Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Dream of Scipio x Bavaria Solo

Ruunikonkimo (Ee/Aa/Gg) - Hollanninpuoliverinen - 168cm - Tamma
8.11.2016, 8-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


ERJ-I, Q

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Esteratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly Koulutustaso Vaativa B / 160cm
Kapasiteetti Vaativa B / 160cm

Thousand Dragon

Thousand Dragon on yksi hienoimmista ja ensimmäisistä kasvateistamme. Sen isän puoleinen suku koostuu ehdottomasti parhaista hevosistamme: Dream of Scipiosta, Fall of Icaruksesta ja Deus Ex Machinasta. Emän puoleinen suku ei paljoa varjoon jää sisältäen hienon fwb –ori Ironskyn, joka on niittänyt kunniaa ja mainetta.

Dragon menestyi kilpakentillä 160cm luokissa erinomaisen hyvin niittäen laatuarvostelua varten tarvittavat sijoitukset lähes ennätysajassa. Se siirrettiinkin hyvillä mielin jalostuskäyttöön periyttämään ensiluokkaisia kilpahevosen ominaisuuksiaan. Tamma onkin jättänyt meille jo kolme hienoa orijälkeläistä ja sen toivotaan vielä jatkavan siitostamman uraa.
Palkittu ERJ-laatuarvostelun varsinaisessa tilaisuudessa 3/2017 I-palkinnolla pistein 8 + 40 + 23 + 20 + 15 = 106 p.

Quality RHLA:n varsinaisessa tilaisuudessa 10.3.2017 pistein 6½+4+4½+7½+8½+9½+4+9½+6
(66,667 %)
Thousand Dragon on hyvin miellyttävä hevonen käsitellä ja se rakastaakin kaikenlaista puunaamista ja rapsuttelua. Vaikka tamma onkin valloittava luonteeltaan, selästäkäsin se on reaktiivinen ja varsin nopea liikkeissään eikä päästä ratsastajaa ihan helpolla. Dragon on hieman herkkä suustaan ja tarvitseekin sekä hyvin pehmeän kuolaimen että ratsastajan, jolla on tasaiset kädet.

Sileällä Dragon tarvitsee eteensä kokoajan tekemistä, jotta se jaksaa keskittyä. Alkutunnista tamma saattaa vaikuttaa hieman kankealtakin, mutta muutaman kierroksen jälkeen se alkaa jo virkistyä ja innostuessaan sinkoilisi mielellään sinne sun tänne päättömästi. Dragonilla on hyvät pehmeät askellajit ja oikealla ratsastajalla siltä onnistuu hieman vaativammatkin koulukiemurat mallikkaasti, mutta esteillä tamma pääsee kokonaan uudelle tasolle. Dragon on esteradalla nopea ja ketterä. Tamma innostuu yleensä jo esteitä nähdessään ja alkaa tanssahdella rauhattomasti häntä pyörien. Se tarvitseekin selkäänsä hyvän johtajatyypin, jolla on pehmeä käsi, mutta taitoa pitää hevonen avuilla. Dragon lähestyy esteitä välillä vähän turhan innokkaasti ja etenkin pitkillä esteillä kuten oksereilla se vaatii vielä ratsastajan tukea ettei rymäytä suoraan keskelle estettä. Dragonilla on erinomainen hyppytekniikka ja se loikkii esteiden yli näyttävällä ilmavaralla. Maastoilusta Dragon nauttii silminnähden. Sen kanssa voi lähteä lenkille yksinkin ja se sopii hyvin vähän rauhattomien hevosten kaveriksi.

Hoitaessa Dragon on varsinainen lammas. Se rakastaa harjaamista ja seisoskeleekin rauhallisena paikoillaan vaikka tuntitolkulla. Kavioiden puhdistaminen ja varustaminenkin onnistuu ongelmitta, vaikka suitsien laittaminen onkin jo vähän epämiellyttävämpää herkkäsuiselle Dragonille. Hyvä vinkki onkin lämmittää kuolainta hieman käsillä ennenkuin yrittää tarjota niitä tammalle. Eläinlääkäri ja kengittäjäkin ovat Dragonin mielestä ihan hyviä tyyppejä, vaikka jotkut toimenpiteet saavatkin sen luimimaan korviaan ja nakkelemaan päätään. Ihan kaikki ei Dragoninkaan mielestä ole kivaa, mutta kunhan erikoisemmatkin toimenpiteet päätetään kehulla tai vaikka palalla porkkanaa tamma ei jää muistelemaan pahalla.

Dragon tykkää tarhailla kaverin kanssa ja siitä onkin tullut oikein sydänystävät toisen kimotammamme Graff Pinkin kanssa. Isommassa laumassa Dragon on vähän ujompi tapaus ja viihtyy hieman kauempana omissa oloissaan. Yksinkin Dragonin voi tarhata ongelmitta.

Vieraassa ympäristössä esimerkiksi kisapaikoilla Dragon saattaa hermostua mikäli ympärillä on kovasti hälinää. Sitä kannattaakin käsitellä sisällä hevosautossa ja kävelyttää vähän rauhallisemmissa paikoissa. Radalle päästyään Dragonkin rauhoittuu saadessaan keskittyä omaan suoritukseena.
2-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Dream of Scipio
ERJ-I, KWPN-I, FC
rn, 170cm, kwpn
Fall of Icarus
ERJ-I, YLA1, KWPN-I, KTK-II, Q
mkm, 170cm, kwpn
Fall of Man evm
Serena Libre evm
Deus Ex Machina
ERJ-II, BA
rn, 168cm, kwpn
Opus Dei evm
Hellcat O'Acqua evm
Bavaria Solo
km, 165cm, fwb
Ironsky
ERJ-II, KERJ-I, SPL-I, YLA2, VIR MVA CH
m, 171cm, fwb
Lennon Hornet evm
Arte Guana evm
Umbrella
ERJ-I, KERJ-I
mrn, 171cm, hann
Unknown Warrior evm
Jagerbaby GER evm

Jälkeläisiä yhteensä 3
1. s.01.12.2016 KWPN-o Guerrilla Fall ERJ-I, SG om. Romilly i. Niño Precioso
2. s.12.01.2017 KWPN-o Sniper Fall Ch, KTK-II om. Romilly i. Soulsilver RGE
3. s.25.01.2017 KWPN-o Flamboyant Fall om. Romilly i. le Rêve Fabian