Virtuaalihevonen | A sim-game horse
 Perustiedot Hollanninpuoliverinen, Tamma, Ruunikko sabino (Ee/Aa/nSb),163cm

Painotuslaji: Kouluratsastus
Koulutustaso: Prix St. Georges / 100cm (Tavoitetaso: Grand Prix / 120cm)

Omistaja: VRL-10105 ja VRL-05567
Maahantuoja: VRL-05567
Kasvattaja: , Steen Stoeterij

Syntynyt 2.7.2016, 5-vuotias(Satunnainen ikääntyminen)
 Jalostuskäytössä
 VH16-012-0418


Quintessential RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 11.3.2017 pistein 5+4+4½+5+7+4½+9+4½+4½
(53,333%)

  Kilpailukalenteri
  Lue päiväkirjaa


Kuvista kiitos Midas-Touch Warmblood Stud
Kaikki tekstit omistajien käsialaa ellei toisin mainita.


Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Laiska ja ahne Rubber makoilisi mieluiten tarhassa kaiket päivät ja kierisi mudassa mutustellen ruohontupsuja. Rubber on kuitenkin helppo saada työskentelemään ruokapalkalla ja muutama kipakka komennus yleensä karkottaa viimeisetkin unihiekat tamman silmäkulmista. Kun Rubberin on saanut heräteltyä, se alkaa taipumaan kaikenlaisiin koitoksiin vaivattomasti.

Aina uninen Rubber on erittäin helppo hoitaa, se ei varsinaisesti kaipaa pitkiä puunaussessioita, mutta se jaksaa seistä möllöttää paikoillaan kuinka kauan tahansa. Ja sehän sopii kulmakunnan pahimman mudassa kieriskelijän luonteenpiirteeksi vallan mainiosti. Jalkojen nosto sille tuntuu olevan erittäin raskasta ja kengittäjän suosikki tamma ei olekaan. Rubber nojailee juuri nostettuun jalkaan koko painollaan, eikä mukamas millään jaksaisi pitää sitä ylhäällä. Taas napakan komentamisen jälkeen tamma yleensä ryhdistäytyy hetkeksi, mikä ei tietenkään kengittäjää isomman työn tekijänä juuri helpota.

Ratsastaessa Rubberia saa alkuun herätellä voimakkaasti ja eteenpäinpyrkimys on osattava kaivaa siitä esiin. Oikealla ratsastajalla ja tarkoilla säännöillä Rubber on näyttävän näköinen ja kaunisliikkeinen kouluratsu, jolta onnistuu kaikenlaiset kiemurat vaivattomasti kuin parhaaltakin parkettien partaveitseltä. Huonommalla ratsastajalla Rubber valuu pitkäksi sekä huonosti kootuksi ja sen askeleet alkavat laahaamaan ja lyhentymään.

Esteiden ylitse Rubber ei viitsi hypätä, sen saa väkisin puskettua esteradan läpi silloin tällöin. Ja nimenomaan läpi, Rubber ei turhia jalkojaan jaksa nostella ja puomit putoavat tämän tästä. Maastoratsuna Rubber on varsin mukava, se ei pelkää mitään ja pysyy hyvin käsissä sänkipeltolaukankin jälkeen. Rubber ei kuitenkaan ole mikään kiipeilijä, vaan kömpelys kompuroi metsäpoluilla jatkuvasti.

Ulkoillessaan Rubber, kuten sanottu, kaikkein mieluiten makoilisi ottamassa aurinkoa ja herkuttelisi ruohon korsilla. Se sopiikin tarhakaveriksi melkein kaikille tasaisen ja rauhallisen luonteensa vuoksi. Rubber toimii hyvin myös hermoheikkojen rauhoittamiseen, koska sen tyyneys tuntuu suorastaan tarttuvan muihin hevosiin.
  Suku ja jälkeläiset
Tuontisukuinen
Montezuma evm
rt sab, 172cm, kwpn
Monte Carlo evm
rn sab, 170cm, dwb
Mister Wu evm
Morning's Nereide evm
Pandora evm
rn, 168cm, kwpn
Adonis evm
Polonaise evm
Brigantia evm
rn, 170cm, kwpn
Glooscap evm
rn, 168cm, xx
Grannus II evm
Sirona evm
Solitaire Bellona evm
rn, 168cm, kwpn
Alastor evm
Belle Poule evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.31.01.2017 KWPN-t Roll Over Beethoven om. Romilly i. Donatello 85
2. s.04.02.2017 KWPN-t Dizzy Miss Lizzy om. Roibrant i. Nevermore
evm Hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.

  Lue sukuselvitys