Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Chicago x XM Sarah

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 169cm - Tamma
19.2.2016, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


KRJ-II, FC

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Dalton Stud Koulutustaso Grand Prix / 70cm
Maahantuoja Romilly Kapasiteetti Grand Prix / 70cm

Saratoga

Saratoga on elänyt elämänsä kaksi ensimmäistä vuotta vähemmän käsiteltynä isossa laumassa lähes luonnontilaisella laitumella saaden näin kehittää lihaksistoaan luonnollisesti varsa-aikansa. Kolmivuotiaaksi tultuaan Saratoga otettiin talliin asumaan, jossa sen koulutus aloitettiin rauhallisesti, mutta määrätietoisesti.

Asiantuntevissa käsissä Saratogasta kehkeytyikin pian lupaava kouluratsunalku. Hyvän luonteensa ansiosta se suhtautui kaikkeen uuteen kasvavalla innolla ja oppi nopeasti. Kasvattajan kanssa Saratoga pääsi näyttäytymään muutamissa helpommissa kouluratsastuskilpailuissa, jonka jälkeen se päätettiin myydä kilpailevampaan kotiin.

Saratoga esiteltiin ostajille Dalton Studin vuoden 2016 kasvattipäivillä, jossa myynnissä oli toinen toistaan hienompia puoliverilupauksia. Saratoga teki yleisöön vaikutuksen niin liikkeillään kuin ihastuttavalla luonteellaankin. Se oli selvästi kasvattipäivien halutuin nuori tamma.

Teimme tarjouksen Saratogasta ja saimmekin odotella pari viikkoa ennen kuin saimme Dalton Studista hyviä uutisia. Onnesta soikeina kävimme lyömässä kaupat lukkoon ja hakemassa Saratogan kotiin.
First Champion RHLA:n koetilaisuudessa 28.2.2017 pistein 7½+3+9½+6½+5+9+9+8+6½ (71,1%)

KRJ-II pistein 8 + 40 + 15,5 + 14 + 15 = 92,5 p.
Veikeä Saratoga on syntynyt pilke silmäkulmassaan ja se on aina innoissaan uusista asioista. Saratoga on hyvin utelias, eikä sitä jännitä suurienkaan kilpailuiden humu. Se pitää huomiosta, mutta ei elä sitä varten ja pärjää vähemmälläkin seurustelulla.

Saratoga on kiva kouluratsu. Sen liikkeet ja erityisesti käynti ovat hyviä ja näyttäviä. Saratoga kantaa itsensä nätisti ja on avuille herkkä. Toimiva ja ratsastajansa suhteen vaatimaton Saratoga sopii opetusmestariksi aremmallekin ratsastajalle. Saratoga osaa piffit ja paffit vaikka unissaan, eikä sen kanssa juuri tarvitse kilparadoilla huolehtia, jos ohjelma on kotona hyvin treenattu.

Elastinen Saratoga venyy uskomattomiin lisäyksiin, jonka ohella se kokoaa itsensä vaikka kuinka pieneen ja voimakkaasti hallittuun pakettiin. Saratogan ravi vaatii vähän treeniä, jotta se pysyy näyttävänä ja kauniina, mutta työ on sen arvoista. Laukka Saratogalla pyörii nätisti ja pysyy koottuna, sillä ei ole ongelmaa niin vaihtojen kuin vastalaukankaan kanssa ja sen kanssa on aina nautinto tehdä laukassa töitä.

Esteillä Saratoga on toivoton, sitä ei suuremmin kiinnosta hypätä ja se pudottelee tämän tästä varomattomuuttaan. Saratoga hyppää ihan nätillä tekniikalla, eikä se kieltäydy, mutta puomeja putoaa maahan enemmän kuin laki sallii. Silloin tällöin Saratogalla voidaan treenata jumppasarjoja ihan jumpan vuoksi, mutta muuten tästä tammasta ei hyppääjäksi ole.

Maastossa Saratoga on rauhallinen ja kiva kaveri, jonka kanssa on hauska tutkiskella uusia paikkoja. Saratoga katselee mielenkiinnolla uusia maisemia, eikä sitä pelota valita ventovierasta reittiä. Sitä ei hetkauta työmaakoneet tai vihaiset koirat, vaan se tallustelee lunkisti ympäriinsä ja tutustuu mielellään hurjimpiinkin traktoreihin.

Emänä Saratoga on huolehtiva, mutta ei ylisuojelevainen. Se rakastaa tutkimusretkiä pienokaisensa kanssa ja tamman ja varsan kanssa onkin ihana lähteä tekemään lenkkejä, kun molemmat ovat innoissaan kaikesta uudesta. Saratoga opettaa varsansa hyville käytöstavoille ja ne usein ottavat mallia myös emänsä uteliaisuudesta.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Chicago evm
rn, 167cm, trak
Charles GMY evm
rn, 166cm, trak
Chocotito evm
Lady Cooper evm
Late As Always evm
rt, 165cm, trak
Michelangelo evm
Riverrun evm
XM Sarah evm
rt, 166cm, kwpn
Requiem evm
m, 170cm, swb
Polka evm
Stacy's Felicia evm
Serafina evm
rn, 167cm, xx
Marabello evm
Stay Close evm

Jälkeläisiä yhteensä 4
1. s.30.11.2016 KWPN-o Poet v.d. Romilly Fn, KTK-I om. Anne L. i. Nevermore
2. s.08.02.2017 KWPN-t Sacramento v.d. Romilly om. Moonrise i. Versense
3. s.25.02.2017 KWPN-o Doodstraf v.d. Romilly om. Romilly i. Doodstrijd
4. s.04.03.2017 KWPN-o Great Gatsby KTK-II, Premier om. Roibrant i. Great Spirit