Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Graviton Fall x Kyoto Fall

Rautias (ee/AA) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Tamma
17.1.2017, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Osaka Fall

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Kauniin värinsä emältään perinyt Osaka on luonteensa puolesta tullut selvästi enemmän isäänsä. Jo varsasta asti Osaka on ollut aina menossa johonkin eikä se malttaisi pysyä paikoillaan sekuntiakaan. Tarhassa se saa villiintymiskohtauksia muka pelästyessään jotain ja tallissa Osaka alkaa pyöriä karsinassaan turhautuessaan. Käsiteltävyydeltään Osaka on kuitenkin ihan hyvä eikä se ole mikään ongelmahevonen, vaikka hieman kärsimätön onkin. Tamman kanssa täytyykin pysyä kärsivällisenä eikä hyvästä huumorintajusta ole haittaakaan.

Käsiteltäessä Osaka on vallan mielenkiintoinen tapaus. Tarhasta se kyllä tulee erittäin mielellään eikä kiinniottamisen kanssa ole ongelmia, mutta taluttaessa se ei jaksaisi millään pysyä pienen ihmisen vauhdissa vaan juoksisi mielellään täyttä päätä. Osaka tottelee kyllä hyvin eikä se ala väkisin repiä riimunnarua käsistä vaan kokeiltuaan saisiko tällä kertaa juosta talliin tyytyy kohtaloonsa ja hidastaa sen verran, että hoitaja pysyy mukana. Karsinassa Osaka kannattaa pitää ehdottomasti kiinni ja toinen hyvä vaihtoehto on laittaa se käytävällä kuntoon. Osaka nimittäin pyörii ja sättää omiaan eikä aina huomaa tallovansa siinä samalla jonkun varpaille. Kaikki toimenpiteet harjauksesta satuloimiseen on hyvä suorittaa ripeästi, sillä Osaka kyllä keksii odotellessaan kaikkea oheistoimintaa itselleen.

Ratsastaessa Osaka säilyttää hyvin kaikessa muussakin toiminnassaan ominaisen eteenpäinpyrkimyksensä. Haasteellisinta tamman ratsastuksessa onkin kohdistaa tämä energia työntekoon eikä ylimääräiseen pelleilyyn. Osaka vastaa hyvin apuihin ja osaa olla varsin yhteystyökykyinen halutessaan, mutta hieman kärsimättömänä tapauksena se kyllästyy helposti tylsiin juttuihin. Sileän treenit ovatkin sille inhottavinta puuhaa, vaikka se kyllä taitaakin koulukiemuroita verrattain hyvin ja osaa kantaa itsensä kauniisti. Tamma täytyykin laittaa toden teolla työntouhuun antamatta sille sekuntiakaan aikaa keksiä mitään omasta mielestään hauskempaa. Osakan kanssa on myös valttia, kun tuntee sen temput entuudestaan eikä sivuloikat ja pukittelut tule yllätyksenä. Esteillä Osaka onkin jo helpompi tapaus, sillä se tuntuu itsekin pitävän vauhdikkaista hyppytreeneistä. Osaka hyppää hyvällä tekniikalla ja se on vähän turhankin itsevarma hyppääjä omaksi edukseen. Vauhtiakaan tammalta ei puutu radalla ja se kuumuu herkästi. Ratsastajalta vaaditaankin Osakan kanssa hyvää ennakointikykyä ja taitoa pitää se aisoissa radalla.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Graviton Fall
rn, 170cm, kwpn
God Particle
ERJ-I, KWPN-I, YLA1, FC
rn, 168cm, kwpn
Majoron evm
Gotha Fenice evm
Trinidad Scorpion
ERJ-I
rn, 164cm, kwpn
Gregor evm
Cayenne Golden evm
Kyoto Fall
rt, 166cm, kwpn
Cortés 12
rt, 165cm, kwpn
Cabanillas 21 evm
SL Carmina evm
Nagano Flame
rn, 167cm, kwpn
Firewalker evm
Sapporo evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.25.01.2017 KWPN-o God of War om. Romilly i. Art of War
2. s.09.02.2017 KWPN-t Okayama Fall om. Romilly i. Santiago Joe