Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
God Particle x Graff Pink

Ruunikonkimo (Ee/AA/Gg) - Hollanninpuoliverinen - 167cm - Tamma
1.11.2016, 10-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Sakura Fall

Sakura on molempien vanhempiensa ensimmäinen varsa ja Romillyn ensimmäisiä kasvatteja. Se syntyi loppuvuodesta 2016 emälleen Graff Pinkille hyvin sujuneen tiineyden päätteeksi. Jännitimme hieman varsomista Pinkin ollessa vielä ensikertalainen, mutta kaikki meni kuin menikin hyvin ja pian terve tammavarsa hoiperteli emänsä vierellä. Sakura on sittemmin itsekin varsonut kaksi kertaa; upean palkitun orivarsan Ninon ja esteradoilla menestyneen tammavarsan Shinobin.
Palkittu Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 11/2018 I-palkinnolla pistein 5 + 41 + 25 + 22 + 15 = 105p.
Sakura on oppinut paljon emältään ja ne ovatkin hyvin samankaltaisia hevosia kaikinpuolin. Sakura on samaan tapaan herkkä käsiteltäessä, mutta yllättävän miellyttävä ja yhteistyökykyinen ratsastaa. Joitain erojakin näistä kahdesta löytyy, sillä päinvastoin kuin emänsä, Sakura tulee erinomaisesti toimeen muiden hevosten kanssa ja se tarhaakin mieluiten kaverien kanssa.

Niin kuin edellä mainittiin, käsiteltäessä Sakura on varsin herkkä ja vaatii rauhallista otetta. Sakuran kanssa ei sovi toimia äkkipikaisesti tai käyttää kovia otteita, sillä se ilmaisee epämukavuutensa varsin kärkkäästi. Parhaiten tamman kanssa tulee toimeen, kun se saa oleilla vapaana omassa karsinassaan ja kaikki käsittely tehdään niinsanotusti silkkihansikkain. Satuloimisesta Sakura ei erityisemmin nauti ja yleensä se irvisteleekin pelottavan näköisesti, mutta mitään näykkimistä tamma ei harrasta. Suitset ja muut varusteet Sakura antaakin laittaa jo nätimmin. Eläinlääkäri ja kengittäjä eivät ole Sakuran suurimpia ystäviä, mutta oikealla käsittelyllä erikoisemmatkin toimenpiteet onnistuvat ongelmitta.

Ratsastaessa Sakura on varsin eteenpäinpyrkivä ja nopea hevonen, jolla riittää kapasiteettia isoimpiinkin esteluokkiin saakka. Sileällä Sakura on toisinaan hieman kärsimätön eikä jaksaisi keskittyä koulukiemuroihin kovin kauaa. Tammalla on kuitenkin miellyttävät ja puhtaat askellajit ja se osaa kantaa itsensä hyvin niin halutessaan. Esteillä Sakura syttyykin ihan eri tavalla ja jaksaa niin tylsät kavalettiharjoitukset kuin vaativammatkin harjoitukset erinomaisesti. Toisinaan Sakura innostuu vähän liikaakin ja sitä saa jarrutella, jottei se ala sähläämään.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
God Particle
ERJ-I, KWPN-I, YLA1, FC
rn,  168cm, kwpn
Majoron evm
rn, 169cm, kwpn
Comptons evm
Fly Sugarcane evm
Gotha Fenice evm
km, 170cm, kwpn
Thunderbird evm
Gotha Mathilda evm
Graff Pink
ERJ-II, KTK-III, QS
rtkm, 167cm, holst
Ros Bayard evm
rtkm, 166cm, holst
Dendermonde evm
Cherry Blossom evm
Earth Star evm
mkm, 170cm, old
Batikan evm
Millenium Star evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.18.11.2016 KWPN-o Niño Precioso ERJ-I, Q om. Romilly i. Quinto Real
2. s.05.01.2017 KWPN-t Shinobi Fall om. Yateley Showjumpers i. Karadhras Fall
3. s.14.03.2018 KWPN-o Resistance Fall om. Harmaatuulen oriasema i. Man of War