Huomaathan, että Romilly on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä. Kuvissa esiintyvillä eläimillä tai ihmisillä ei ole mitään tekemistä tallin kanssa.

Please note that Romilly is a sim-game stable and nothing happens in real-life. The animals and people appearing on the pictures have nothing to do with this sim-game stable.
Lord of Bones x Es Vedra

Musta (Ee/aa) - Hollanninpuoliverinen - 169cm - Tamma
1.12.2016, 4-vuotias (Satunnainen ikääntyminen)


Ei mainittavia saavutuksia.

Omistaja VRL-10105 ja VRL-05567 Painotuslaji Kouluratsastus
Kasvattaja VRL-10105 Romilly / ROMI6347 Koulutustaso Grand Prix
Kapasiteetti Grand Prix

Thule v.d. Romilly

Tälle hevoselle ei ole vielä kirjoitettu historiaa.
Ei mainittavia saavutuksia.
Thule ei onneksemme ole tullut niinkään emäänsä luonteensa puolesta vaan on tuntunut perivän isänsä rauhallisen järkevän luonteen. Jonkin verran Thulessa on toki emänsäkin piirteitä; esimerkiksi sen herkkyys ja nopeus ratsastaessa tulee selvästi Vedralta. Thule on kaikinpuolin mukavan helppo hevonen mitä tulee normaaleihin arkirutiineihin tallilla. Se ei turhia hötkyile tai kiukuttele pikkujutuista niin kuin jotkut muut tallimme tammat.

Käsiteltäessä Thule on rauhallinen ja kiltti. Se tulee tarhan portille kutsuttaessa ja taluttaessa seuraa kiltisti ihmistä. Karsinassaan Thulea ei välttämättä tarvitse edes pitää kiinni, sillä se seisoo rauhassa aloillaan ja liikahtaa oikeastaan vain pyydettäessä. Harjaamisesta Thule tuntuu nauttivan ja se ummistaa yleensä silmänsä nuokkuen siihen asti kunnes on aika nostaa kaviot puhdistusta varten. Kaviot tamma nostaa kiltisti eikä nojaile turhia hoitajaa vasten. Satulointi tai muiden varusteiden laittokaan ei Thulea haittaa. Eläinlääkäri ja kengittäjä ovat Thulelle vanhoja tuttuja ja kaiki toimenpiteet onnistuvat sen kanssa varsin mutkattomasti.

Ratsastaessa Thule on herkkä ja nopea hevonen, mutta kuitenkin hyvin vastaanottavainen avuille. Se ei myöskään vedä hernettä nenäänsä ratsastajan pienistä virheistä, vaikka jatkuva pohkeiden heiluminen tai ohjissa roikkuminen saavatkin sen lopettamaan yhteistyön. Hyvällä ratsastajalla Thule toimiikin erinomaisesti vastaten pienimpiinkin apuihin nopeasti ja tarkasti. Sileällä Thule kantaa itsensä hyvässä ryhdissä ja sillä on kauniit pehmeät askeleet. Thule on myös hyvin eteenpäinpyrkivä jo alkuverryttelyistä lähtien ja se on verrattain helppo ratsastaa takaosalle sekä koota. Esteistä tamma ei niinkään välitä, vaikka hyppäähän se pyydettäessä esteen kuin esteen yli. Nuoresta asti kouluratsuksi treenattuna Thule ei kuitenkaan ole mikään estetykki ja kavalettiharjoituksia enempää sen kanssa ei hypätäkään. Maastoiluun Thule on oiva kaveri eikä siinä ole tietoakaan emänsä heikkohermoisuudesta. Thule on yllättävänkin rohkea hevonen, joka suhtautuu autoihin ja haukkuviin koiriin lähinnä kohteliaalla uteliaisuudella. Sen matkaavoittavien askelien siivittämänä onkin mukavaa vaihtelua tehdä reipas maastolenkki luonnonhelmassa.
1-polvinen
Evm - hevosta ei ole olemassa virtuaalimaailmassa.
Lord of Bones
KRJ-I, FC
rn, 170cm, dwb
Eppstein evm
rn, 167cm, trak
Königstein evm
Estampie evm
Kamira V evm
rt, 169cm, hann
Quinto Fabio evm
Kanella evm
Es Vedra
KRJ-I, KTK-II
rn, 169cm, sf
Paragon evm
rn, 168cm, sf
Pergamon evm
Barynya evm
Dragonera evm
rn, 168cm, hann
Tobas I evm
Majorca evm

Jälkeläisiä yhteensä 3