Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Spanish Bars x Portaferry Star

Ruunikko (Ee/AA) - Hollanninpuoliverinen - 172cm - Ori
23.6.2012, 22-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, YLA1, KTK-II, KWPN-I, SG

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Bogart&Britanov Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Quinto Real

Quinto otettiin edesmenneestä Bogart&Britanovista mukaan emänsä, yhden menestyksekkään kantatammamme, Portaferry Starin vuoksi. Quinton isäkään ei ollut hullummin kilparatsastuksessa suoritunut, vaikka se ei ihan Quinton emän tasolle yletykään. Quinto oli ehtinyt myös kilpailla Bogart&Britanovin aikana sijoittuen kymmenen kertaa, eikä orin ulkonäössäkään ollut moitteen sanaa. Quintolla oli tuolloin myös teetetty jo yksi jälkeläinen, White Raindance, jolle halusimme tarjota paremmin menestyneen isän.

Quintolle toivoimmekin menestyksekästä uraa kilpahevosena, sillä onhan se oma kasvattimme. Varsasta asti kilpahevoseksi kasvatettu Quinto on rautainen suorittaja, jonka kanssa huonoihin tuloksiin ei ole tyytyminen. Innokkaasti työnsä jo Bogart&Britanovissa tehnyt Quinto onkin edelleen yksi mielekkäimpiä hevosia ratsastaa. Laadukkaasti kilpauraansa jatkaneen orin kanssa toiveena onkin seuraavaksi jalostusoriksi siirtymisen ohella käydä esteratsastusjaoksen laatuarvostelussa ja mahdollisesti yleislaatuarvostelussakin.


Palkittu I-palkinnolla ERJ:n laatuarvostelussa 28.2.2017 pistein 7,5 + 40 + 20 + 20 + 15 = 102,5 p.

Palkittu YLA1-palkinnolla Yleislaatuarvostelun helmikuun tilaisuudessa pistein 37 (18+19) - 33 (21+12) - 17 - 18 - 4 = 109p. Tilaisuuden 3. parhaat pisteet.

Superior Grade RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 28.2.2017 pistein 7½+6½+7+6+6½+9+9½+9+8
(76,667%)

Kantakirjattu II-palkinnolla Hevoskantakirjan tilaisuudessa 10/18 pistein 18 + 18 + 17 + 18 = 71p.


Palkittu I-palkinnolla KWPN-yhdistyksen laatuarvostelussa 11/2018 pistein 3 + 2 + 41 + 10 + 10 + 10 = 76p. Tilaisuuden paras ori.
Kärttyisä, mutta sisimmiltään ihan lupsakka Quinto, vaatii oman tilansa tilanteessa kuin tilanteessa. Ratsastettaessa se potkii liian lähelle tulevia hevosia ja karsinassa hoidettaessa se luimii ja mutristelee naamaansa ilkeän näköisesti. Laidunloman jälkeen Quinto kuitenkin tulee ihan kylkeen kiinni rapsuteltavaksi ja selkeästi kaipaa huomiota osakseen.

Quinto tekee työnsä aina rehellisesti ja hyvin. Se ei ole liikkeidensä puolesta paras kouluratsu, mutta se hyppää kauniisti ja sulavasti kuin kissa. Quinto pudottaa puomeja aniharvoin, mutta sen kanssa joutuu tekemään töitä lyhyiden teiden eteen hieman liian pienen laukan vuoksi. Quinto rakastaa työntekoa ja se on aina innoissaan lähdössä millaiselle lenkille tahansa, sille ei ole niin väliä väännetäänkö maneesissa pikkutarkkaa treeniä vai lähdetäänkö maastoon humputtelemaan.

Hoidettaessa Quinto ei ole mikään helpoin tapaus ja karsinassa sitä ei kannatakaan käsitellä ollenkaan, jos se ei aivan välttämätöntä ole. Quinto antaa harjata ja varustaa hyvin, mutta liiallista lässyttämistä ja hempeilyä sen pää ei kestä ja sen ilmeestä tulee hapan kuin se olisi syönyt sitruunoita. Oikeanlaisella käsittelyllä ja omalla rauhalla Quinto on kuitenkin varsin leppoisa kaveri ja salaa se kaipaakin kaikenlaista säpinää elämäänsä.

Vaikka Quinto onkin muuten hieman hapannaama, muuttuu se kilpailuissa varsinaiseksi nössöksi. Ori kaipaa huomiota ja kävelee pää kiinni taluttajan kädessä kuin sitä ujostuttaisi. Tutun ja turvallisen ihmisen huomassa Quinto suoriutuu kilpailuista kunnialla, mutta vieraan ihmisen matkaan annettuna se stressaa niin paljon, että on aivan hiestä märkä. Vieraalla ratsastajalla Quinto kyllä suorittaa vaaditut tehtävät kunnialla, mutta taustajoukkoihinsa se kaipaa aina jonkun luottoihmisen.

Laitumella Quintoa voi pitää muidenkin orien kanssa, se suhtautuu aika rennosti kaikenlaisiin kavereihin, mutta liian ahtaalla laitumella sitä alkaa selvästi liika läheisyys ahdistamaan. Quinto harrastaa mielellään rapsutushetkiä ja kilpajuoksuja kaverin kanssa, kunhan arvojärjestyksestä on otettu ensin selvää.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Spanish Bars
rn, 170cm, kwpn
Spandau Ballet evm
rn, 177cm, kwpn
Jungle Fever xx evm
Gold evm
Black Diamant evm
m, 168cm, kwpn
Iago II evm
Black Narcissa evm
Portaferry Star
ERJ-I, YLA1, VPVL-I, KWPN-I, FC
rn, 170cm, kwpn
Patriot Dky evm
m, 172cm, kwpn
Fatherland evm
Chimaera evm
Missile evm
rn, 168cm, kwpn
Gravity's Rainbow xx evm
Londow evm

Jälkeläisiä yhteensä 5
1. s.18.11.2016 KWPN-o Niño Precioso ERJ-I, Q om. Romilly e. Sakura Fall
2. s.16.09.2012 FWB-t White Raindance om. VRL-08808 e. Lux Aeterna
3. s.06.01.2017 KWPN-o Rex v.d. Romilly ERJ-II, KTK-II, Ch, Pr, Q om. VRL-08368 e. Tasmanian Red
4. s.13.01.2017 KWPN-t Agnus Dei om. Romilly e. Divide Et Impera
5. s.14.03.2018 KWPN/Hann- o. Bolívar/Calisto/Diego t. Ianeira/Menippe/Thaleia Fall om. Myynnissä e. Kallianeira Spider