Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Silversoul x Talinea ZH

Ruunikko (Ee/Aa) - Trakehner - 167cm - Tamma
12.5.2017, 13-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja J. Erkens, NLD Koulutustaso Grand Prix / 70cm
Maahantuoja Chelmsford Kapasiteetti Grand Prix / 70cm

Tahara

Tahara ostettiin meille siitostammaksi Chelmsfordin siittolasta Englannista. Se oli jo kilpaillut kouluratsastuksessa Grand prix-tasolla hyvällä menestyksellä ja sille oli teetetty ensimmäinen varsakin, Chelmsford Tilby. Ensimmäisen varsansa ja oman kilpailumenestyksensä perusteella odotammekin Taharasta erinomaista jalostushevosta.
Ei mainittavia saavutuksia.
Taharassa ihastuimme erityisesti sen hienoon luonteeseen tehdessämme ostopäätöstä. Se on erinomaisen fiksu tamma, joka rakastaa rapsutuksia ja huomiota. Tahara toimii niin käsiteltäessä kuin ratsastaessakin moitteetta ja sen kanssa harvemmin tulee ongelmia. Se on myös harvinaisen sosiaalinen hevonen ja tarhailee mieluiten kavereiden kanssa.

Käsiteltäessä Tahara on hyvin rauhallinen ja sitä voi pitää vaikka vapaana karsinassaan hoitotoimenpiteiden ajan. Harjaaminen on Taharalle mieluisaa puuhaa ja se tuntuukin nauttivan siitä erityisesti. Kaviot tamma nostaa kuuliaisesti eikä varustaminenkaan tuota sen kanssa ongelmia. Tahara on myös helppo hevonen taluttaa, sillä se seuraa lammasmaisen kuuliaisena perässä korkeintaan pysähtyen erityisen herkulliselle ruohotupsulle ajoittain. Hevosautoonkin Tahara seuraa perässä kiltisti. Eläinlääkäri ja kengittäjä ovat tälle tammalle jo vanhoja tuttuja eikä se juuri korvaansa lotkauta erikoisemmillekaan toimenpiteille.

Ratsastaessa Tahara on miellyttävän pehmeä hevonen, jolta löytyy kuitenkin hyvin eteenpäinpyrkimystä ja herkkyyttä. Erityisesti suustaan hieman herkkä Tahara on työteliäs ja yhteistyökykyinen ratsu. Turhan kovakätisellä ratsastajalla Tahara tosin muuttuu helposti hieman etupainoiseksi ja haluttomaksi. Taharalla on kauniit askellajit ja sopivalla ratsastajalla siitä kuoriutuukin mitä mainioin kouluratsu. Se tuntuu itsekin nauttivan työskentelystä sileällä ja yrittää aina parhaansa. Esteistä Tahara ei juurikaan välitä, vaikka pyydettäessä se kyllä menee yli esteestä kuin esteestä. Maastossa Tahara on miellyttävän rauhallinen ja sen kanssa onkin mukavaa lähteä pidemmälle reissulle toisinaan. Tahara on varmajalkainen ja rohkea hevonen maastossa eikä se säpsähtele turhia.

Vieraissa paikoissa Tahara on utelias, mutta osaa ottaa rauhallisesti isommankin hälinän keskellä. Kisapaikoilla se ei juurikaan stressaa turhia vaan katselee hetken ympärilleen ja jatkaa sitten omia puuhiaan.
Tuontisukuinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Silversoul evm
km, 170cm, trak
Charwin evm
rn, 172cm, trak
Compañero evm
Carolina evm
Silverdiamonds xx evm
km, 159cm, xx
Urbanize xx evm
Minette xx evm
Talinea ZH evm
m, 165cm, trak
Armani evm
km, 170cm, trak
Megalex evm
Aurelia evm
Taurelia evm
m, 168cm, trak
Veloce evm
Telisha evm

Jälkeläisiä yhteensä 1
1. s.25.11.2017 trak-t Chelmsford Tilby om. Chelmsford i. Thoreau