Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Magellanic x Siryn

Ruunikko (Ee/Aa) - Ranskanpuoliverinen - 164cm - Tamma
25.12.2016, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Pierre, VRL-10531 Prime Sporthorses Koulutustaso Intermediate II / 120cm
Kapasiteetti Intermediate II / 120cm

Sandrine Prime

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Sandrine on hieman ailahtelevainen luonteeltaan ja siitä löytyy omapäisyyttä, mutta myös yhteistyökykyä ja lempeyttä. Sandrine ei ole ihan joka hoitajan käsiteltävä ja se toimiikin parhaiten jo tuttujen ihmisten kanssa. Uusien tuttavuuksien kanssa se testailee rajojaan ja hoitajan kärsivällisyyttä ennen kuin päättää kelpuuttaako kyseisen hoitajan itselleen. Sandrinen kanssa onkin osattava olla yhtä itsepäinen kuin tamma itse on ja toisaalta myös osattava antaa periksi joissain asioissa.

Käsiteltäessä Sandrine on parhaimmillaan kiltti ja hyväkäytöksinen hevonen. Se osaa kuitenkin heittäytyä hankalaksikin varsinkin uudempien hoitajien kanssa ja alkuun se tykkää leikkiä kissahiiri-leikkejä tarhasta haettaessa, vikuroida taluttaessa ja luimia uhkaavan näköisenä jokaiselle hoitotoimenpiteelle. Kunhan Sandrinen kanssa on saanut rakennettua yhdessä toimivat pelisäännöt se antaa ottaa tarhasta kiinni, seisoo karsinassa aloillaan eikä nyrpistele nokkaansa varusteillekaan. Eläinlääkärin ja kengittäjänkin kanssa Sandrine on jo oppinut tulemaan toimeen eikä erikoisetkaan toimenpiteet enää aiheuta sen kanssa ongelmia.

Ratsastaessa Sandrine on reaktiivinen ja herkkä hevonen, joka tarvitsee selkäänsä osaavan ratsastajan. Se ei siedä heiluvia tai liian kovia käsiä, epätasaista istuntaa tai levottomia jalkoja ja ilmaisee kyllä tyytymättömyytensä varsin selvästi. Mikään aloittelevien kilparatsastajien opetusratsu Sandrine ei siis ole, mutta osaavissa käsissä siitä löytyy kyllä potentiaalia ja se kulkeekin kantaen itsensä hyvin sekä käyttäen takaosaansa aktiivisesti. Sandrinella on erityisen näyttävät raviaskeleet ja se taitaakin herkkänä sekä eteenpäinpyrkivänä hevosena esimerkiksi lisäykset ja kokoamiset erinomaisesti. Kilparadalla tammalla on tapana kuumua hieman, mutta sen ylimääräisen energian saa ohjattua hyvin työskentelyyn. Esteistä Sandrine ei niin välitä eikä sen kanssa kavalettiharjoituksia enempää hypätäkään. Maastossa tamma on toisinaan turhankin reipas ja sitä saakin muistutella ettei maastolenkit ole mitään juoksukisoja.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Magellanic
rn, 169cm, sf
Toujour evm
rn, 169cm, sf
Beau evm
Valenne evm
Pérline evm
rn, 166cm, sf
Savo evm
Belhena evm
Siryn
mkm, 163cm, sf
Duarte evm
m, 166cm, sf
Dundee evm
Celesta evm
Siren evm
rnkm, 164cm, sf
Picazo evm
Sarona evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.14.02.2018 BWP-o Sacré Bleu om. Romilly i. Monsieur Ouille
2. s.21.03.2018 SF-o Granite du Milly KTK-II om. VRL-11523 i. Great Plains