Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Mathemanic x Trinidad Scorpion

Rautias(ee/Aa) - Hollanninpuoliverinen - 163cm - Tamma
8.12.2015, 9-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja Maurice Bunschoten KXM Stud Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Maahantuoja Romilly Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Tasmanian Red

KXM Studin kasvattajapäivät olivat alkaneet. Olin lähinnä lähtenyt katselemaan hienoja hevosia ja hakemaan innostusta Romillyn jalostustyöhön. Katsomossa oli tupaten täyttä, olihan KXM Stud yksi hienoimpia puoliverikasvattajia Hollannissa.

Tamma-varsa -näytöksen alkaessa olin jo hieman tylsistynyt, olin jotenkin odottanut päivältä paljon enemmän. Katseeni kiinnittyi heti ruunikkoon tammaan ja sen varsaan, Trinidad Scorpioniin ja Tasmanian Rediin. Tamma ja sen varsa askelsivat kauniisti ympäri kenttää ja olin haltioissani.

Kun kuulin, että Trinidad Scorpion ja Tasmanian Red olivat myynnissä, en miettinyt hetkeäkään vaan päätin haluavani ne. Huutokauppaosion alkaessa kihisin innosta ja hyvä, että pystyin istumaan paikoillani. Huutaminen alkoi, yritin malttaa sopivaa hetkeä huutaa, vaikka se vaikeaa olikin. Hinta nousi nousemistaan, kunnes alkoi tulla yhä pidempiä välejä.

Lopulta pääsin huutamaan ”Hep!” ja tein ensimmäisen tarjoukseni. Meinasin jo revetä riekaleiksi, koska en olisi malttanut odottaa saavani hevoset kotiin. Muutaman huudon jälkeen olin jo varma, että Trinidad Scorpion ja Tasmanian Red olisivat minun. Sitten yhtäkkiä toiselta puolelta katsomoa kuului seuraava huuto ja se meni heti oman rajani ylitse. Olin pettynyt, melkein nieleskelin kyyneleitä. Olin niin halunnut tämän tamman ja sen varsan.

Huutokaupan loputtua lähdin ajelemaan kotiin murheissani. Matkalta ostin ison kasan herkkuja, jotka voisin syödä suruuni. Kotona, juuri avattuani suklaakermajäätelöpurkin, ja hautauduttuani peittoihin katsomaan lempisarjaani, tuli Davis ovesta innosta puhkuen. ”Ostin juuri aivan mahtavat tammat!” Ja niin saapuivat Trinidad Scorpion ja Tasmanian Red Romillyyn. Suruherkut muuttuivat juhlintaherkuiksi ja Romillyn tulevaisuudenlupaukset olivat matkalla kotiin!
Quality RHLA:n koetilaisuudessa 28.2.2017 pistein 8½+3+4+10+8+6+5+5+4 (59%).

Palkittu Esteratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuudessa 11/2018 I-palkinnolla pistein 7 + 40 + 22 + 22 + 14 = 105p.
Red on emänsä tavoin hieman herkkä, mutta hyvin fiksu tamma, jonka kanssa tekee töitä aina mielellään. Pääosin Redin kanssa tulee erinomaisesti toimeen niin maastakäsin kuin ratsastaessakin, kunhan muistaa olla tarpeeksi helläkätinen.

Ratsastaessa Redistä löytyy kaikki erinomaisen esteratsun ominaisuudet; se on vikkelä jaloistaan, nostaa sopivasti kierroksia esteradalla ja kääntyy vaikka kolikon ympäri. Sileälläkin Red kulkee kauniisti oikeinpäin ja sillä on miellyttävät askellajit, mutta vaativamman tason kiemuroihin siitä ei ole. Esteillä tamma syttyy silminnähden ja se loikkiikin esteiden yli mahtavalla ilmavaralla pienestä koostaan huolimatta. Red nauttii myös toisinaan rauhallisista maastoreissuista ja maastoesteitäkin sen kanssa voi vaihteluksi hyppiä.

Käsiteltäessä Red osaa seistä aloillaan ja antaa hoitajan tehdä hommansa rauhassa. Se on kuitenkin jokseenkin herkkähipiäinen ja sen kanssa on hyvä käyttää hieman pehmeämpiä harjoja. Red osoittaa kyllä tuntevansa olonsa epämukavaksi esimerkiksi väläyttelemällä hampaitaan ja huiskimalla häntäänsä. Kengitys ja eläinlääkärin toimenpiteet sujuvat yleensä mutkattomasti.

Lajitoveriensa kanssa Red tulee toimeen pääosin hyvin ja se voidaankin tarhata muiden kanssa ongelmitta. Ainoastaan varsan kanssa Red tarhaa yksin, sillä se on hyvin suojeleva jälkeläisiään kohtaan ja saattaa ajautua kärhämään muiden tammojen kanssa.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Mathemanic
rn, 169cm, kwpn
Beatboxer evm
rn, 167cm, kwpn
Basist
Siska evm
Bloody Pearl evm
m, 162cm, kwpn
Carnival evm
Escort evm
Trinidad Scorpion
ERJ-I
rn, 164cm, kwpn
Gregor evm
rt, 165cm, kwpn
Lugano Philip evm
Secret Of Death evm
Cayenne Golden evm
rn, 167cm, kwpn
Kassel 12 evm
Black Scorpions Tongue evm

Jälkeläisiä yhteensä 5
1. s.06.01.2017 KWPN-o Rex v.d. Romilly ERJ-II, KTK-II, Ch, Pr, Q om. VRL-08368 i. Quinto Real
2. s.12.01.2017 KWPN-o Prometheus Fall om. Marskman Sporthorses i. Dream of Scipio
3. s.13.03.2017 KWPN-t Cascabel v.d. Romilly Ch om. Moon Sugar Ltd i. Man of War
4. s.09.10.2018 KWPN- o. Candyfreak/Candyholic/Candyking Fall t. Bolivian Rainbow/Caribbean Red/Sugar Rush om. Myynnissä i. Candythief Steeds
5. s.05.11.2018 Z-o Coen Fall Z om. Romilly i. Comet van Cor Z