Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Thirteen Calisher x le Rêve Cassiopeia

Ruunikko (Ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 164cm - Tamma
19.12.2016, 7-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


SG

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja Hazel Savage Koulutustaso Grand Prix / 90cm
Kapasiteetti Grand Prix / 90cm

Savage Carina

Ensimmäisten ostettujen hevosten joukossa meille tullut Carina yllätti meidät iloisesti pärjäämällä kouluradoilla loistavasti. Vaikka Carina oli hienoista vanhemmista oli sen ruipeloinen varsanolemus kylvänyt meihin pienen epäilyksen siemenen. Vartuttuaan ja päästyään näyttämään taitonsa Carina kuitenkin yllätti niin meidät, kuin koko tallin henkilökunnan olemalla kilpailuissa loistokas ja ratsastaessa kevyt kuin höyhen.
Superior Grade RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 30.3.2017 pistein 10+9+9+9½+10+7½+8+6+5 (82,222%)
Luonteeltaan ystävällinen, vaikkakin hieman varautunut Carina, ei tee pahaa kärpäsellekään. Se alkuun saattaa ujostella uusien ihmisten kanssa ja vaikuttaa hieman hermostuneelta, mutta jo pienen tovin jälkeen tamma rentoutuu ja unohtaa jännittää uusia tuttavuuksia. Carina nauttii huomiosta ja onkin aina mielellään harjattavana ja hoidettavana. ”Omien” ihmistensä kanssa tamma saattaa yltyä jopa rapsuttamaan takaisin ylähuulellaan, kun sitä kyhnytetään juuri sopivasta kohdasta sään viereltä.

Ratsuna Carina on oikea unelma herkälle ja pehmeälle ratsastajalle. Kaunisliikkeinen tamma liikkuu sulavasti radalla pienin avuin, eikä sitä tarvitse turhaan komentaa kannuksilla tai raipalla. Carina rakastaa kouluratsastusta koko sydämestään, eikä se koskaan hermostu toistamaan pikkutarkkoja liikkeitä uudelleen ja uudelleen, jotta ne voidaan hioa huippuunsa. Pyörivän, voimakkaan ja matkaavoittavan laukkansa ansiosta Carina saa usein huippupisteet radan laukkaosuuksilta, eikä sen aavistuksen liian lyhyt käynti haittaa tästä syystä.

Carina muuntuu kuitenkin täysin toisenlaiseksi ratsastettavaksi kovemman ja voimakkaamman ratsastajan kanssa. Se inhoaa etenkin kovasti pohkeita käyttäviä ratsastajia, sillä sille riittäisi vain pieni sipaisu merkiksi. Carina saattaakin väärän ratsastajan kanssa väistää pohjetta liioitellun paljon ja paeta kovaa kättä nostamalla päätä ylöspäin lopulta hypäten pystyyn. Voimakkaita jalka-apuja Carina saattaa yrittää paeta myös pukittamalla. Varsasta asti kevyesti ratsastettu Carina onkin suosiolla jätetty kouluttajiensa hellään huomaan, jotta sen parhaat puolet saadaan esiin radalla kuin radalla.

Kilpailuissa Carina on varsin rautahermoinen, kunhan vieraammat ihmiset pitävät hieman etäisyyttä siihen. Carinaa pidetäänkin usein trailerissa odottamassa viimeiseen asti, sillä sen syötävän suloiset silmät keräävät erityisesti lapsiyleisöä kyselemään taputuslupaa. Isoimmissa kilpailuissa, joissa hevosille on selkeämmin rajattu oma alue, voidaan Carinaakin kävelyttää rauhassa ympäri käsihevosaluetta huolehtimatta turhista lääppijöistä. Radalle päästyään Carina loistaa kuin tähti ja tekee aina parhaansa esiintyen tuomaristolle iloisesti ja mielellään.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Thirteen Calisher
KRJ-I, KTK-I, Q, Ch
rn, 168cm, württ
Chaucer
KRJ-I, KTK-I, VIR MVA CH
rn, 168cm, württ
Canterbury Tales evm
Pickled Tink evm
Vermintide
KTK-III, VSN CH
rn, 165cm, württ
Vermicelli evm
Portia evm
le Rêve Cassiopeia
KTK-II, Q
m, 160cm, kwpn
Leader Of The Lions
KRJ-I, KV-II, KTK-II
m, 170cm, kwpn
Levin Hausgast evm
Lisbeth evm
Kiowa Mousse
KRJ-II, KTK-II
rt, 162cm, kwpn
Karaoke evm
Ka Ching evm

Jälkeläisiä yhteensä 2
1. s.24.02.2017 KWPN-t Carmina v.d. Romilly om. Romilly i. Bilingual Spider
2. s.12.03.2018 KWPN-o Borsalino v.d. Romilly om. Romilly i. Bulgari v.d. Romilly