Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Cabot x Dorothy

Ruunikko (Ee/Aa) - Oldenburg - 168cm - Tamma
10.11.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KTK-II, FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja yersinio Oldfinion Dressage Koulutustaso Grand Prix / 70cm
Kapasiteetti Grand Prix / 70cm

Oldfinion Catelyn

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Kantakirjattu Hevoskantakirjaan II-palkinnolla lisätilaisuudessa 28.2.2018 pistein 18 + 18 + 18 + 18 = 72p.

First Champion RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 10+5½+6½+10+10+4½+6½+4½+7½ (72,222 %)
Catelyn on sellainen hevonen, jota voi varsin hyvin kuvailla sanalla "tammamainen". Se on fiksu ja osaava kouluratsu, mutta vaatii niin maastakäsin kuin ratsastaessakin paljon. Catelynin kanssa tulee toimeen kun jaksaa pysyä kärsivällisenä ja kohdella tammaa silkkihansikkain.

Ratsastaessa Catelyn osaa olla hyvinkin vaativa. Se on äärimmäisen herkkä ja tarvitsee pehmeäkätisen ratsastajan, joka hallitsee hyvin kehonsa. Tällaisen kuskin löytyessä Catelynista kuoriutuukin varsin mallikas kouluratsu, jolta löytyy liikettä ja taitoa aina GP-luokkiin asti. Parhaimmillaan Catelyn onkin eteenpäinpyrkivä ja yhteistyökykyinen. Se ei anna kuitenkaan mitään ilmaiseksi ja huonolle päälle sattuessaan keksii mitä mielikuvituksellisimpia keinoja osoittaa mieltään - toisena päivänä se saattaa poukkoilla minne sattuu kuuntelematta ratsastajaa lainkaan ja toisena taas liikkua hyvin vastentahtoisesti. Kaikenkaikkiaan Catelynin kanssa pärjää hyvin kun osaa asiansa, osaamattomille ratsastajille se kyllä antaa palautetta virheistä varsin kärkkäästi.

Käsiteltäessä Catelyn on varsinainen kiukkupussi. Se sietää hyvin harvoja ihmisiä ja niitäkin vain hyvinä päivinä. Catelyn onkin parasta hoitaa käytävällä sen oman karsinan sijaan. Tamma osaa olla suorastaan ilkeä niin halutessaan eikä sen hampaat ole harvinainen näky hoitaessa. Useimmiten hoitotoimenpiteet saa suoritettua kunhan jaksaa pysyä kärsivällisenä. Eläinlääkäriä ja kengittäjää Catelyn tuntuu vihaavan sydämensä pohjasta. Erikoisemmat toimenpiteet saa kyllä suoritettua tamman kanssa, mutta Catelyn yrittää parhaansa mukaan tehdä niistä mahdollisimman hankalia. Vaikka Catelyn onkin suurimman osan ajasta kauniisti sanottuna vaikea, on silläkin hyviä päiviä. Toisinaan se näyttää jopa vähän nauttivan harjailusta eikä jaksa panna vastaan edes kavioita puhdistaessa.

Catelyn viihtyy pääasiallisesti hyvin muiden tammojen seurassa. Ainoastaan silloin kun yhdelläkään tammalla on varsa alla Catelyn täytyy tarhata yksin. Se on hyvin suojeleva emä omille varsoilleen ja omisi mielellään myös muiden varsat.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Cabot
KTK-II
rt, 168cm, old
Cobalt evm
Coldmaster evm
Tijuana evm
Daniela von Wienn evm
Ehrfürchtige evm
Diana von Wienn evm
Dorothy
VIR MVA ch., VSN N Ch., KTK-III, KRJ-I, YLA3
rn, 168cm, old
Lajos evm
old, 170cm, rn
Laird evm
Haven evm
Dorthana evm
old, 170cm, rn
Cheney evm
Domiane evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.26.12.2016 KWPN-t Calanthe v.d. Romilly om. Zodiac Stables i. Timothy v.d. Bogart
2. s.24.02.2017 KWPN-o Dominator v.d. Romilly om. Romilly i. Domestic HMS
3. s.01.01.2017 KWPN-o Hanoi Star om. Romilly i. Ish Seoul Sky
4. s.01.01.2018 KWPN-o Gucci v.d. Romilly KTK-II, Q om. Escapisme i. Armani v.d. Bogart