile turhia ja osaavalla ratsastajalla suuntaa ylimääräisen energiansa oikeisiin asioihin. Kuljetuskaan ei tuota suurempia ongelmia, vaikka helpompaa se yleensä on kaverin kanssa.

Misery on oikea laumasielu ja viettää mielellään aikaansa muiden hevosten kanssa. Yksinolosta se ei pidä ja vaatii seurakseen ainakin yhden lajitoverin tarhaansa. Seurastaan Misery ei ole kovin nirso vaan kelpuuttaa kaikenlaiset hevoset omaan porukkaansa.Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Boon Misery evm
rt, 165cm, kwpn
Beumers evm
m, 162cm, xx
Bloodhunter evm
Snow White evm
Cry Baby evm
rn, 167cm, hann
C'moon evm
McCartney's Memories evm
Waleria evm
m, 168cm, kwpn
Shocking evm
rt, 169cm, kwpn
Comic Lover evm
Abby evm
Wattana F. evm
m, 165m, kwpn
What's That evm
Wenona evm

Jälkeläisiä yhteensä 5
1. s.14.05.2010 KWPN-o Timothy v.d. Bogart KRJ-I, YLA1, KWPN-I, SG om. Romilly i. Barbaro
2. s.01.01.2017 KWPN-t Of Hope and Despair SG om. Romilly i. Ghaston Grey
3. s.30.12.2016 KWPN-t Of Sound and Silence om. Romilly i. Attor
4. s.24.02.2017 KWPN-t Of Forfeit and Victory om. Romilly i. Xylon Skender
5. s.01.01.2018 KWPN-o Grotesque v.d. Romilly om. Zonjiet Stud i. Nevermore