Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Silverlode Skipper x Dance Again

Mustankimo (Ee/aa/Gg) - Hannoverinhevonen - 171cm - Ori
2.2.2015, 15-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Este- ja kouluratsastus
Kasvattaja Sonja Royal Gear Koulutustaso Grand Prix / 150cm
Kapasiteetti Grand Prix / 150cm

Skywalker RGE

Ostimme Skywalkerin Crimisiltä hänen myydessään pois vähemmän kiinnostavia hevosia, jotka muuten jäisivät ehkä vaille niiden ansaitsemaa huomiota. Crimisille ori oli tullut vuoden 2016 alussa jo valmiiksi kilpailleena jalostusorina.

Tiesimme Skywalkerin isän hyvin, sillä se oli meille tuttu jo Soulsilverin isänä. Asil rakastui Silverlode Skipperiin jo tuolloin, joten toinen sen poika tallissa tuntui hyvältä idealta. Skywalkerista tehtiinkin tarjous ja ori saapui Romillyyn muutaman mutkan kautta maaliskuussa 2017.
Ei mainittavia saavutuksia.
Skywalker on luonteeltaan kuin ihmisen mieli. Se tekee kaiken pyydetyn, no, oikeastaan jo ennen pyyntöä. Skywalker onkin tämän vuoksi ollut helppo kouluttaa ja sen kanssa on pärjätty niin este- kuin kouluratsastuksessa jopa odotuksia paremmin. Hoitaessa ori on hieman äksyhkö, mutta ratsaille päästessä sen ainutlaatuinen luonne pääsee loistamaan ja Skywalker työskenteleekin mielellään ja se on valmis tekemään ratsastajansa puolesta mitä vain.

Harjailu on Skywalkerin lempipuuhaa, ja mikäs sen parempi kimolle hevoselle. Se seisoo nätisti paikoillaan ja tutkii mielellään harjaboksia aina yhtä ihmeissään, vaikka harjat ovat ja pysyvät samoina vanhoina. Varustamisesta Skywalker ei kuitenkaan pidä ja se luimii erityisesti satuloitaessa. Skywalkerin kanssa saakin olla tarkkana, jottei saa hampaita niskaansa, juuri kun on saamassa satulaa selkään. Ori kannattaakin pitää kiinni vähintään sen ajan, kun varustus on käynnissä, jotta säästyy epämiellyttäviltä yllätyksiltä. Suitset orin päähän saa yleensä helposti, vaikka välillä suun avaamisen kanssa saakin vääntää hetken.

Ratsastaessa Skywalker käy kuin kello: aina yhtä varmasti ja eteenpäinpyrkivästi. Ori rakastaa työskentelyä niin esteillä, kuin koulussakin ja se on perinyt vanhemmiltaan sekä upean hyppykapasiteetin, että mahtavat liikkeet. Esteillä Skywalkerin kanssa tarvitsee tehdä hieman töitä, jotta sen saa vähän avoimempaan muotoon, josta on helpompi hypätä. Kauniisti liikkuva ja apuja myötäilevä ori unohtuu välillä niin kouluratsun muottiin, ettei se meinaa huomata esteitä edessään ja hypätä kunnolla.

Tarhailleessaan Skywalker on reilu kaveri, joka sopii laittaa hevosen kuin hevosen kanssa samaan tarhaan. Se rapsuttelee kaveriaan mielellään ja vahtii tämän ruokailua, jotta ”viholliset” eivät hyökkää niiden kimppuun. Niinpä tämän orin tarhaan ei kannata mennä ruokailun aikana, sillä silloin pakoon juoksu on taattu, kun Skywalker villitsee sen kilteimmänkin tarhasta haettavan juoksemaan ympäri tarhaa pää viidentenä jalkana karkuun.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Silverlode Skipper
ERJ-I, KTK-II, VIR MVA CH
m, 174cm, hann
Skylar GER
m, 169cm, hann
Berem evm
Burrfoot evm
Karlina GER
ERJ-II
rn, 175cm, hann
Jake-Knife GER evm
Karlita GER evm
Dance Again
KRJ-III, YLA2
km, 165cm, hann
WH Night Slash
m, 168cm, hann
WH Final Fantasy evm
Unique de Fondelyn evm
Unexpect Secret
km, 165cm, hann
Hummingbird evm
U For Me evm

Ei jälkeläisiä.